- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #48.581
2siyse bence normal o, benim sadece isimli kapı süsü sordum 280 dediBen kapı süsü + takı yastığı 280tl diye görmüştüm fazlamı ki acaba
Ahahahaha benHazır yemek yiyemiyorum ben bu hamilelikte ya içim almıyor çok enterasan bir şekilde
Kilolarımı ekmek arası peynir domates ve tostlara borçluyum, ruhum fakir
Fakir ruhlu Temmuz anneleriAhahahaha ben
Hazır yiyebiliyorum ama canım sürekli beyaz peynir domates beyaz ekmek istiyor
Buldum sayfayı görselini atıyorum bunlardan mı senin dediğinde2siyse bence normal o, benim sadece isimli kapı süsü sordum 280 dediSade bişi bide cafcaflı değil
İlk başta buna bakıyodum sonra kararımı değiştirdim ama geri dönebilirim bunaBuldum sayfayı görselini atıyorum bunlardan mı senin dediğinde
Buda çok güzelmişşşİlk başta buna bakıyodum sonra kararımı değiştirdim ama geri dönebilirim buna
Benim bu görseldeki beğendimmm sade bişi yani
Demeyeydin öyle yaSizin durumunuz benimgibiymiş..bende fitil ve haftada iğne vurduruyorum..iğne yine bi faydası yok aynı şyım
Aynen sabah lavabodan önce tiroid ilacını alıyorum hatta acıkıyorum vakit kaybım olmasın diyeAl bendende o kadar günlük 8 kere ilaç alıyorum galibayorucu..sabah troid ilacı ile başlıyorum
Bakalım olmadı alıcam ya napıyım arada kaldımBuda çok güzelmişşş
Ama sadece buysa 300 lira banada fazla geldi
Kız git eminönüne tahtakaleye. Dolu var bunlardan. Al yapıştır boya zevkine göre. Etrafına da bir led dön bitti.İlk başta buna bakıyodum sonra kararımı değiştirdim ama geri dönebilirim buna
Benim bu görseldeki beğendimmm sade bişi yani
İçinde kalıcağına al bencede bir kerelik şeyler bunlar sonuçtaBakalım olmadı alıcam ya napıyım arada kaldım
Zeynep zümraKızlar isim olarak sizce hangisi güzel
Zeynep --Zümra
Zümra --İkra
Zeynep-- Hafsa
Zümra--Hafsa
.... Tek isim koymak korkan bide beni düşünün. İkizlere çok zorlandık..hala aradayız..
Benimde aklıma o geldi eminönünde böyle boyasız yaparlar diye düşündüm ben eve gelince boyayım, arkasınada peri led takarım olur gibi cidden baya saçma yaaa 300 eminönüne çok fazla gittğim için piyasayı az çok biliyorum abarttılar iyice cidden fiyatlarkKız git eminönüne tahtakaleye. Dolu var bunlardan. Al yapıştır boya zevkine göre. Etrafına da bir led dön bitti.
300₺ çok saçma bir fiyat şunun için.
Böyle diye diye zengin ettik bunlarıİçinde kalıcağına al bencede bir kerelik şeyler bunlar sonuçta
Sirke tuz su gargara yaptım iyi geldi bakalım eşim antibiyotiksizde iyileşir diyor bakalım nasıl olacağımBenimde öyleydi hatta sürekli kanama oldu. Sürekli yattım 24. haftadan sonra çıktı yukarıya. Pregteron içtim ve sürekli uzandım. İnşallah senin ki de çıkar.
Ben baştan beri kullanıyorum. Korkacak bir şey yok bence :)
Canım adaçayını içme bence. Ada çayı önerilmiyordu hamilelikte.
Hahah bidahamı gelicez dünyayaBöyle diye diye zengin ettik bunları
Yaptır boşverrrrrrİsimli hastane çıkışı
İsimli kapı süsü+takı yastığı
İsimli emzik askısı
İsimli çikolata yaptırmak istiyorum annem her yere çocuğun adını yazdırma deli gibi diyo ahahah
Ay ne görsem heves ediyorum bende yaa napayım hangisinden vazgeçeyim♀
Bunları 2. Çocuğumaaaa da inşallah ilerde olursa yaparım üzülürüm yoksaİlk çocuk görgüsüzlüğü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?