- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.441
Şimdi büyüdüde karsimda lego falan oynuyor teyzsesi ,rabbim bu gunleri karnimizdaki bebelerimizlede gormeyi nasip eylesinŞu fotolardan sonra acayip bir heves geldi bana yaaaa
Ben almıştım ama hiç giydiremedim. Bir gün doktora götürmüştüm. Üstünde kısa kollu şortlu tulum. Bu ne dedi çıkardı. Bu sıcakta çocuk böyle gezdirilir mi. Terlemesi daha kötü dedi. O günden sonra iç bodyler var ya alttan çıtçıtlı hep onlarla gezdi.Ben cocuk icin bir tane bile kısa kollu veya şort almadım yok ankara boğucu nemli değil sonuçta diye hep uzun kol aldım insallah isilik falan olmaz üstünü ince bir sey ile orter denge saglarim diyorum ama bilgim yok tabi
Aminnnn sağlıkla huzurlaŞimdi büyüdüde karsimda lego falan oynuyor teyzsesi ,rabbim bu gunleri karnimizdaki bebelerimizlede gormeyi nasip eylesin
Valla hiç yok kısa kollu kadere artık baktım çok terliyo zibin ile dururBen almıştım ama hiç giydiremedim. Bir gün doktora götürmüştüm. Üstünde kısa kollu şortlu tulum. Bu ne dedi çıkardı. Bu sıcakta çocuk böyle gezdirilir mi. Terlemesi daha kötü dedi. O günden sonra iç bodyler var ya alttan çıtçıtlı hep onlarla gezdi.
İşte benim ki zibinla durdu. Üstüne kısa kollu bile kalın oluyordu. Ama o zaman 9 sene önce inan Ankara bile aşırı sıcaktı. Bu sene yaz o kadar sıcak olmayabilir.Valla hiç yok kısa kollu kadere artık baktım çok terliyo zibin ile durur
Benim evde hastaneye çok yakın o sebeple koyduklarim yeter. Aynı senin hesap bir şey lazım olsa eşim hemen gider alır gelir. Geçen hastane yattığımda da öyle oldu. Gittik bir anda yatırdılar. Evden aldı geldi. Sonra yemeği beğenmedim evden tost yaptı getirdi.Ya bu biraz da imkanlarla ilgili bişi aslında, benim evim çok yakın acil bişi olsa eşimin gidip alıp getirmesi 10 dakika sürer.
Ama eğer uzaksa eve hastane yedek bir iki takım daha ayarlayıp arabada bırakmakta fayda var, ben doğumda giydirilen dışında bir kez üstünü değiştirip eve çıktım arkadaşım aynı sürede 4 kez değiştirmek zorunda kalmış kaka olmuş bir kez bir kez de kusmuş çocuk 4 takımın hepsini kullanıp öyle çıktık dedi
Battaniye konusuna katılıyorum 1 penye 1 müslin yeter Türkiye in neresinde olursanız olun sıcak olacak çocukları isilik etmeye gerek yok öyle iki kat giydirip marul gibi sarıp
Kız neyi bekliyorsun acaba. 10 Haziran sana zor olmaz mı? Şahsen ben sonradan zor olur diye hepsini hallettim. Hatta çantayı da hazırladım koydum.Ben daha hic birsey hazirlamadim kizlar ya
Kızın dolabinin icini duzenleycegim ilk sonra yazlik kışlık ayaralncak ,bebegin kiyafetlerini yikayip yerlestircem ve evde buyuk bi temizlik yapilcak haziran 10 gibi
Ve en sonda besigi kurulup çantamı hazir edecegim
Tembellik yapma. Hazırla dursun. Bir de dünyanın kıyafetini aldın ne zaman yıkanıp utulenip yerleşecek onlar.Bende kendimi kötü hissettim herkes yıkayıp utüleyincebeşik kurulu onun dışında hiç hazırlık yapmadım. Temizlik düzenli yapılıyor bir halılar yıkamaya gidecek. Ama bebek namına ne yıkama ne ütüleme başlamadım daha. Sanki hazirlasam hemen doğacak gibi hissediyorum ondan sanırım.
Kesinlikle çok haklısın.Aynennnn 37. Haftaya hazırlamaya ben korkarım, bide insan cidden gün geçtkçe ağırlaşıyor iş yapmak zorlaşıyor , ben hazırladım diyede dalga geçiyolar akıllarınca
En azından bizim kafa rahat olucak hazır herşey bebeğimizeÇantamızıda yaptıkmı miss
Valla en güzeli canım ya boşver şahsen alışveriş şu ana kalmış olsa ben çok zorlanırdım mesela yıkama işini de yavaş yavaş başladım bugün eşim evdeyken yapıyoruz 37 lerde doğururum ben diye düşünüyorum pek çok insan da o haftalarda doğuruyor yani dalga geçilmesi gereken kendisi Dr ve ebeler bile 30.haftadan sonra hazırlık yapılmasını istiyorlar 34 ten sonra çantamız bile hazır olmalı benceAynennnn 37. Haftaya hazırlamaya ben korkarım, bide insan cidden gün geçtkçe ağırlaşıyor iş yapmak zorlaşıyor , ben hazırladım diyede dalga geçiyolar akıllarınca
En azından bizim kafa rahat olucak hazır herşey bebeğimizeÇantamızıda yaptıkmı miss
Haftaya eşim evde onu bekliyorum hersey bazanin altinda ,birde hava dun ısınmaya basladi burda ondanda ayarlayamadim bi turluBenim evde hastaneye çok yakın o sebeple koyduklarim yeter. Aynı senin hesap bir şey lazım olsa eşim hemen gider alır gelir. Geçen hastane yattığımda da öyle oldu. Gittik bir anda yatırdılar. Evden aldı geldi. Sonra yemeği beğenmedim evden tost yaptı getirdi.
Kız neyi bekliyorsun acaba. 10 Haziran sana zor olmaz mı? Şahsen ben sonradan zor olur diye hepsini hallettim. Hatta çantayı da hazırladım koydum.Kıyafetler yıkandı utulendi tabi eşim yaptı hepsini. Ben yerleştirme işini yaptım. Yatak da yıkandı yerleştirildi. Üstüne bir çarşaf örttüm. İlerde agirlasinca hiç yapamam. Başkasının yaptığı da benim istediğim gibi olmaz. Ama benimde temizlikler kaldı. Cam silinecek mutfak dolapları halılar..... Daha iş çok. Ama doğumdan önce derslerimi bitirip sınavlarını da halletmem gerekiyor. O sebeple onalri da düşündüm
Tembellik yapma. Hazırla dursun. Bir de dünyanın kıyafetini aldın ne zaman yıkanıp utulenip yerleşecek onlar.
Kesinlikle çok haklısın.Kuzenin şaşırmış bence Ben şimdi rahatım ama bebek aşağı inince yine kanamalarım olacak muhtemelen. Yine miyomu ittirerek. Yine doktor sürekli yat diyecek. Şimdi en azından ufak ufak işimi yapıyorum. Hazırda dursun malzemeler hiç zararı olmaz.
Ayyyyyy ben iyiliği için söyledim bak sende doğurmuşsun 37de olabilir yani insanlık hali bebeğin nezman gelicğei belli olmaz. Hemde dediğin gibi insan ağırlaşır..Saçmalamasın 37den sonra oturup kalkmak bile zor ki beni ilkinde öyle düşünmüştüm sonra arkadaşlarım beni uyardı. İyiki dinlemişim onları 37+0 da suyum geldi 37+1 de doğdu
Aynenn benceeeedeee o herhalde erken hazırlarsam, bebek erken gelir kafasında kesin yengem diyodur öylee eski düşünceli insanlar öyle derlerdi yaaaKesinlikle çok haklısın.Kuzenin şaşırmış bence Ben şimdi rahatım ama bebek aşağı inince yine kanamalarım olacak muhtemelen. Yine miyomu ittirerek. Yine doktor sürekli yat diyecek. Şimdi en azından ufak ufak işimi yapıyorum. Hazırda dursun malzemeler hiç zararı olmaz.
Aynen bide hastanede çalışıyoValla en güzeli canım ya boşver şahsen alışveriş şu ana kalmış olsa ben çok zorlanırdım mesela yıkama işini de yavaş yavaş başladım bugün eşim evdeyken yapıyoruz 37 lerde doğururum ben diye düşünüyorum pek çok insan da o haftalarda doğuruyor yani dalga geçilmesi gereken kendisi Dr ve ebeler bile 30.haftadan sonra hazırlık yapılmasını istiyorlar 34 ten sonra çantamız bile hazır olmalı bence
En iyisi ikeanın kilitli poşetleri güzellllHiç biyer de kilitli poşet bulamadım hep küçük var bu yüzden çamaşırlara başlayamadım en son Migros ve ikea ya bakıcam şokta gördüm 20 cm çıkarıp bakamadım ama büyük boyu daha iyi olur sanırım.
Sirkelim diye bi sprey var bende onunla sildimmmKızlar bebek dolaplarınızı neyle temizlediniz? Sirkeli suyla sildiricem ama öncesinde herhangi bir şey kullanmak lazım mı sizce?
Ben rosmann dan aldım. Çok büyük değil ama mesela 1 tane hastane çıkışı sığdı içine. 1 tane daha alacağımHiç biyer de kilitli poşet bulamadım hep küçük var bu yüzden çamaşırlara başlayamadım en son Migros ve ikea ya bakıcam şokta gördüm 20 cm çıkarıp bakamadım ama büyük boyu daha iyi olur sanırım.
Canim sivi çamaşır ilaci daha guzel köpürüyor yazacaktim unutmusumKızlar Bi posta çamaşır yıkadım önceliği beyazlara verdim tabii aman Allahım iki tel çamaşır çıktı ya ağız mendili zıbın lar VS çok yer tuttu valla Bi an çok mu alışverişi abartmışım ki diye düşünmedim değil
Ben parexinkini aldim gayet sığdıHiç biyer de kilitli poşet bulamadım hep küçük var bu yüzden çamaşırlara başlayamadım en son Migros ve ikea ya bakıcam şokta gördüm 20 cm çıkarıp bakamadım ama büyük boyu daha iyi olur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?