Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende bu sefer elimi güçlü tutacağım, hiiiç o kadar beklemeye halim yok

25 30ları vurmuş 3 kez normal gayet iyi dedi.
Seninki gibi 5dk değildi 30 dk. Sürdü
Normalde doktorlar 20dk istiyormuş benim doktorum 30 dk istiyormuş
Benimki 5 dk içinde 40 a vurmustu 1 kere gerisi 20 30 du
Haftaya sali gidecegim yine baglancak bu sefer doktoruma diycem niye 5 dk sürüyor diye

Kuzum Hekimoğlu dizisinin orjinali Dr.House dizisi. Dr lar karıştı

Dr.Who bilim kurgu. Ben hiç izlemedim bilim kurgu sevmediğim için. O zamanlar netflix te değildi tabi tv deydi
Şimdi sinemada da yeni filmi varmış dr.Who nun.
Gişe rekoru kırmış ilk haftadan. İlgisi olan varsa doğumdan önce gitsin bence

Sinemada olan dr.strange Marvel karakteri olan . Yine doctorlar karıştı galiba pandemide o kadar sinemasizliga alıştık ki şuan çok garip geliyor sinemaya gitmek . Gereksiz geliyor hatta, birkaç ay sonra kaliteli çözünürlükte izleyebilecegiz platformlardan muhtelemelen

Bakıyordum size gizli gizli
Anca toparlanabildim.
Bu hafta da çantayı hazırlar koyarım kenara.
Bizim kız geceleri sancı yapıyor ne oluyo içerde bilmiyorum
Ahhhh aman dikkat et hazırla herşeymi ne olur ne olmaz
2 kilo deyince karnimdaki aklima geliyor

Şimdi kac oldu acaba haftaya salı gidecegim ben tekrar , birde senden bugun nst ister , ben 50 tl odemistim muayene dışında ödeniyor
Bende şimdi sordum 100-130 tl dedi
Muayene ğcretide zamlanmış 280 tl
Aynen resmen bebeğin senin 2000

O kadar bilim kurguya yabancıyım düşün
Demek dr.who dan bahsederken bu yeni filmi anlatmıyorlarmış

Ben en son çocukla 5 ay önce çizgi filme gittim. Zaten çok da pahalandı biletler. İnsan acıyor o parayı vermeye..
Ama buna da giden gitmiş. Dr.strange ilk haftadan rekor kırmış burada bile

Açtığım gibi kapatıyorum valla.

Bunların hiçbiri benim tarzım değil zaten
Tüm dönem filmlerini dizilerini belgesellerini izlemeye çalışıyorum bayılırım
1 2 tane var bekletiyorum ama sevdiklerimi önereyim.

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği
Bridgerton
Anne with Ann-e
Las Chicas Del Cable
Downtown Abbey
Peaky Blinders

Bonus : dönem dizisi değil ama farklı ve çok bilinmedik bir dizi - How To Get Away Murder

Outlander ı önerebilirim

Blu tv de bende izlemistim ama hamileyken izlemezdim sanirim etkiler bence fazlaca
Doğru diyorsun hamileyken izlememek daha faydalı
Daha eğlenceli şeylere bakmalı. Ama en çok emzirirken ve süt sağarken lazım. Ben oğlan uyumayınca çocuk kucağımda önümde bilgisayar izleyip duruyordum sabahlara kadar.

Outlander ı önerebilirim
Ben onu izlemeyi çok istiyorum. Artık kısmetse doğumdan sonra ona dadanırım. Ben onun kitabını okuyup çok etkilenmiştim. Dİzi de kitap kadarsa mükemmeldir. Kitap serisi çok ama ben sadece ilk kitabı okuduğumdan sonraki olayları da bilmiyorum. Okumayı çok istiyorum aslında ama roman okuyacak vaktim olmuyor.

Beyaz güzel olur bence. Bende somon rengi var. Ama ben hamilelikten önce almıştım. Şimdi denedim çok iyi durmadı sıkıştım sanki içine.

Nasılsınız kızlar? Ben yoğunum okul etkinlikleri vs oluyor evde de işler bitmiyor giremiyorum eskisi gibi. Geçende okulda bir veli inşallah yapışıklık yoktur sende böyle çok sezaryen iyi değil falan dedi dedim çok sağol moral oldu bana. Yapışıklık olsa ultrasonda görünür müydü acaba kızlar aklıma takıldı şimdi hiç ağrım sızım yok bi sıkıntı olsa kendini belli ederdi heralde Kadının kadına ettiğini kimse etmiyor ya ben hamile birine böyle saçma şeyler söylemem asla ama ilk kontrolde de sorcam tabi ki içime dert etti sağolsun.
Bebeğin kıyafetleri de gözüme az geldi 1-2 ekleme yapıyorum kısa mı alayım uzun mu bilemedim ama ilk günler giydirmelik birşeyler aldım 3 hastane çıkışı oldu tulum var birkaç tane falan kısa kollu gerekirse duruma göre alırım diyorum yarı kırka kadar giysi sıkıntısı çekmesek yeter. Ben daha yıkamaya başlamadım ama sizlerden de 2-3 hafta gerideyim daha 2 ayım var son ay hallederim diyorum zaman geçmek bilmiyor sanki

Yok canım bu dizinin +18lik bir durumu yok. Ama her bölüm tarihi olaylar olmuyor. Bazen uzayda başka bir galaxyye gidiyorlar bazen geçmişe bazen de geleceğe. İlk sezon 9 bölüm belki biraz sıkılırsın ama sabırla atlat. 2. ve 3. ve 4. ve 5. ve..... neyse sezonlar çok güzel. Gittikleri dönemi gzel yansıtıyorlar. Ama olaylara mutlaka uzaylı eli değiyor. Churchill kraliçe Elizabet. En çok Shakespeare bölümünü sevdim. Van Gogh ya da başka tarihi olayların farklı yüzlerini gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…