- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.201
Bu çok fena olmuş ama doğum sonrası için iyi olmus. Aktarmış olmus hepsini iznin. Ben 2 yıl ücretsizde artık netflix içinden gecerimİlkinde sabah çalışamaz raporumu aldım akşam suyum geldiÖyle olmasın da
Evet sonrası için çok iyi olduBu çok fena olmuş ama doğum sonrası için iyi olmus. Aktarmış olmus hepsini iznin. Ben 2 yıl ücretsizde artık netflix içinden gecerimsonrasi içinde meçhul durumum 3 çocukla ne yaparım bilmiyorum.
Bende 3xl almisdim aldığımda bayağı boldu ama kuculdumu acaba şimdi sen öyle deyince merak ettim gidip bakacağımKizlar geceliği 3xl almıştım hatta biraz bol durmuştu emanet gibi falan dün Bi daha giyeyim de olmadı değiştireyim ya dedim Bi giydim o da nesi göbeğim inanılmaz derecede büyümüş ya üzerime tam oldu gecelik resmen
Çok çok şanslısınız. Biz taşınma işini şimdilik rafa kaldirdik ama bakalım. Niyetimiz var. Ankarada müstakil istediğimiz gibi ev bulamadık bakalim ne zamana tasinirizEvet sonrası için çok iyi oldu
3 çocukla delirmeceler iştebiz müstakil eve taşınacağız inşallah doğumdan sonra ve sırf çocuklar için istedim
Allah hayırlı zamanda gönlünüze göre versinÇok çok şanslısınız. Biz taşınma işini şimdilik rafa kaldirdik ama bakalım. Niyetimiz var. Ankarada müstakil istediğimiz gibi ev bulamadık bakalim ne zamana tasiniriz
Ben dün vermedim ama sigortadan olabilir. Zaten muayene haklarının sonu a yaklaşıyorum. 8 muayane hakkım vardı. 7 tanesi oldu. Sonrakiler de verebilirim.Bu nts ayrı ücretlimi yoksa muayenenin içindemi oluyor
Benim gittiğim klinik de ücretli ,kendim daha görmedim ama birisi verirken duymuştum .Bu nts ayrı ücretlimi yoksa muayenenin içindemi oluyor
Ayy hadi bakalım güzel haberlerle gel . Aslan Beyin bakalım keyifleri nasılmışDoktora gidiyorum
Yaa gercekten mi ,şuan hemen eve gidip denemek istedim .. bende xl almistim , baya bol.gibiydi ama dediğin gibi göbek aldı başını gittiKızlar geceliği 3xl almıştım hatta biraz bol durmuştu emanet gibi falan dün Bi daha giyeyim de olmadı değiştireyim ya dedim Bi giydim o da nesi göbeğim inanılmaz derecede büyümüş ya üzerime tam oldu gecelik resmen
Ben 0dan friends izleyeceğim en büyük zevkimBen dün vermedim ama sigortadan olabilir. Zaten muayene haklarının sonu a yaklaşıyorum. 8 muayane hakkım vardı. 7 tanesi oldu. Sonrakiler de verebilirim.
Bende ilk çocukta nci lv, ncsi la ve ncsi bitirmiştim.
Yabancı dizi tavsiyesi isteye verebilirim.
Onu sevemedim How I met your Mother i daha çok seviyorum netflix den kalktı amaBen 0dan friends izleyeceğim en büyük zevkim
Çok geçmiş olsun arada karışmış görmemişim. Doğum öncesi hallolmuş çabucak toparlar insalalah. İnsan evladı olunca konu kendi kadar acıyor canı.
Çok geçmiş olsun, burunları aksa huzursuz oluyor insan. Hemen toparlanır inşallahÇok sağol.
Sorma ya. O rahat uyuyamazken ben de rahat değildim. Şimdi de onunla beraber yutkunamıyorum sanki.
Kaldığımız kat komple okulöncesi çocuktu. Çok yaygın bir problem tabi
Allah beterinden korusun evlatlarımızı. Standart basit bir operasyon bile ne kadar yorucu fiziksel ve psikolojik.
Allah nerede hasta çocuk varsa şifa versin inşallah..
Aşk-ı memnu yaz ayının simgesi sonuçta
Ama bunda çok çalıştın, yine çat diye başlayabilir çok bekletmezHiç birsey yapmadan basladi 2 doğumumda 37 de. Yani alakası yok bencede. Hamile pilates ve yogasi sadece kolay olmasını sağladı bence. Bunda hiçbir şey yapmadım bakalim nasıl olacak
Arkadaşım diyor ki kanal d verirdi yakında neden başladın.
Dedim onu da izlerim
Bende çocuk emzirirken iyi gider diye düşündüğümden bekletiyorumBen 0dan friends izleyeceğim en büyük zevkim
Kışın okulda olunca ben yetişemiyorum onaYok kız kışın da veriyorlar aslında
Şimdi yaprak dökümü var kanald de. Bitsin ona başlarlar
Türk dizilerini pek izlemiyorum. Ama hatirla sevgiliyi sevmiştim. İzlenebilirArkadaşına katılıyorum
Ben hatırla sevgili ye başlamayı düşünüyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?