Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doğumaaa yetiştiririrm belki finali her yaz izlerim başladım tekrar
Ben hamile kaldığımda baslamisdim bitirdim köseme gecdim eheheeeo pek sarmadi ama.
Evet ela neva güzel uyuyorlar gercekden bizimde soyad kısa hatta bayağı kısa ondan acaba iki isimmi olsa demisdik ama vazgecdik tek neva olcak inşallah
Neva alin,neva lina,neva linda,neva nil hepsi birbirine benziyo ama aklıma gelen bunlar
Sağol canım tek isimde karar kıldık sonunda inşallah neva olacak hayırlısıyla herkes bişey deyip sogutmazsa

Arkadaşım diyor ki kanal d verirdi yakında neden başladın.
Dedim onu da izlerim
Verince ben de izleyeceğim. Benim eşim aşk-ı memnu bağımlısı hep ondan geçti bana da yakın arkadaşı ile başladığı zaman ya da sevdikleri sahnelerin fotosunu çekip birbirlerine atıyorlar çok komikler

Anası babası beğendiyse kimseye laf düşmez canım.sizin içinize sindiyse tamamdır

Ahh dmiiiii

Burda o doğum başlayacak endişelerini okuyunca ah diyorum keşke öyle o kadar basit olsa, 42 ye kadar bii amuda kalkmadığım kalmıştı ama no no no asla başlamadı

Şimdide full yoga ve yürüyüşle devam ediyorum bakalım ne zaman nasıl başlayacak merak içindeyim

Bende hayatimin bu kısmına geçmek istiyorum
Ben de ise girmek istiyorum evlendiğimde işten ayrıldım sehir değiştirip ardından covid çıktı bi türlü is imkanı olmadı malum özel sektör kolay bulunmuyor çok sıkıldım ama otur otur
Yaprak dökümü tabii ki finali izlemeden dogurmaniz lazım ama. Beni çok ağlatır son bölüm
Onu istemiyom tamam tv de izlerim ama baştan sona izlemek sarmıyor nedense yaprak dökümünü

Hiç birsey yapmadan basladi 2 doğumumda 37 de. Yani alakası yok bencede. Hamile pilates ve yogasi sadece kolay olmasını sağladı bence. Bunda hiçbir şey yapmadım bakalim nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…