Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Şöyle soylim benim önceden duru granül sabun vardi onun içinde kaşığı var böyle ölçekli dur hatta resmini atayim bunu tam ağzına kadar doldurmadim yani yine senin dediğin kadardır 3 yemek kaşığı en fazla benimde koyduğum ben sadece detarejan yerine koydum.iste ilk yıkıyorum ya bilemedim çeker mi çekmez mi cekindigim için bakdim makinede 20 derecede var o şekil yıkadım büyük ihtimal bişey olmuyordur zaten.

Eklentiler

• IMG_20220514_103934.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 50
Bende içinden ölçek çıkacak sandım çıkmadı dalin almıştım fotodaki ölçek küçük görünüyor ama sen anlamışsındır yaklaşık 3 yemek kaşığı kadar herhalde ölçek o zaman benim 2 yemek kaşığı idealdir herhalde lekeli değiller nihayetinde ilk kez yıkandığı için kalıntı yapmasın yeter ya

Benimkinden de çıkmadı baby me den öncekinin ölçeği bu dediğin gibi küçük bir ölçek zaten tamda doldurmadim ağzına kadar ki fazla gelmesin diye yani kafama göre koydum doğrumu yanlışmi bende bilmiyorum bencede idealdir kirli değiller sonuçta.

Doğrudur ya bence yıkadıkça da anlarız zamanla lekeli kıyafetlere ya önceden çitileme yaparız ya biraz fazla atarız deterjanı alışırız durumlara

Bende baby ne granül sabun aldım bakalım nasıl yıkayacak
Asıl merak ettiğim kurutma makinesi
Atsam mı birşey olur mu
Hava ısındı direk asıp mı kurutsam balkonda

Evet işte mantigim oyle diyor ne zaman kendimce bişeyler dusünsem sonra tecrübeli birisi onu da götür şöyle söyle oluyor vs diyor kafam karisiyor. Vallahi artık ne götürdüysek onunla bi sekilde idare mi etcez napcaz çok evhama da girmeye gerek yok ama tecrübe ettigim bir durum değil tecrübe ettigim veya tecrube edeni gordügüm bir hastane de degil. Bindik bi alamete diyorum ben artık

Bende baby ne granül sabun aldım bakalım nasıl yıkayacak
Asıl merak ettiğim kurutma makinesi
Atsam mı birşey olur mu
Hava ısındı direk asıp mı kurutsam balkonda
Bende azcik düşündüm kurutmaya atsammi diye sonra dedim baştan alisayim en iyisi atmaya çünkü nornalde kurutcak yerim yok benim dışarda, alt katımda kebapçı var sürekli koku duman var.ev içinde de kurutmak iyi gelmiyor genel olarak insana havayı kurutuyor öyle attım çok şükür bişey olmadı hassas ayarı var kurutmanın ona getirdim biter bitmez de çıkardım makineden utuledim. Ama yerin varsa hava guzelken balkonda da kurutabilirsin tabiki.

Ya bu biraz da imkanlarla ilgili bişi aslında, benim evim çok yakın acil bişi olsa eşimin gidip alıp getirmesi 10 dakika sürer.

Ama eğer uzaksa eve hastane yedek bir iki takım daha ayarlayıp arabada bırakmakta fayda var, ben doğumda giydirilen dışında bir kez üstünü değiştirip eve çıktım arkadaşım aynı sürede 4 kez değiştirmek zorunda kalmış kaka olmuş bir kez bir kez de kusmuş çocuk 4 takımın hepsini kullanıp öyle çıktık dedi

Battaniye konusuna katılıyorum 1 penye 1 müslin yeter Türkiye in neresinde olursanız olun sıcak olacak çocukları isilik etmeye gerek yok öyle iki kat giydirip marul gibi sarıp

Aslında normalde bi sorun yok Sallama aparatı açınca anne yanı tarafına eğimli oluyor cok bi eğim değil ama çocuk dönse daha da egrilir sanki dikkatli baktık pek anlayamadık ama büyük olasılık sallanma aparatlarinda bi eğrilik var çünkü onu açınca oluyor Sallama aparatini esim akşam işten gelince çıkarsın dikkatli inceleyelim bakalım olmadı sadece ayaklarını değiştireceğim park yatak kalsın.

Benim hastane uzak yedek canta yapayim en iyisi. Dogru bebege göre degisir sartlara göre degisir. Skntısız kolay geçse bari. Hep dua ediyorum işimiz rast gelsin diye. Aileler uzakta bi annem gelicek. Tecrübem yok hastane uzak şartlar çetin yani. Tek tesellim Allah yardımcı olur diyorum.

Aynı düşünüyorum ev hastane arası yakın
Eksik lazım birşey olursa mutlaka biri gelir eve alır getirir
Ama uzaksa her türlü birkac tane yedek kıyafet koymakta fayda var kullanılmazsa geri getirilir

Bende dün hazirladim bir kalın bir onca battaniye 2 şer de takım koymuştum. Doğru diyorsun yazın o kadar battaniye fazla

Bende kendimi kötü hissettim herkes yıkayıp utüleyince beşik kurulu onun dışında hiç hazırlık yapmadım. Temizlik düzenli yapılıyor bir halılar yıkamaya gidecek. Ama bebek namına ne yıkama ne ütüleme başlamadım daha. Sanki hazirlasam hemen doğacak gibi hissediyorum ondan sanırım.

Aynen. İlkinde iki takım kıyafetle çıktık biz de hastaneden. Ne kaka bulaştı ne de kustu. Sırf üstü değişsin diye değiştirmiştik. Bezi falan da tam bir paket falan koymadım öyle.

Hastane öyle çok çok yakın değildi. Ama bunda hastane daha da uzak kalıyor. Bir çantaya ek olarak belki küçük bir poşet yedek koyarım ne olur ne olmaz
Battaniye olarak da bir ince pamuklu ve bir müslin yeter bence de

Depend alırsam da öyle 3-4 adet çamaşıra gerek yok bence. Giyerim gerekirse külotlu bezin üstüne eşofmanı veya taytı

Kizlar bu battaniye konusunu şu sekilde izah edicem.size kizimi 22 haziranda dogurdum ilk 10 gunluk surede müsliine sardık ilk resimde 1 haftalik
2. Resim 11 temmuzda çekildi bakin nasil giydirmisim ve uzerine müslin

Yani kalin battaniye hic gerek olmadı hatta sapka takinca bile saclari yapis yapis oluyordu rahatsiz ediyordu

Eklentiler

• 20220514_122352.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 96
  • 20220514_122259.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 94
Ben cocuk icin bir tane bile kısa kollu veya şort almadım yok ankara boğucu nemli değil sonuçta diye hep uzun kol aldım insallah isilik falan olmaz üstünü ince bir sey ile orter denge saglarim diyorum ama bilgim yok tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…