- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.301
Kizlar yaz geleceğine dair umudu olan var mı... ???
Hep kapalı hava hep gri hep böyle.. güneş görmek istiyorum ya bunaldım artık ankara mi böyle acaba..
Bende bu sefer elimi güçlü tutacağım, hiiiç o kadar beklemeye halim yokBenim ilk gebelik ama ablamda da miat aşımı olmuştu. Biraz da ehline danıştığım için çoğu zaman böyle kolay olmayacağını biliyorum. 38 içindeyken belirti olmazsa tüm uyarıcı kozları oynamaya başlayacağım bakalım.
Benimki 5 dk içinde 40 a vurmustu 1 kere gerisi 20 30 du25 30ları vurmuş 3 kez normal gayet iyi dedi.
Seninki gibi 5dk değildi 30 dk. Sürdü
Normalde doktorlar 20dk istiyormuş benim doktorum 30 dk istiyormuş
Hekimoğlundan sonra Doctor whoyu izlemekten vazgeçmiştim benarkadaşım da saçmalama dedi, onla türk versiyonu tabiki bir olmaz ama işte
Friendsi bitirip good place baslayayım bari ben de.
Bir yandan okunmamış kitaplarımı bitirmeye çalısıyorum, doğumdan sonra nasıl olur okuma işi hiç fikrim yok
ssevilll sen neden topiğe gelmeyi bıraktın
Sinemada olan dr.strange Marvel karakteri olan . Yine doctorlar karıştı galibaKuzum Hekimoğlu dizisinin orjinali Dr.House dizisi. Dr lar karıştı
Dr.Who bilim kurgu. Ben hiç izlemedim bilim kurgu sevmediğim için. O zamanlar netflix te değildi tabi tv deydi
Şimdi sinemada da yeni filmi varmış dr.Who nun.
Gişe rekoru kırmış ilk haftadan. İlgisi olan varsa doğumdan önce gitsin bence
Ahhhh aman dikkat etBakıyordum size gizli gizli
Anca toparlanabildim.
Bu hafta da çantayı hazırlar koyarım kenara.
Bizim kız geceleri sancı yapıyor ne oluyo içerde bilmiyorum
Bende şimdi sordum 100-130 tl dedi2 kilo deyince karnimdaki aklima geliyor
Şimdi kac oldu acaba haftaya salı gidecegim ben tekrar , birde senden bugun nst ister , ben 50 tl odemistim muayene dışında ödeniyor
Sinemada olan dr.strange Marvel karakteri olan . Yine doctorlar karıştı galibapandemide o kadar sinemasizliga alıştık ki şuan çok garip geliyor sinemaya gitmek . Gereksiz geliyor hatta, birkaç ay sonra kaliteli çözünürlükte izleyebilecegiz platformlardan muhtelemelen
Tüm dönem filmlerini dizilerini belgesellerini izlemeye çalışıyorum bayılırımAçtığım gibi kapatıyorum valla.
Bunların hiçbiri benim tarzım değil zaten
O yüzden ciğer geliştirici önermiştir muhtemelen, tedbirli gitmek iyidirBenimki 5 dk içinde 40 a vurmustu 1 kere gerisi 20 30 du
Haftaya sali gidecegim yine baglancak bu sefer doktoruma diycem niye 5 dk sürüyor diye
Outlander ı önerebilirimTüm dönem filmlerini dizilerini belgesellerini izlemeye çalışıyorum bayılırım
1 2 tane var bekletiyorum ama sevdiklerimi önereyim.
Edebiyat ve Patates Turtası Derneği
Bridgerton
Anne with Ann-e
Las Chicas Del Cable
Downtown Abbey
Peaky Blinders
Bonus : dönem dizisi değil ama farklı ve çok bilinmedik bir dizi - How To Get Away Murder
Doğru diyorsun hamileyken izlememek daha faydalıBlu tv de bende izlemistimama hamileyken izlemezdim sanirim etkiler bence fazlaca
Ben onu izlemeyi çok istiyorum. Artık kısmetse doğumdan sonra ona dadanırım. Ben onun kitabını okuyup çok etkilenmiştim. Dİzi de kitap kadarsa mükemmeldir. Kitap serisi çok ama ben sadece ilk kitabı okuduğumdan sonraki olayları da bilmiyorum. Okumayı çok istiyorum aslında ama roman okuyacak vaktim olmuyor.Outlander ı önerebilirim
Beyaz güzel olur bence.Kızlar selam şu elbise modellerinden hangisi güzel sizce hepsi birbirine benziyor
Hem evde kendim bikaç foto çekinmek için hem de sonrasında giyerim diye alacağım hepsinin renkleri var bebe mavisi, petrol ya da beyaz düşünüyorum ne diyorsunuz
Ben 1 i beğendim ama ikisi de güzel. Kaça?Kızlar 1 mi 2 mi? Haydi şu arkadaşınıza yardım edin.
Ben 1 diyorum ama 2 de hoş
Bence 1Kizlar 1 mi 2 mi? Haydi şu arkadaşınıza yardım edin.
Yok canım bu dizinin +18lik bir durumu yok. Ama her bölüm tarihi olaylar olmuyor. Bazen uzayda başka bir galaxyye gidiyorlar bazen geçmişe bazen de geleceğe. İlk sezon 9 bölüm belki biraz sıkılırsın ama sabırla atlat. 2. ve 3. ve 4. ve 5. ve..... neyse sezonlar çok güzel. Gittikleri dönemi gzel yansıtıyorlar. Ama olaylara mutlaka uzaylı eli değiyor. Churchill kraliçe Elizabet. En çok Shakespeare bölümünü sevdim. Van Gogh ya da başka tarihi olayların farklı yüzlerini gösteriyor.Aaa karıştırmışım beni sevindirdin şu an yeni bir dizi çıktıçok tarzım değil bu tarz diziler ama tarihi kısmından dolayı izleyebilirim tam anlamıyla dönemi yansıtıyor mu peki? Çok severim dönem dizilerini, o kostümler dekorlar çok hoşuma gidiyor ama netflixteki tüm dönem dizileri neredeyse +18 film modunda. Dizi izlemek yerine bambaşka şeyler izliyoruz. Ben o tadı alamıyorum bu sefer
Ben 1i daha çok beğendim.Kızlar 1 mi 2 mi? Haydi şu arkadaşınıza yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?