- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.221
Çok geçmiş olsun, burunları aksa huzursuz oluyor insan. Hemen toparlanır inşallah
Çok sinir bozucu. Direk yüzüne söyle bence. kenara atarsan seni kandırdığını kullandığını sanır. Bence söyle. Keşke açık açık söyleseydiniz böyle yapmanız beni çok şaşırttı açıkçası de. Bakalım ne diyecek kendi utansın.Gönderdikleri eski resimlere baktım ve evet kızının çocuğunun eski giysilerini getirmiş. Bir de bana diyor ki yıkadım getirdim. Şimdi ben bu kadına nasıl güveneyim?
Aslında himym friendsin çakması resmen, ama ilk önce himym izlediysen öyle geliyor o daha güzel sanıyorsunOnu sevemedim How I met your Mother i daha çok seviyorum netflix den kalktı ama
Ben de hoşlanmam. Abisininkileri giydirmek bile zor geliyor ki tertemiz duran şeyler.Ki ben onlara bir şey alın demedim .Ben hoşlanmıyorum 2.elden .Hele yenidoganda hiç hoşlanmıyorum.
Ben tv basına oturup pek izlemem genelde. Kahvaltı yaparken bir iş yaparken falan. O yüzden tv de beklemedimArkadaşına katılıyorum
Ben hatırla sevgili ye başlamayı düşünüyorum mesela
good place çok uzun zamandır listemde duruyor, iyi oldu öğrendiğim.Kesinlikle Fringe önermek istiyorum. John Noble ve mükemmel oyunculuğu için 2 kere izledim bir daha izlerim. Ama bunalım olan dizilere tahammülum yok. Bir kere izledim diyelim ikinci mümkün değil.Hayat zaten yeterince yorucu. Bir de dizilerle bunalmak istemiyorum.
Ama bir tane bunaltıcı dizi önermek zorundayım
Damızlık kızın öyküsü mükemmel bir feminist distopya. Son sezonu izlemedim henüz ama.
Komedi çok sevmem ama A Good place izledim çok sevdim.
Yine bilimkurgu 12 monkey kesinlikle favorilerimden.
Aaa hiç bilmiyordum. Ne topluluğu acaba.Tuna ismi şuan bi topluluğu simgeliyor ilerde bebeginize sıkıntı çıkarabilir.
Kışın okulda olunca ben yetişemiyorum ona
Hadi insaallah tükenmeme az kaldı çünküAma bunda çok çalıştın, yine çat diye başlayabilir çok bekletmez
Aynen bu durumda öyle gözüküyor canım.Olabilir bir de İngilizce olarak tuna fişi olması da sıkıntı olabilir :) sonunda tuna koymaycagiz bence
Türk dizilerini pek izlemiyorum. Ama hatirla sevgiliyi sevmiştim. İzlenebilir
Öyle izleniyor ancak. Çünkü diziler çok uzun o kadar çok oturmaya ben dayanamıyorumBen tv basına oturup pek izlemem genelde. Kahvaltı yaparken bir iş yaparken falan. O yüzden tv de beklemedim
Bence tamamı çok güzeldi. Gerçekten seviyorum o diziyi. Dönem dizilerinden bir de Çemberimde Gül Oya çok güzeldi.İlk sezonunu çok seviyorum özellikle
Ben xl aldim yorumlara bakıp insallah büyü
Hahahah ömrebedel i izleBen bi kaç gün önce aski memnu bitirdim. Bir ay önce de muhteşem yüzyıl bitirdim hızımı alamadım yalan dünya ve hercai yi de bitirdim tüm gün evde ahahahas yeni dizi arıyorum
Good place baya iyi kesinlikle tavsiye ederim. Benzer bir dizi de yeni izledim. Ghost çok güzel. Blacklist i bende listeme alıyorum.good place çok uzun zamandır listemde duruyor, iyi oldu öğrendiğim.
Bunalım ben de sevmem ama misal bu yaprak dökümü efsunluama bir dizinin her bölümünde mi kahır olur ben tvde dizi izlemeyeli bırakalı çok oldu seneler önce bi utc izlemiştim, ondan önce baska hangi diziyi izledim hatırlamıyorum bile.
Az bilinen ama çok efsane bir dizi önerisi de ben bırakayım Blacklist
İnsana bir şeyler katıyor yaÇalışırken ben de hiç izleyemezdim. Oğlum doğunca izinde izledim. Sonra geçen sene kısa çalışma ödeneğinde evdeyken izledim
İlk yayınlandığı zaman hiç sevmezdim aşkı memnu yu. O iki karaktere sinir olurdum. Ama tekrarını izledikçe empati kurmaya başladım
Of evet aksam bi başlıyor gece yarısına kadar. Şaka gibiÖyle izleniyor ancak. Çünkü diziler çok uzun o kadar çok oturmaya ben dayanamıyorumütü yaparken filan dediğin gibi muhakkak bir iş yaparken. Uzunluğu yüzünden vazgeçtim Türk dizilerinden. Yabancı diziler 40 dk. Ama Türk kafası uzun diziye alışmışız. 1 sezon yabancı dizi ancak kesiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?