Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
2siyse bence normal o, benim sadece isimli kapı süsü sordum 280 dedi Sade bişi bide cafcaflı değil
Buldum sayfayı görselini atıyorum bunlardan mı senin dediğinde

Eklentiler

• D1664D8E-6C77-4349-A0EA-BE48AEC51B4A.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 80
Buldum sayfayı görselini atıyorum bunlardan mı senin dediğinde
İlk başta buna bakıyodum sonra kararımı değiştirdim ama geri dönebilirim buna

Benim bu görseldeki beğendimmm sade bişi yani

Eklentiler

• ABF2DC33-5289-4A1B-B2A1-00B36609196E.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 59
  • D5900929-8AC9-4863-B033-952A2DF6497E.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 70
Sizin durumunuz benimgibiymiş..bende fitil ve haftada iğne vurduruyorum..iğne yine bi faydası yok aynı şyım
Demeyeydin öyle ya progestan iğne dün gece rahat uyuttu sanki ama sabahtır ağrım vardı doktordan gelmezsem yine hastaneye giderdim şiddetlendi diye bana iğne erken doğum olmasın diye dedi. Adı proluton depot
Al bendende o kadar günlük 8 kere ilaç alıyorum galiba yorucu..sabah troid ilacı ile başlıyorum
Aynen sabah lavabodan önce tiroid ilacını alıyorum hatta acıkıyorum vakit kaybım olmasın diye

İlk başta buna bakıyodum sonra kararımı değiştirdim ama geri dönebilirim buna

Benim bu görseldeki beğendimmm sade bişi yani
Kız git eminönüne tahtakaleye. Dolu var bunlardan. Al yapıştır boya zevkine göre. Etrafına da bir led dön bitti.
300₺ çok saçma bir fiyat şunun için.

Kız git eminönüne tahtakaleye. Dolu var bunlardan. Al yapıştır boya zevkine göre. Etrafına da bir led dön bitti.
300₺ çok saçma bir fiyat şunun için.
Benimde aklıma o geldi eminönünde böyle boyasız yaparlar diye düşündüm ben eve gelince boyayım, arkasınada peri led takarım olur gibi cidden baya saçma yaaa 300 eminönüne çok fazla gittğim için piyasayı az çok biliyorum abarttılar iyice cidden fiyatlark

Sirke tuz su gargara yaptım iyi geldi bakalım eşim antibiyotiksizde iyileşir diyor bakalım nasıl olacağım

İsimli hastane çıkışı
İsimli kapı süsü+takı yastığı
İsimli emzik askısı
İsimli çikolata yaptırmak istiyorum annem her yere çocuğun adını yazdırma deli gibi diyo ahahah
Ay ne görsem heves ediyorum bende yaa napayım hangisinden vazgeçeyim‍♀

Yaptır boşverrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…