- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.541
Benim gün içinde oldu geçti az önce tekrar oldu bir 5 .10dk sürdü geçti.ara ara böyle ağrı oluyorGeçti benim ama senin nasıl suan
Benim kv geçen bir yerde yemekteyken bebek ismi düşündünüz mü diye sorduklarında benden önce atlayıp, daha önce hiç duymadığım bi ismi söyleyip onu düşünüyoruz dedişok oldum resmen meğer kaynımla düşünüp karar vermişler gelde delirme. Tabi başbaşa kalınca tatlı sert uyarımı yaptım ama içime dert oldu hatırladıkça geliyolar soldan soldan
İşte sidik yaristirmaya bayılıyor millet yav bende bunu hiç anlamıyorum herkes farklı yani nedir bu yarış anlamıyorum gelmiyorsa da gelmiyordur keşke elimizde olsa da anne sütüyle beslesek tabiki.iste bak o zamanlar yarismis senle şimdi ses çıkmıyor yaristiramiyor çünkü yoksa ohooo yine durmaz öyle insan zatenYa gerçekten hiç üzme boşver herkesin vücudu farklı. Benim ilk çocuk hiç emmedi. 6 ay sagip verdim. Eltimde bana söyledi durdu benim çocuk güzel emiyor sütum yarıyor diye topak gibiydi kızı.Ama sürekli hasta ve antibiyotik alıyordu. Benim çocuk hiç hastalanmadi. Şimdi de o kadar sağlıklı besleniyor ki Ama eltimin kızı hala tombik ve hiç yemek yemiyor. Varsa yoksa abur cubur. Ondan bir şey diyemiyor artık.
Ayy ben eşime derim o gider yumuşatır da der benim kv anlamaz bu sefer.bir daha desin araya aracı falanda sokmayacagim en güzeli söylemek yani yok alttan almicam dediğin gibi yoksa daha bunun çok evresi var önünü baştan kesmek lazımAğlamak yerine eşine söyle, kendi konuşsun annesiyle. Bebeğin sağlığını sadece kilo ve yağdan ibaret sanan insanlar için açıklama şart. Bir de alttan almayın bence. 3500 kilo sadece yağ kaplı oluyor. Doktordan iyi bilmediğine göre kilo konuşmayalım can sıkılmasın hiç gibi birşey diyerek tepkini belirt. Evet sinir bozucu ama sen değil başkası sinir olsun.
vallahi cumartesi kontrolum var bi tirsma geldi bana da bise diyecekler diyeHer doktora görünende bişi çıkıyor. Sen de gorun ondan sonra birazcık daha uzatırsın :)
Ben arada 1 bardak içiyorumAy ne biliyim ben ada çayını görünce kırmızi alarm yandı o geri kalan kısma dikkat etmemişim
Öyle gerçekten. Sanki yorum yapsınlar diye söylüyoruzSorana söyleme. Daha karar vermedik de. Sonra illaki birileri yorum yapıp soğutuyor o isimden
Kaynanalar kapatılsınAyy kayın kim kayınvalide kim ya....dış kapının mandalı. İsim anne babanın hakkıdır dinen de sosyal hayatta uygunluk açısından da. Son aylara koyduk,posta koyun. Sıradan kvlerin üstünden geçiyorum bu akşam.
Kız içme erken doğum filan başlatıyormus. İlk aylarda da düşük tehlikesi yaratıyordu.Ben arada 1 bardak içiyorum
O çok koşunca olan dalak şişme sancısı bende de oluyor. Araba yolculuğunu yasakladı. Az daha sabret yürüyüşler yok onlar daha sonraki haftalarda dedi. Çok haklısın bişey takmamak lazımBugün 32.hafta kontrolüne gittim ve bebisin kafası aşagi dönmüş; nst gayet iyi dedi. Kosarsiniz da dalak siser ya o durumdayim hocam dedim bakti meger bizim oglan sol gögüs kafesimin altina dalağa yakin yere poposunu dayamis :) size tek tavsiyem bazı seyleri kafanıza takmamanız o bunu dedi su söyle yapti inanin hayatta daha buyuk dertler varki... Esiniz yaninizdaysa saglikli bir bebek bekliyorsaniz gerisi bos... Kendinizi sisirmekten baska bir ise yaramaz
Aa harikaMerhaba herşeyin yolunda olmasına sevindimEskişehir'de yaşadığınızı yazmıştınız hangi doktora gidiyorsunuz acaba ben de Eskişehir'de yaşıyorum
Ali AsafErkek anaları isimlere karar verdiniz mi
AteşErkek anaları isimlere karar verdiniz mi
Güldüm ama benim de kaynana olacağım aklıma gelince gülüşüm donduKaynanalar kapatılsın
DenizErkek anaları isimlere karar verdiniz mi
Ama bizler iyi kaynanalar olucaz benceGüldüm ama benim de kaynana olacağım aklıma gelince gülüşüm dondu
Hasta olduğumda içtim ama 1 bardaktan bir şey olmaz fazlası zararKız içme erken doğum filan başlatıyormus. İlk aylarda da düşük tehlikesi yaratıyordu.
Oğluşları paylaşmak kolay olmayacakAma bizler iyi kaynanalar olucaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?