- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.461
Rossman da var 3 lt lik ama senin için yeterli olur mu bilmiyorum ben bi paket almistim.Hiç biyer de kilitli poşet bulamadım hep küçük var bu yüzden çamaşırlara başlayamadım en son Migros ve ikea ya bakıcam şokta gördüm 20 cm çıkarıp bakamadım ama büyük boyu daha iyi olur sanırım.
Bilindik bi marketten mi ben carfurda bile bulamadımBen parexinkini aldim gayet sığdı
Olur bence netten bulduklarım 2 lt bebeğin tam takım bir giysisini yerleştirsem yeter dağılmasın kv dem gelecek benimle hepsini birbirine katar yere düşürüyor falan yaşlı kadınRossman da var 3 lt lik ama senin için yeterli olur mu bilmiyorum ben bi paket almistim.
Bilindik bir market degil esim bime a101 bakmis ama yokmuş burda buyuk bi market var orda bulmustum gross olarak gecen marketlerde bulunuyor geneldeBilindik bi marketten mi ben carfurda bile bulamadım
Masallah ne yediniz benm ki cok zayif olucak hissediyorumKızlar selam şimdi kontrolden çıktık 2450gram 46cm olmuş tosunumuz ama zaten eşim de ben de 4kilo civarı doğmuşuz ve biraz iri yarı insanlarız normal dedi o yüzden hoca
Hastane çıkışları zamanında doğarsa kesin olmayacak 0-3ayları da kısa süre giyer dedi hoca neyse ki çok almamıştım
S Sebepsizk canım adet sancısı gibi sancılar normalmiş önemli olan dinlenince, su içince vs kesilmesiymiş ağrı kesilmezse sorun dedi
27 haziran gibi doğum olacak
36.haftaya yani 3hafta sonraya randevu verdi ondan sonra her hafta gideceğiz
Bu arada ben de daha eşyaları yıkamaya vs başlamadım haftaya bayram sonrası annemler gelecek o zaman yapacağız 34. Hafta gibi umarım bebiş sürpriz yapmaz
Ya bende daha uzun uzun zaman var gibi hissediyorum sonra bi panik geliyor yapayım edeyim yine birşey yaptığım yokBende kendimi kötü hissettim herkes yıkayıp utüleyincebeşik kurulu onun dışında hiç hazırlık yapmadım. Temizlik düzenli yapılıyor bir halılar yıkamaya gidecek. Ama bebek namına ne yıkama ne ütüleme başlamadım daha. Sanki hazirlasam hemen doğacak gibi hissediyorum ondan sanırım.
Bende aldım kısa kollu kalın askılı zıbınlardanBen aldim kısa kollu kısa bacaklı tulumlarama disarda giyer diye aldim. Evde uzun giyer ama dışarı parka yemeğe falan gidince sıcak olur sanki.
Canım şmdi cıktım yine öndeyiz tabikiii
Bişi alıcaksan e bebekde şuan hepsiburada uygulamasında indirim var 5 tlye bişi alsan bile kargoda bedava istersen bakAcaba bi iki kısa kollu ve şort mu alsam kızlar ben bebekler bi kat fazla üşür ilk 3 ay diye hiç uzun kısa kol almamıştım
Sen aldın mı ilk 0-3 aylık donem için kısa kollu ve şort?Bişi alıcaksan e bebekde şuan hepsiburada uygulamasında indirim var 5 tlye bişi alsan bile kargoda bedava istersen bak
İlk takılanda dahil 4 tane bez kullandık mesela Bi paket almanın bi anlamı yok cidden ben 8-10 tane koyarım sanırımAynen. İlkinde iki takım kıyafetle çıktık biz de hastaneden. Ne kaka bulaştı ne de kustu. Sırf üstü değişsin diye değiştirmiştik. Bezi falan da tam bir paket falan koymadım öyle.
Hastane öyle çok çok yakın değildi. Ama bunda hastane daha da uzak kalıyor. Bir çantaya ek olarak belki küçük bir poşet yedek koyarım ne olur ne olmaz
Battaniye olarak da bir ince pamuklu ve bir müslin yeter bence de
Depend alırsam da öyle 3-4 adet çamaşıra gerek yok bence. Giyerim gerekirse külotlu bezin üstüne eşofmanı veya taytı
Ben bir sürü aldım, şortlu kısa kollu gömlek salopetten, tuluma kadar çeşit çeşit.Sen aldın mı ilk 0-3 aylık donem için kısa kollu ve şort?
Oyy maşallah , resmen gelisim olarak seninle ayniyiz şuanCanım şmdi cıktım yine öndeyiz tabikiiisordum doktora ama onu Karıştrma onun için daha erken dedi ne alakaysa 3hafta sonra geleceksin sonra daha sık görüşcez dedi. Birde kan sulandırıcı iğne verdi dogumdan sonra da 10gün devam etceksin dedi bebişte 2170 gram olmş maaşallahh ben bu ay kilo almamşm çok şaşkınım öylee..
Kız nerde kargo bedava hangi uygulamada anlayamadım.Bişi alıcaksan e bebekde şuan hepsiburada uygulamasında indirim var 5 tlye bişi alsan bile kargoda bedava istersen bak
Öyle tabkdee canım haklsın. Aynen valla kiloları bile aynı galibaOyy maşallah , resmen gelisim olarak seninle ayniyiz şuan
3 hafta sonra belli olur o zaman sende bana bakıp kafani karistirma her doktor farkli bilgiye sahip seninkininde bi bildiği var demekki ,birde dogum pozisyonu almismi ve seninki erkekmiydi
Ben 5 tane aldım. AmaSen aldın mı ilk 0-3 aylık donem için kısa kollu ve şort?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?