Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
AAAA bana daha bir şey demedi dün gittiğimde bugün sonuçlar için gidebilirsem bakalım bana ne diyecek. 2 gün var seninle aramızda

Aynen canım oradan geliyor. Aslında dizideki favorim Walter Bishop ama Astirid de çok sevdiğim bir karakterdi Fringe en favori dizilerimden biridir. Diğeri de Doctor Who bilimkurgu seviyorsan ve izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim.

AAAAAAAAA film mi nasıl olur da haberim olmaz o kadar sıkı bir Whovianım. Hemen baktım bulamadım beni m kandırıyorsun aşk olsun

Yaa dedim Doctor Who olsa bilmemem imkansız

Tuana ismi burada da önerilmiş etrafımda da söylediler bana uydurmasyon anlamlı geliyor cennete düşen ilk yağmur damlasına isim verildiğini hiç sanmıyorum Ama tuvana var güçlü kadın demekmiş tuvananın da söylenişi kötü ben daha anlamlı ama duyulmamış isimler bulmuştum ama onları da kulak aşinalığı olmadığından kimse beğenmiyor

Hala açıp açıp bazı sahnelerine bakarım bende fringe'in . Hatta üniversiteye ilk başladığımda Anna trov u sevdiğim icin saçlarimi 2.olivia modelinde ve renginde yapmıştim kahkül ve bakır

Canım boşver sen o kadını. Öyle bir şey olsa doktorun söylerdi. Yapışıklık neymiş ayrıca bence bilmeden konuşmuş. Hamile kalamama durumunda rahimde yapışıklıktan bahsedildiğini duymuştum ama hamileyken yapışıklık nedir bilmiyorum.

Kıyafet daha fazla almaya korkuyorum. Boyu posu ne olacak bilemediğimden 40ı çıkarırım diye düşünüyorum öncekinden kalanlarla. Yani umarım. En kötü internetten alıveririm.

Hala açıp açıp bazı sahnelerine bakarım bende fringe'in . Hatta üniversiteye ilk başladığımda Anna trov u sevdiğim icin saçlarimi 2.olivia modelinde ve renginde yapmıştim kahkül ve bakır
Bende yaptım o renk 2. Olivia nın rengi çok güzeldi. ama kahkül yapmadım. Bende arada sevdiğim bölümlerinden izliyorum. Counterpant ı benzetmiştim biraz ama 2 sezon sürdü.

AAAAAAAAA film mi nasıl olur da haberim olmaz o kadar sıkı bir Whovianım. Hemen baktım bulamadım beni m kandırıyorsun aşk olsun

Yok ya kulaktan dolma bilgiymiş benimki
Bilim kurgu özürlü olduğum için Dr.strange i Dr.who devamı sanmışım
Vlada düzeltti beni

Ben mistik, dönem ve csi severim zaten. Gece çocuğu emzirmeye uyanınca uykum kaçar kriminal izlerdim hatta

Ben de kitabını okumadım ama diziye bayıldım

Bridgerton açtım geçen ben daha şöyle bi karakterleri inceliyorum yüzlerini kıyafetlerini çat öpüşme la bi durun sürekli buna maruz kaldığım için sinirlendim ve kapattım.
Peaky Blinders sinematik anlamda mükemmel ama nolduysa biz onu bir iki bölüm sonra bıraktık eşimle.
Ama bir gün tekrar başlıcaz.

How to get away murder biz çok merakla başladık. Hala daha merak ediyorum da yani sürekli sevişme sahnesi var, haksız mıyım
Üstelik dizinin konusu ile uzaktan yakından alakası yok, yani dizi ikişi ilişkilerden bile oldukça uzak.
Yani böyle sahneler zaten olur olmaz demiyorum da dava dosyası sahnesinden hemen sonra durduk yere neden sevişen iki insan görüyorum ben buna sinir oluyorum

Bi tanıdığına diren takmışlar doğumdan sonra önceden varmış yapışıklık falan filan binde bir olacak bişeyi gelip bana anlattı
Ben tulum çok seviyorum indirimli ve güzel buldukça aldım ama hep 6 aydan büyük şeyler aldım çünkü yazın ortasında doğacak bilemedim kısa mı giyer uzun mu dediğin gibi kilosu gelişimi nasıl olur ama 3-5 giysiyle de olacak gibi değil sanki 2 el kadar parça için de makine açılmaz kusar veya kakası çıkar kocaman şeyler giydirmeyelim çocuğa diyorum bir yandan da diyorum gerekirse internetten alırım 2 günde gelir zaten. Neyse 1 tulum 1 hastane çıkışı tarzı 5 li takım daha aldım başka almıcam.

Ay bunu hemen izlemeliyim, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…