Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayy kayın kim kayınvalide kim ya....dış kapının mandalı. İsim anne babanın hakkıdır dinen de sosyal hayatta uygunluk açısından da. Son aylara koyduk,posta koyun. Sıradan kvlerin üstünden geçiyorum bu akşam.

İşte sidik yaristirmaya bayılıyor millet yav bende bunu hiç anlamıyorum herkes farklı yani nedir bu yarış anlamıyorum gelmiyorsa da gelmiyordur keşke elimizde olsa da anne sütüyle beslesek tabiki.iste bak o zamanlar yarismis senle şimdi ses çıkmıyor yaristiramiyor çünkü yoksa ohooo yine durmaz öyle insan zaten
Ayy ben eşime derim o gider yumuşatır da der benim kv anlamaz bu sefer.bir daha desin araya aracı falanda sokmayacagim en güzeli söylemek yani yok alttan almicam dediğin gibi yoksa daha bunun çok evresi var önünü baştan kesmek lazım birde benim diliminde kemiği yok bişey söylerken içten içe sinirliyim ya ona o konuda sakin başlayıp sinirlenebiliyorum ondan bişey demedim daha ilk söyledi diye ama ikincide sertçe uyarsam sorun değil.cunku ilkinde güzelce anlattım yine devam ettiriyorsun o yüzden konuşmayalım en güzeli derim daha da bişey diyemez diye düşünüyorum.bu sefer o kendini frenlemek zorunda kalıp sinir olcak

Bugün 32.hafta kontrolüne gittim ve bebisin kafası aşagi dönmüş; nst gayet iyi dedi. Kosarsiniz da dalak siser ya o durumdayim hocam dedim bakti meger bizim oglan sol gögüs kafesimin altina dalağa yakin yere poposunu dayamis :) size tek tavsiyem bazı seyleri kafanıza takmamanız o bunu dedi su söyle yapti inanin hayatta daha buyuk dertler varki... Esiniz yaninizdaysa saglikli bir bebek bekliyorsaniz gerisi bos... Kendinizi sisirmekten baska bir ise yaramaz

Kaynanalar kapatılsın

O çok koşunca olan dalak şişme sancısı bende de oluyor. Araba yolculuğunu yasakladı. Az daha sabret yürüyüşler yok onlar daha sonraki haftalarda dedi. Çok haklısın bişey takmamak lazım

Merhaba herşeyin yolunda olmasına sevindim Eskişehir'de yaşadığınızı yazmıştınız hangi doktora gidiyorsunuz acaba ben de Eskişehir'de yaşıyorum
Aa harika normal Dr um Sehir Hastanesinde Nihat İnan. Bir de Esogu ye perinatologa gidiyorum. Eşimin arkadaşları orada kim denk gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…