- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.421
Ben aldim kısa kollu kısa bacaklı tulumlarBen cocuk icin bir tane bile kısa kollu veya şort almadım yok ankara boğucu nemli değil sonuçta diye hep uzun kol aldım insallah isilik falan olmaz üstünü ince bir sey ile orter denge saglarim diyorum ama bilgim yok tabi
Hmm valla almadım bakalım bi doğsun 40 i çıksın hele de dışarı çıkarken belki ince tulum giyer ya da kısa kollu alırım onu giyer şimdi almicam şu aldıklarımı artık bi yıkayıp ütulemem lazım aldıkça kafam karışıyor çünkü şu dolabı bi hazırlayayım artıkBen aldim kısa kollu kısa bacaklı tulumlarama disarda giyer diye aldim. Evde uzun giyer ama dışarı parka yemeğe falan gidince sıcak olur sanki.
Ben daha hic birsey hazirlamadim kizlar ya
Kızın dolabinin icini duzenleycegim ilk sonra yazlik kışlık ayaralncak ,bebegin kiyafetlerini yikayip yerlestircem ve evde buyuk bi temizlik yapilcak haziran 10 gibi
Ve en sonda besigi kurulup çantamı hazir edecegim
Kizlar bu battaniye konusunu şu sekilde izah edicem.size kizimi 22 haziranda dogurdum ilk 10 gunluk surede müsliine sardık ilk resimde 1 haftalik
2. Resim 11 temmuzda çekildi bakin nasil giydirmisim ve uzerine müslin
Yani kalin battaniye hic gerek olmadı hatta sapka takinca bile saclari yapis yapis oluyordu rahatsiz ediyordu
Bende hassasta kuruttum çok sukur bende de sorun olmadıBende azcik düşündüm kurutmaya atsammi diye sonra dedim baştan alisayim en iyisi atmaya çünkü nornalde kurutcak yerim yok benim dışarda, alt katımda kebapçı var sürekli koku duman var.ev içinde de kurutmak iyi gelmiyor genel olarak insana havayı kurutuyor öyle attım çok şükür bişey olmadı hassas ayarı var kurutmanın ona getirdim biter bitmez de çıkardım makineden utuledim. Ama yerin varsa hava guzelken balkonda da kurutabilirsin tabiki.
Aynen canım iyice inceleyin sorun varsa değiştirin bizimkinde eğim yok mesela içinize sinsin yaniAslında normalde bi sorun yok Sallama aparatı açınca anne yanı tarafına eğimli oluyor cok bi eğim değil ama çocuk dönse daha da egrilir sanki dikkatli baktık pek anlayamadık ama büyük olasılık sallanma aparatlarinda bi eğrilik var çünkü onu açınca oluyor Sallama aparatini esim akşam işten gelince çıkarsın dikkatli inceleyelim bakalım olmadı sadece ayaklarını değiştireceğim park yatak kalsın.
Hangi marka acaba sizinki?Aynen canım iyice inceleyin sorun varsa değiştirin bizimkinde eğim yok mesela içinize sinsin yani
Sunny la vita sanırım marka bilinen bir şey değil trendyol dan almıştım ben canım biz kurduk baktık salladık ses yoktu yatak da almıştım onu da yerleştirdim baktım toplanma gibi bir şey olmadıHangi marka acaba sizinki?
Bizim sanıyorum Sallama aparatinda sorun var bilemedim akşam esim gelsin daha net bakalım hafif eğimli olduğu için bebek yuvarlanır gibi geliyor hele sağa yatarsa daha da eğilir o kısım.
Bir de bebek içinde yatarken ortasinin toplanıp kapandığı ve sallanırken çok ses yaptığı yazılmış bunlar var mi sende ???
Valla yıkama yerleştirme ha deyince Bi günde bitmiyor o da ne rahat neredeyse doğuracak hala yapmamışKuzenimle aramla 5gün var, ben yıkayıp yerleştirdim diye acayip geldiii ona yaptım diye, bebeğin odasıda hazır değilmiş poşetlerde, 37. Haftadan sonra yapıcakmış kendimi hazır hissetmiyorum şimdi bişi fln olur diyor.
Bende Dedim asıl erken gelirse hazır olsun dedim,
Sonra dedim keyfi bilir yaaa
Biz içine yatağı almadık ay sonu alacagiz nasipse inşallah bebek içindeyken toplanma kapanma olmaz sallanırken ses olayı sorun değil çünkü eğer çok sallanma istemezse o aparatı kullanmam yatak eğik durmasın diyeSunny la vita sanırım marka bilinen bir şey değil trendyol dan almıştım ben canım biz kurduk baktık salladık ses yoktu yatak da almıştım onu da yerleştirdim baktım toplanma gibi bir şey olmadı
Zaten o anki havanin duruma göre hareket edersin canim hic kasma kendiniBen cocuk icin bir tane bile kısa kollu veya şort almadım yok ankara boğucu nemli değil sonuçta diye hep uzun kol aldım insallah isilik falan olmaz üstünü ince bir sey ile orter denge saglarim diyorum ama bilgim yok tabi
Aynennnn 37. Haftaya hazırlamaya ben korkarım, bide insan cidden gün geçtkçe ağırlaşıyor iş yapmak zorlaşıyor , ben hazırladım diyede dalga geçiyolar akıllarıncaValla yıkama yerleştirme ha deyince Bi günde bitmiyor o da ne rahat neredeyse doğuracak hala yapmamış
Haftaya basliycam dolap duzenlemye yikamaya ondan sonrasi kolay olur insallahValla ben senin yerinde olsam bu hafta hallederdim. Senin haftan daha ileride çünkü
Haziran ortası bana bile geç geliyor. Ütülenecekler bitti gibi benim. Bir tek bebek bakım çantası, organizer, puset kılıfı gibi şeyler kaldı yıkanacak
Ben genel temizliği haziran ayında yaptırırım anca.
İlkinde geç yapmışım. 36-37 haftalıkken çanta hazırlamıştım. Gebeliğim rahat geçiyor diye relaxmışım demek. Bunda bekleyemedim o kadar
O meme emerkenki terlemeyi hoc soyleme , ikimkzde fenalik geciriyordukBiz de ilk bebekte hastanede hastane çıkışının battaniyesine sardık. Bunalmadı havalandırma ile belli derecede olduğu için.
Ama eve gelince klimasız ortamda sadece müslin battaniye kullandım emerken terledi.
Koluma bile bez örterdim ten tene olunca terletiyor diye.
Hem de üstünü incelttim. Kısa kol, şort falan değil tabiKolsuz badinin üstüne, uzun kollu ince badi giydirdim.
Temmuz ortası doğurduydum onu da
Şu fotolardan sonra acayip bir heves geldi bana yaaaaKizlar bu battaniye konusunu şu sekilde izah edicem.size kizimi 22 haziranda dogurdum ilk 10 gunluk surede müsliine sardık ilk resimde 1 haftalik
2. Resim 11 temmuzda çekildi bakin nasil giydirmisim ve uzerine müslin
Yani kalin battaniye hic gerek olmadı hatta sapka takinca bile saclari yapis yapis oluyordu rahatsiz ediyordu
Yok kiz hic aklima gelmedi erken hazir edersem erken dogar dusuncesiBende kendimi kötü hissettim herkes yıkayıp utüleyincebeşik kurulu onun dışında hiç hazırlık yapmadım. Temizlik düzenli yapılıyor bir halılar yıkamaya gidecek. Ama bebek namına ne yıkama ne ütüleme başlamadım daha. Sanki hazirlasam hemen doğacak gibi hissediyorum ondan sanırım.
Saçmalamasın 37den sonra oturup kalkmak bile zor ki beni ilkinde öyle düşünmüştüm sonra arkadaşlarım beni uyardı. İyiki dinlemişim onları 37+0 da suyum geldi 37+1 de doğduKuzenimle aramla 5gün var, ben yıkayıp yerleştirdim diye acayip geldiii ona yaptım diye, bebeğin odasıda hazır değilmiş poşetlerde, 37. Haftadan sonra yapıcakmış kendimi hazır hissetmiyorum şimdi bişi fln olur diyor.
Bende Dedim asıl erken gelirse hazır olsun dedim,
Sonra dedim keyfi bilir yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?