- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.181
Ben de aşkı memnuya başladım. Kahvaltı yaparken falan izliyorum 363737. KezDoğumaaa yetiştiririrm belki finaliher yaz izlerim başladım tekrar
Aşk-ı memnu yaz ayının simgesi sonuçtaBen de aşkı memnuya başladım. Kahvaltı yaparken falan izliyorum 363737. Kez
Arkadaşım diyor ki kanal d verirdi yakında neden başladın.Aşk-ı memnu yaz ayının simgesi sonuçta
Ben bi kaç gün önce aski memnu bitirdim. Bir ay önce de muhteşem yüzyıl bitirdim hızımı alamadım yalan dünya ve hercai yi de bitirdim tüm gün evde ahahahas yeni dizi arıyorumDoğumaaa yetiştiririrm belki finaliher yaz izlerim başladım tekrar
Ben hamile kaldığımda baslamisdimDoğumaaa yetiştiririrm belki finaliher yaz izlerim başladım tekrar
Evet ela neva güzel uyuyorlar gercekdenBenim kızımın adı ela beraber çok uyumlu diye bu arkadaşa da neva yada damla ismini düşünüyoruz. Bizim soyad kısa isimlerde kısa olsun istiyoruzela neva yada damla neva diyecem ama çok duyulmadık ikili oluyorlar bilemedim
Sağol canımNeva alin,neva lina,neva linda,neva nil hepsi birbirine benziyo ama aklıma gelen bunlar
Verince ben de izleyeceğim. Benim eşim aşk-ı memnu bağımlısı hep ondan geçti bana daArkadaşım diyor ki kanal d verirdi yakında neden başladın.
Dedim onu da izlerim
Benim de 3 hafta oldu galibaHerkes rahat bi nefes alabilir artık yarın doktora gidiyorummmmgöriyim artık özledimmmmm merak ediyorum çok inşallah görürüm yüzünüde
Arkadaşım diyor ki kanal d verirdi yakında neden başladın.
Dedim onu da izlerim
Bende hayatimin bu kısmına geçmek istiyorumBen bi kaç gün önce aski memnu bitirdim. Bir ay önce de muhteşem yüzyıl bitirdim hızımı alamadım yalan dünya ve hercai yi de bitirdim tüm gün evde ahahahas yeni dizi arıyorum
Çok sukur gözümüz aydinHerkes rahat bi nefes alabilir artık yarın doktora gidiyorummmmgöriyim artık özledimmmmm merak ediyorum çok inşallah görürüm yüzünüde
Yaprak dökümü tabii kiBen bi kaç gün önce aski memnu bitirdim. Bir ay önce de muhteşem yüzyıl bitirdim hızımı alamadım yalan dünya ve hercai yi de bitirdim tüm gün evde ahahahas yeni dizi arıyorum
Ben bu kısma geçtiğimde doğum yapmış ya da doğuma bir kaç gün kalmış olma ihtimali yüksek olacak ya.Bende hayatimin bu kısmına geçmek istiyorum
Paralel evrende belkiBende hayatimin bu kısmına geçmek istiyorum
Anası babası beğendiyse kimseye laf düşmez canım.sizin içinize sindiyse tamamdırBen hamile kaldığımda baslamisdimbitirdim köseme gecdim eheheee o pek sarmadi ama.
Evet ela neva güzel uyuyorlar gercekdenbizimde soyad kısa hatta bayağı kısa ondan acaba iki isimmi olsa demisdik ama vazgecdik tek neva olcak inşallah
Sağol canımtek isimde karar kıldık sonunda inşallah neva olacak hayırlısıyla herkes bişey deyip sogutmazsa
Ahh dmiiiiiZaten bu haftalarda doğum pozisyonuna sokacak normal olarak. Kanala sokma falan mümkün değil.
Yani bunu uzun zaman yapıp pelvik geliştirirsiniz ancak. O kadar kolay olsaydı vakti gelen iki kıvırır doğumu başlatırdı ama maalesef.
Benimde çok vakit olmayacakBen bu kısma geçtiğimde doğum yapmış ya da doğuma bir kaç gün kalmış olma ihtimali yüksek olacak ya.
Ben de ise girmek istiyorum evlendiğimde işten ayrıldım sehir değiştirip ardından covid çıktı bi türlü is imkanı olmadı malum özel sektör kolay bulunmuyorBende hayatimin bu kısmına geçmek istiyorum
Onu istemiyom tamam tv de izlerim ama baştan sona izlemek sarmıyor nedense yaprak dökümünüYaprak dökümü tabii kifinali izlemeden dogurmaniz lazım ama. Beni çok ağlatır son bölüm
İlkinde sabah çalışamaz raporumu aldım akşam suyum geldiBenimde çok vakit olmayacak
Hiç birsey yapmadan basladi 2 doğumumda 37 de. Yani alakası yok bencede. Hamile pilates ve yogasi sadece kolay olmasını sağladı bence. Bunda hiçbir şey yapmadım bakalim nasıl olacakAhh dmiiiii
Burda o doğum başlayacak endişelerini okuyunca ah diyorum keşke öyle o kadar basit olsa, 42 ye kadar bii amuda kalkmadığım kalmıştı ama no no no asla başlamadı
Şimdide full yoga ve yürüyüşle devam ediyorum bakalım ne zaman nasıl başlayacak merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?