Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İlkinde sabah çalışamaz raporumu aldım akşam suyum geldi Öyle olmasın da
Bu çok fena olmuş ama doğum sonrası için iyi olmus. Aktarmış olmus hepsini iznin. Ben 2 yıl ücretsizde artık netflix içinden gecerim sonrasi içinde meçhul durumum 3 çocukla ne yaparım bilmiyorum.

Bu çok fena olmuş ama doğum sonrası için iyi olmus. Aktarmış olmus hepsini iznin. Ben 2 yıl ücretsizde artık netflix içinden gecerim sonrasi içinde meçhul durumum 3 çocukla ne yaparım bilmiyorum.
Evet sonrası için çok iyi oldu

3 çocukla delirmeceler işte biz müstakil eve taşınacağız inşallah doğumdan sonra ve sırf çocuklar için istedim

Bende 3xl almisdim aldığımda bayağı boldu ama kuculdumu acaba şimdi sen öyle deyince merak ettim gidip bakacağım

Evet sonrası için çok iyi oldu

3 çocukla delirmeceler işte biz müstakil eve taşınacağız inşallah doğumdan sonra ve sırf çocuklar için istedim
Çok çok şanslısınız. Biz taşınma işini şimdilik rafa kaldirdik ama bakalım. Niyetimiz var. Ankarada müstakil istediğimiz gibi ev bulamadık bakalim ne zamana tasiniriz

Bu nts ayrı ücretlimi yoksa muayenenin içindemi oluyor
Ben dün vermedim ama sigortadan olabilir. Zaten muayene haklarının sonu a yaklaşıyorum. 8 muayane hakkım vardı. 7 tanesi oldu. Sonrakiler de verebilirim.

Bende ilk çocukta nci lv, ncsi la ve ncsi bitirmiştim.

Yabancı dizi tavsiyesi isteye verebilirim.

Bu nts ayrı ücretlimi yoksa muayenenin içindemi oluyor
Benim gittiğim klinik de ücretli ,kendim daha görmedim ama birisi verirken duymuştum .
Doktora gidiyorum
Ayy hadi bakalım güzel haberlerle gel . Aslan Beyin bakalım keyifleri nasılmış
Yaa gercekten mi ,şuan hemen eve gidip denemek istedim .. bende xl almistim , baya bol.gibiydi ama dediğin gibi göbek aldı başını gitti

Ben 0dan friends izleyeceğim en büyük zevkim

Çok geçmiş olsun arada karışmış görmemişim. Doğum öncesi hallolmuş çabucak toparlar insalalah. İnsan evladı olunca konu kendi kadar acıyor canı.

Çok sağol.
Sorma ya. O rahat uyuyamazken ben de rahat değildim. Şimdi de onunla beraber yutkunamıyorum sanki.

Kaldığımız kat komple okulöncesi çocuktu. Çok yaygın bir problem tabi
Allah beterinden korusun evlatlarımızı. Standart basit bir operasyon bile ne kadar yorucu fiziksel ve psikolojik.
Allah nerede hasta çocuk varsa şifa versin inşallah..

Çok geçmiş olsun, burunları aksa huzursuz oluyor insan. Hemen toparlanır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…