Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Rossman da var 3 lt lik ama senin için yeterli olur mu bilmiyorum ben bi paket almistim.

Valla ben bebeğin kazaklarini ,örgü patiklerini bile yıkadım utuledim .iyiki yapmışım. 1 hafta önceki o halim bile yok .Yıkadıktan sonra da içini yıkadığım posetlere koydum .ise gitmeden önce de eşyaların olduğu dolabın kapısını açık bırakıp gidiyorum .havalanıyor .iyiki utuledim yıkadım.bebeklerin ne yapacağı belli olmaz .Bir bakarsınız kesesini patlatmış. Benim haziranın sonunda olacak doğum ama belli mi olur belki de 37 de gelecek .
Ben yaptım herkese de tavsiye ederim .Derli toplu duruyor

Rossman da var 3 lt lik ama senin için yeterli olur mu bilmiyorum ben bi paket almistim.
Olur bence netten bulduklarım 2 lt bebeğin tam takım bir giysisini yerleştirsem yeter dağılmasın kv dem gelecek benimle hepsini birbirine katar yere düşürüyor falan yaşlı kadın

Kızlar selam şimdi kontrolden çıktık 2450gram 46cm olmuş tosunumuz ama zaten eşim de ben de 4kilo civarı doğmuşuz ve biraz iri yarı insanlarız normal dedi o yüzden hoca
Hastane çıkışları zamanında doğarsa kesin olmayacak 0-3ayları da kısa süre giyer dedi hoca neyse ki çok almamıştım
S Sebepsizk canım adet sancısı gibi sancılar normalmiş önemli olan dinlenince, su içince vs kesilmesiymiş ağrı kesilmezse sorun dedi
27 haziran gibi doğum olacak
36.haftaya yani 3hafta sonraya randevu verdi ondan sonra her hafta gideceğiz
Bu arada ben de daha eşyaları yıkamaya vs başlamadım haftaya bayram sonrası annemler gelecek o zaman yapacağız 34. Hafta gibi umarım bebiş sürpriz yapmaz

Masallah ne yediniz benm ki cok zayif olucak hissediyorum oysaki ben 4750 gr dogmusum babasina cekti bu cocuk 2600 dogmus esimde

Ya bende daha uzun uzun zaman var gibi hissediyorum sonra bi panik geliyor yapayım edeyim yine birşey yaptığım yok
Sanki şimdi yıkasam ütülesem o koku temizlik hissi gidecek gibi geliyor nedense
Aman ne bileyim ya belki de tembellik benimki

Ben aldim kısa kollu kısa bacaklı tulumlar ama disarda giyer diye aldim. Evde uzun giyer ama dışarı parka yemeğe falan gidince sıcak olur sanki.
Bende aldım kısa kollu kalın askılı zıbınlardan
2 3 tanede kısa bacaklı tulum aman kış bebesi iyiymş be giydir sar sarmala
Bakalım aldıklarımızdan elimizde neler patlayacak giyilmeden

Canım şmdi cıktım yine öndeyiz tabikiii sordum doktora ama onu Karıştrma onun için daha erken dedi ne alakaysa 3hafta sonra geleceksin sonra daha sık görüşcez dedi. Birde kan sulandırıcı iğne verdi dogumdan sonra da 10gün devam etceksin dedi bebişte 2170 gram olmş maaşallahh ben bu ay kilo almamşm çok şaşkınım öylee..

Sizin hazırlıkları görünce dank etti ciddi ciddi doğum yaklaştı
Bana devleti öneren arkadaş doğum yaptı 4 kg doğmuş bir gördüm ufacık ay diyorum böyle ufak mı oluyorlardı ya kız da diyor bu 4 kg bir de
Ben alışverişleri hızla bitirdim sonra bir durdum tam durdum. Kıyafetler etiketli duruyor. Beşiği geldiği gibi kurmuştuk kızlar içine bebeklerini doldurdular çarşaf ve yastık kılıfı diktireceğim. İkinci çocuğu da kız oldu diye ağlayan terzime götürcem çarşaf kumaşını bak benim 3.kız geliyor diye laf sokarım arada
Hastanede hangi odaya girsem 3. Olmasına acayip şaşırdılar çoğu küçük zannetti beni tabi hoşuma gitti gerçi 90 kg ile nasıl küçük gösterdim bilmiyorum ama İşin zor diye de bol bol moral verdiler sağolsunlar tüpleri de bağlat diye tembihlediler
Dr.a sordum yakma işlemi değil hem bağlayıp hem kesiyoruz çok nadir bir ihtimal ama yine de hamile kalınabiliyor başka yol buluyor olacaksa oluyor dedi adam. Ben hazır kesilmişken bağlatıp işi garantiye alayım ayrıca da eşim korunsun diye düşünüyorum daha napim yahu

Acaba bi iki kısa kollu ve şort mu alsam kızlar ben bebekler bi kat fazla üşür ilk 3 ay diye hiç uzun kısa kol almamıştım
Bişi alıcaksan e bebekde şuan hepsiburada uygulamasında indirim var 5 tlye bişi alsan bile kargoda bedava istersen bak

İlk takılanda dahil 4 tane bez kullandık mesela Bi paket almanın bi anlamı yok cidden ben 8-10 tane koyarım sanırım
Depend olunca zaten normal çamaşır giyilmiyor ihtiyaç olur diye 2 tane koyacağım 2 tane sütyen ne mana hiç anlamadım 1 tane yeter üstümde de bir tane gidecek zaten.

Geçen bir arkadaşın listesinde kitap gördüm orda listelere olan inancımı yitirdim ben

Sen aldın mı ilk 0-3 aylık donem için kısa kollu ve şort?
Ben bir sürü aldım, şortlu kısa kollu gömlek salopetten, tuluma kadar çeşit çeşit.
Ağustos Eylül de ne giyecek işte onları giyecek. İlk hafta uzun kollu giydiririm sonra kısalır kollar bacaklar.

Oyy maşallah , resmen gelisim olarak seninle ayniyiz şuan
3 hafta sonra belli olur o zaman sende bana bakıp kafani karistirma her doktor farkli bilgiye sahip seninkininde bi bildiği var demekki ,birde dogum pozisyonu almismi ve seninki erkekmiydi

Öyle tabkdee canım haklsın. Aynen valla kiloları bile aynı galiba bak onu sorcaktm unuttum ama hiç öyle bişey demedi sadece suyu iyi herşey gayet normal dedi

Sen aldın mı ilk 0-3 aylık donem için kısa kollu ve şort?
Ben 5 tane aldım. Ama ssevilll in bulunduğu yer sıcak Ankara o kadar sıcak olmaz belki. LCW den almıştım şu en baştaki tüllü olanı 22 TL ye almıştım. Şimdi artmis fiyati. yanındaki çizgili hala 22 diger ikisini ikili almıştım ama fiyatını unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…