- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.481
Bende direk 2 almaya karar verdimBn aldım, 2 numara aldım. 1 numara çok küçük olur diye. Onu da 68 li aldım. Duruma göre alırım fazla diye.
Ben çocuğu doğurdugumu zor hatırlıyorumBen de no hatırlamıyorum. Ama her zaman 1 beden büyük kullandıgımdan eminim.
Tüm sorun internetKız hakikaten değişik nesiller geliyor var bi numarası yediklerimi içtiklerimizin
Senin 12 yıl olmuş. Benim 6 yılBen çocuğu doğurdugumu zor hatırlıyorum
2 nosu da uygun baya baby turconunBende direk 2 almaya karar verdim
İçinde az olan bi paket alıp gidişata göre devam edip stoklarım uygun buldukça
Herhalde yok belki doğum dan sonra geçer , bebek kızmı, genelde kızda olur diyolarKızlar selam, yüzü benim gibi sivilce dolan oldumu ? Kırmızı sivilceler sardı tüm yüzümü. Hormonlarla alakası var sanırım ama çok rahatsız edici. Bunu geçirmenin bir yolu yokmu
Soğutmaz bence çok güzel isim değiştirmeeeeeŞu anlık Karan diye düşünüyorum etrafımdakiler soğutmazsa tabi
Kullandığın bi ilacın yan etkisi olmasın doktora sorsanKızlar selam, yüzü benim gibi sivilce dolan oldumu ? Kırmızı sivilceler sardı tüm yüzümü. Hormonlarla alakası var sanırım ama çok rahatsız edici. Bunu geçirmenin bir yolu yokmu
Ona bakarsan Biz daha kendi bebemize bile bulamadık isimBen kendiminkine zor buldum bide millete isim yorumu yapacagım
Amann ver isme kararŞu anlık Karan diye düşünüyorum etrafımdakiler soğutmazsa tabi
Söylencek laf değil ş u ciddenO ela istemiyor bide diyor ki çok kaybın oldu bak babanın adını koydun yaşadı şimdi büyüklerinden (benim adımı beni beni bihterini)diyor
Kızımın Adaşı olacakBenim oğluma karıştı sevgili kayınvalidem dedesinin ismi oldu severim güzel bi isim zaten şimdi kızda da yine büyüklerinden birini koy dedi tamam dedim Ela olacak nasipsebütün sülalenin ismi benden mi çıkacak
Evet zaman aşımı oldu sanırımSenin 12 yıl olmuş. Benim 6 yıl
Zamanla siliniyor demek kı
Dimi bende çok beğeniyorum birde bizim soyismimizle çok uyumlu oluyor değiştirmiycem galibaSoğutmaz bence çok güzel isim değiştirmeeeee
Hemen şu isimli hastane çıkışlarından mı yaptırsam bir daha kimse ağzını açamasınAmann ver isme karar
En kötü karar kararsızlıktan iyidir.
Sanırsın angelina jolie brat pıt in bebeği olacak
Karan güzel bu arada
Bu arada şaka yaptim angelina jolıe kısmında. Poh yesinlerHemen şu isimli hastane çıkışlarından mı yaptırsam bir daha kimse ağzını açamasın
Yok zaten angelinayla bradin çocuğu olsa bu kadar olay olmazdı bizim sülale aşırı abarttıBu arada şaka yaptim angelina jolıe kısmında. Poh yesinler
Aynen
Yapılırsa kimse bisi diyemez
Ayy ilk torun herkesin. Herkes bir yandan çekiştirir vallaYok zaten angelinayla bradin çocuğu olsa bu kadar olay olmazdı bizim sülale aşırı abarttıikimizde ilk çocuğuz, ilk torun bizimki, herkes bi hevesli isim söylemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?