Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Adıyla yaşasın prenses bizde heran size adaş olabiliriz

Good place baya iyi kesinlikle tavsiye ederim. Benzer bir dizi de yeni izledim. Ghost çok güzel. Blacklist i bende listeme alıyorum.

Yine favorim bir dizi aklıma geldi. Doctor Who efsane bir bilimkurgu hemde eğlenceli
Hekimoğlundan sonra Doctor whoyu izlemekten vazgeçmiştim ben arkadaşım da saçmalama dedi, onla türk versiyonu tabiki bir olmaz ama işte
Friendsi bitirip good place baslayayım bari ben de.
Bir yandan okunmamış kitaplarımı bitirmeye çalısıyorum, doğumdan sonra nasıl olur okuma işi hiç fikrim yok

ssevilll sen neden topiğe gelmeyi bıraktın

Üç kız kardeşe bakıyordum ama geçen haftaki bölüme sinir oldum artık izlemeyeceğim.

Oğlum güzel ama ona devam ederim canımı sıkacak bir şey olana kadar
Sen onun inceleme videosunu izledin mi Murat sonerden bi izle nolur

Bizim hastanede ayrı ücret 350 lira dedi. Hersey aşırı abartılı.
Aynen yaaa gereksizzzz cidden Muayeneyle aynı olsun nolcak
Ben de aşkı memnuya başladım. Kahvaltı yaparken falan izliyorum 363737. Kez
Güzel gidiyo cidden ya her sene izlemek
Ben bi kaç gün önce aski memnu bitirdim. Bir ay önce de muhteşem yüzyıl bitirdim hızımı alamadım yalan dünya ve hercai yi de bitirdim tüm gün evde ahahahas yeni dizi arıyorum
Muhteşem benim vazgecilmezim ya
Ben hamile kaldığımda baslamisdim bitirdim köseme gecdim eheheeeo pek sarmadi ama.
Çok sukur gözümüz aydin

Hertürlü verilcek yani nts para sonra şoka uğranayayım dedim
Gördüm kaydettim yabamcı tavsiyelerini
Benim gittiğim klinik de ücretli ,kendim daha görmedim ama birisi verirken duymuştum .
herkes verdiğine göre kesin ücretli

Of evet aksam bi başlıyor gece yarısına kadar. Şaka gibi şu an türk dizileri ile ilgili en eğlenceli şey Murat Soner’in YouTubeda yaptığı dizi incelemeleri, çok gülüyorum
Aa evet bende onu izleyerek Pera palasta bir gece yarısını izlemeye karar verdim. İzledim çok da beğendim. Bütün eleştirilerin aksine bence güzel bir iş olmuş.
Bir de eskiden bu kadar uzun değildi diziler diye hatırlıyorum. Saatini uzatınca bir sürü gereksiz sahne giriyor işin içine. Oyunculara da yazık.

Aslında himym friendsin çakması resmen, ama ilk önce himym izlediysen öyle geliyor o daha güzel sanıyorsun ben de senin gibi derdim ama friends himym’i döver
Esim de öyle diyo

Biz evlendigimizden beri hiç normal tv izlemedik kanal sıralamasını bile bilmiyorum düşün biri gelse starı aç dese mesela bilmiuorm kaçta.
Çünkü bizde tv İnternete bağlı ya netfilix ya da youtube izlenir

Selammmm
Nasılsınız güzel anneler
Bu grup doğurmuş da film muhabbetine mi girmiş
Bir ben mi minnak kıyafetleri ütülemekle cebelleşiyorum
Bu arada geceleri sancısı gelen dönerken kirlenen var mı benim gibi Ayağını mi dirseğin mi dayıyor bir yere kitleniyorum 3 4 dk. Bekliyorum düzelsin ki döneyim yatakta Bir de mesaneye baskı oluyo doktor geçen hafta başı aşağıda dedi ama açılma ve yok.
Zamanında gelsin kuzularımız inşallah

Malesef öyle canım benim göbeğim aldı başını gidiyor öne doğru onun etkisiyle oldu herhalde siz de demeyince yazın bakalım

Dogurunca bunları konuşamayacağız ya şimdiden stok yapıyoruz

Damızlık kızın öyküsü netflixde yok internette de bulamadım ben merak etmiştim onu aslında

Hekimoğlu un yabancısı House ve bence de farklıdır. Hiç bir zaman orijinallerin yerini tutmaz sonradan yapılanlar. Misal ben Greys Anatomy izliyorum 20 senedir sanırım. Türk vereiyonunu yaptılar doktorlar diye çok uzun tutunmadi. Ama orjinali hala devam ediyor.

Doctor Who farklı bir şey zaman makinesi olan farklı bir ırktan biri. Bir zaman lordu. Zamanda ve gezegenlerde geziyor. Hastane değil uzay dizisi. Ama tarihi karakterlerin yanına gittiği bölümler çok güzel oluyor.

Yalnız değilsin ben de bir yandan son kalan çarşaf havlu VS ütülüyorum bugün biter inşallah

Benim ilk gebelik ama ablamda da miat aşımı olmuştu. Biraz da ehline danıştığım için çoğu zaman böyle kolay olmayacağını biliyorum. 38 içindeyken belirti olmazsa tüm uyarıcı kozları oynamaya başlayacağım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…