- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.241
Adıyla yaşasın prensesBen hamile kaldığımda baslamisdimbitirdim köseme gecdim eheheee o pek sarmadi ama.
Evet ela neva güzel uyuyorlar gercekdenbizimde soyad kısa hatta bayağı kısa ondan acaba iki isimmi olsa demisdik ama vazgecdik tek neva olcak inşallah
Sağol canımtek isimde karar kıldık sonunda inşallah neva olacak hayırlısıyla herkes bişey deyip sogutmazsa
Hekimoğlundan sonra Doctor whoyu izlemekten vazgeçmiştim benGood place baya iyi kesinlikle tavsiye ederim. Benzer bir dizi de yeni izledim. Ghost çok güzel. Blacklist i bende listeme alıyorum.
Yine favorim bir dizi aklıma geldi. Doctor Who efsane bir bilimkurgu hemde eğlenceli
Sen onun inceleme videosunu izledin mi Murat sonerden bi izle nolurÜç kız kardeşe bakıyordum ama geçen haftaki bölüme sinir oldum artık izlemeyeceğim.
Oğlum güzel ama ona devam ederim canımı sıkacak bir şey olana kadar
Aynen yaaa gereksizzzz ciddenBizim hastanede ayrı ücret 350 lira dedi. Hersey aşırı abartılı.
Güzel gidiyo cidden ya her sene izlemekBen de aşkı memnuya başladım. Kahvaltı yaparken falan izliyorum 363737. Kez
Muhteşem benim vazgecilmezim yaBen bi kaç gün önce aski memnu bitirdim. Bir ay önce de muhteşem yüzyıl bitirdim hızımı alamadım yalan dünya ve hercai yi de bitirdim tüm gün evde ahahahas yeni dizi arıyorum
Ben hamile kaldığımda baslamisdimbitirdim köseme gecdim eheheee o pek sarmadi ama.
Çok sukur gözümüz aydin
Hertürlü verilcek yani nts para sonra şoka uğranayayım dedimBen dün vermedim ama sigortadan olabilir. Zaten muayene haklarının sonu a yaklaşıyorum. 8 muayane hakkım vardı. 7 tanesi oldu. Sonrakiler de verebilirim.
Bende ilk çocukta nci lv, ncsi la ve ncsi bitirmiştim.
Yabancı dizi tavsiyesi isteye verebilirim.
herkes verdiğine göre kesin ücretliBenim gittiğim klinik de ücretli ,kendim daha görmedim ama birisi verirken duymuştum .
Aa evet bende onu izleyerek Pera palasta bir gece yarısını izlemeye karar verdim. İzledim çok da beğendim. Bütün eleştirilerin aksine bence güzel bir iş olmuş.Of evet aksam bi başlıyor gece yarısına kadar. Şaka gibişu an türk dizileri ile ilgili en eğlenceli şey Murat Soner’in YouTubeda yaptığı dizi incelemeleri, çok gülüyorum
Giderim diyodun bak seninde uzadıBenim de 3 hafta oldu galiba
Esim de öyle diyoAslında himym friendsin çakması resmen, ama ilk önce himym izlediysen öyle geliyor o daha güzel sanıyorsunben de senin gibi derdim ama friends himym’i döver
Baktın mı nasılmışBende 3xl almisdim aldığımda bayağı boldu ama kuculdumu acaba şimdi sen öyle deyince merak ettim gidip bakacağım
Malesef öyle canım benim göbeğim aldı başını gidiyor öne doğru onun etkisiyle oldu herhalde siz de demeyince yazın bakalımBenim gittiğim klinik de ücretli ,kendim daha görmedim ama birisi verirken duymuştum .
Ayy hadi bakalım güzel haberlerle gel . Aslan Beyin bakalım keyifleri nasılmış
Yaa gercekten mi ,şuan hemen eve gidip denemek istedim .. bende xl almistim , baya bol.gibiydi ama dediğin gibi göbek aldı başını gitti
Hangisinin?Sen onun inceleme videosunu izledin mi Murat sonerden bi izle nolur
Dogurunca bunları konuşamayacağız ya şimdiden stok yapıyoruzSelammmm
Nasılsınız güzel anneler
Bu grup doğurmuş da film muhabbetine mi girmiş
Bir ben mi minnak kıyafetleri ütülemekle cebelleşiyorum
Bu arada geceleri sancısı gelen dönerken kirlenen var mı benim gibiAyağını mi dirseğin mi dayıyor bir yere kitleniyorum 3 4 dk. Bekliyorum düzelsin ki döneyim yatakta Bir de mesaneye baskı oluyo doktor geçen hafta başı aşağıda dedi ama açılma ve yok.
Zamanında gelsin kuzularımız inşallah
Damızlık kızın öyküsü netflixde yok internette de bulamadım ben merak etmiştim onu aslındaKesinlikle Fringe önermek istiyorum. John Noble ve mükemmel oyunculuğu için 2 kere izledim bir daha izlerim. Ama bunalım olan dizilere tahammülum yok. Bir kere izledim diyelim ikinci mümkün değil.Hayat zaten yeterince yorucu. Bir de dizilerle bunalmak istemiyorum.
Ama bir tane bunaltıcı dizi önermek zorundayım
Damızlık kızın öyküsü mükemmel bir feminist distopya. Son sezonu izlemedim henüz ama.
Komedi çok sevmem ama A Good place izledim çok sevdim.
Yine bilimkurgu 12 monkey kesinlikle favorilerimden.
Hekimoğlu un yabancısı House ve bence de farklıdır. Hiç bir zaman orijinallerin yerini tutmaz sonradan yapılanlar.Hekimoğlundan sonra Doctor whoyu izlemekten vazgeçmiştim benarkadaşım da saçmalama dedi, onla türk versiyonu tabiki bir olmaz ama işte
Friendsi bitirip good place baslayayım bari ben de.
Bir yandan okunmamış kitaplarımı bitirmeye çalısıyorum, doğumdan sonra nasıl olur okuma işi hiç fikrim yok
ssevilll sen neden topiğe gelmeyi bıraktın
Mersin’e gel yanıyoruzKizlar yaz geleceğine dair umudu olan var mı... ???
Hep kapalı hava hep gri hep böyle.. güneş görmek istiyorum ya bunaldım artık ankara mi böyle acaba..
Yalnız değilsin ben de bir yandan son kalan çarşaf havlu VS ütülüyorum bugün biter inşallahSelammmm
Nasılsınız güzel anneler
Bu grup doğurmuş da film muhabbetine mi girmiş
Bir ben mi minnak kıyafetleri ütülemekle cebelleşiyorum
Bu arada geceleri sancısı gelen dönerken kirlenen var mı benim gibiAyağını mi dirseğin mi dayıyor bir yere kitleniyorum 3 4 dk. Bekliyorum düzelsin ki döneyim yatakta Bir de mesaneye baskı oluyo doktor geçen hafta başı aşağıda dedi ama açılma ve yok.
Zamanında gelsin kuzularımız inşallah
Ben internetten buldum. Ama telif nedeni ile kalkmışta olabilir.Damızlık kızın öyküsü netflixde yok internette de bulamadım ben merak etmiştim onu aslında
Benim ilk gebelik ama ablamda da miat aşımı olmuştu. Biraz da ehline danıştığım için çoğu zaman böyle kolay olmayacağını biliyorum. 38 içindeyken belirti olmazsa tüm uyarıcı kozları oynamaya başlayacağım bakalım.Ahh dmiiiii
Burda o doğum başlayacak endişelerini okuyunca ah diyorum keşke öyle o kadar basit olsa, 42 ye kadar bii amuda kalkmadığım kalmıştı ama no no no asla başlamadı
Şimdide full yoga ve yürüyüşle devam ediyorum bakalım ne zaman nasıl başlayacak merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?