- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.321
The vamire Diares izlediysen The Originals öneririm.Dr hause daha güzel :)
Dexter ( finalde cok üzülmüştüm)
The wampıre diares
The walking dead. ( bir müddet sonra sıktı )
Hannibal ( iğrenç dizi mide bulandırıcı)
Sonra da bıraktım her türlü dizi izlemeyi
AAAA bana daha bir şey demedi dün gittiğimde bugün sonuçlar için gidebilirsem bakalım bana ne diyecek. 2 gün var seninle aramızdaMerhaba kızlar 32+4 de 2150 gr herşey haftasıyla uyumlu dedi, bundan sonra haftada birebdüştü kontroller
Ben artık bu hafta işlerimi bitirip dinlenme ve bebişi beklemeye başlayacağım.
Doğum için 5 hafta sonra yani 38. Hafta itibariyle her gün olabilir dedi
Kızlar 1 mi 2 mi? Haydi şu arkadaşınıza yardım edin.
Ben 1 diyorum ama 2 de hoş
Aynen canım oradan geliyor. Aslında dizideki favorim Walter Bishop ama Astirid de çok sevdiğim bir karakterdiEskişehir'de yaşarken bende böyle derdim ne zaman yaz gelecek diye Ankarayla benzerdi havası . Şimdi 10 günlük karavan kapmındayim Ege'de , hava mis gibi ama henüz denize giremedim biraz soğuk gibi enfeksiyon kapmayayim dedim .
Ben öncesinde kitabını okumuştum , sonra blu tvyi onun için kullanmıştım bir süre ama @fbtl nin dediği gibi hamilelikte izlemeye değmez daha pozitif şeyler izlenebilirbilim kurgu tarzı seviyorsanız eskilerden Fringe vardır çok severim . Hatta Morkahve kullanıcı adın burdan mi geliyor merak ediyorum
Bence pars ama sen hangisini seviyorsan o tabiKızlar pars isminde karar kılmıştık ama karel ismini gördüm dün. Aklıma yattı. Sizce hangisii
AAAAAAAAA film mi nasıl olur da haberim olmaz o kadar sıkı bir Whovianım. Hemen baktım bulamadım beni m kandırıyorsun aşk olsunKuzum Hekimoğlu dizisinin orjinali Dr.House dizisi. Dr lar karıştı
Dr.Who bilim kurgu. Ben hiç izlemedim bilim kurgu sevmediğim için. O zamanlar netflix te değildi tabi tv deydi
Şimdi sinemada da yeni filmi varmış dr.Who nun.
Gişe rekoru kırmış ilk haftadan. İlgisi olan varsa doğumdan önce gitsin bence
Yaa dedim Doctor Who olsa bilmemem imkansızSinemada olan dr.strange Marvel karakteri olan . Yine doctorlar karıştı galibapandemide o kadar sinemasizliga alıştık ki şuan çok garip geliyor sinemaya gitmek . Gereksiz geliyor hatta, birkaç ay sonra kaliteli çözünürlükte izleyebilecegiz platformlardan muhtelemelen
Karel daha güzel geldi banaKızlar pars isminde karar kılmıştık ama karel ismini gördüm dün. Aklıma yattı. Sizce hangisii
Kızlar pars isminde karar kılmıştık ama karel ismini gördüm dün. Aklıma yattı. Sizce hangisii
Hala açıp açıp bazı sahnelerine bakarım bende fringe'in . Hatta üniversiteye ilk başladığımda Anna trov u sevdiğim icin saçlarimi 2.olivia modelinde ve renginde yapmıştimAynen canım oradan geliyor. Aslında dizideki favorim Walter Bishop ama Astirid de çok sevdiğim bir karakterdiFringe en favori dizilerimden biridir. Diğeri de Doctor Who bilimkurgu seviyorsan ve izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim.
Canım boşver sen o kadını. Öyle bir şey olsa doktorun söylerdi. Yapışıklık neymiş ayrıca bence bilmeden konuşmuş. Hamile kalamama durumunda rahimde yapışıklıktan bahsedildiğini duymuştum ama hamileyken yapışıklık nedir bilmiyorum.Nasılsınız kızlar? Ben yoğunum okul etkinlikleri vs oluyor evde de işler bitmiyor giremiyorum eskisi gibi. Geçende okulda bir veli inşallah yapışıklık yoktur sende böyle çok sezaryen iyi değil falan dedi dedim çok sağol moral oldu bana. Yapışıklık olsa ultrasonda görünür müydü acaba kızlar aklıma takıldı şimdi hiç ağrım sızım yok bi sıkıntı olsa kendini belli ederdi heraldeKadının kadına ettiğini kimse etmiyor ya ben hamile birine böyle saçma şeyler söylemem asla ama ilk kontrolde de sorcam tabi ki içime dert etti sağolsun.
Bebeğin kıyafetleri de gözüme az geldi 1-2 ekleme yapıyorum kısa mı alayım uzun mu bilemedim ama ilk günler giydirmelik birşeyler aldım 3 hastane çıkışı oldu tulum var birkaç tane falan kısa kollu gerekirse duruma göre alırım diyorum yarı kırka kadar giysi sıkıntısı çekmesek yeter. Ben daha yıkamaya başlamadım ama sizlerden de 2-3 hafta gerideyim daha 2 ayım var son ay hallederim diyorum zaman geçmek bilmiyor sanki
Bende yaptım o renkHala açıp açıp bazı sahnelerine bakarım bende fringe'in . Hatta üniversiteye ilk başladığımda Anna trov u sevdiğim icin saçlarimi 2.olivia modelinde ve renginde yapmıştimkahkül ve bakır
AAAAAAAAA film mi nasıl olur da haberim olmaz o kadar sıkı bir Whovianım. Hemen baktım bulamadım beni m kandırıyorsun aşk olsun
Ben de kitabını okumadım ama diziye bayıldımBen onu izlemeyi çok istiyorum. Artık kısmetse doğumdan sonra ona dadanırım. Ben onun kitabını okuyup çok etkilenmiştim. Dİzi de kitap kadarsa mükemmeldir. Kitap serisi çok ama ben sadece ilk kitabı okuduğumdan sonraki olayları da bilmiyorum. Okumayı çok istiyorum aslında ama roman okuyacak vaktim olmuyor.
Bridgerton açtım geçen ben daha şöyle bi karakterleri inceliyorum yüzlerini kıyafetlerini çat öpüşme la bi durunTüm dönem filmlerini dizilerini belgesellerini izlemeye çalışıyorum bayılırım
1 2 tane var bekletiyorum ama sevdiklerimi önereyim.
Edebiyat ve Patates Turtası Derneği
Bridgerton
Anne with Ann-e
Las Chicas Del Cable
Downtown Abbey
Peaky Blinders
Bonus : dönem dizisi değil ama farklı ve çok bilinmedik bir dizi - How To Get Away Murder
Bi tanıdığına diren takmışlar doğumdan sonra önceden varmış yapışıklık falan filan binde bir olacak bişeyi gelip bana anlattıCanım boşver sen o kadını. Öyle bir şey olsa doktorun söylerdi. Yapışıklık neymiş ayrıca bence bilmeden konuşmuş. Hamile kalamama durumunda rahimde yapışıklıktan bahsedildiğini duymuştum ama hamileyken yapışıklık nedir bilmiyorum.
Kıyafet daha fazla almaya korkuyorum. Boyu posu ne olacak bilemediğimden 40ı çıkarırım diye düşünüyorum öncekinden kalanlarla. Yani umarım. En kötü internetten alıveririm.
Ay bunu hemen izlemeliyim, teşekkür ederimYok canım bu dizinin +18lik bir durumu yok. Ama her bölüm tarihi olaylar olmuyor. Bazen uzayda başka bir galaxyye gidiyorlar bazen geçmişe bazen de geleceğe. İlk sezon 9 bölüm belki biraz sıkılırsın ama sabırla atlat. 2. ve 3. ve 4. ve 5. ve..... neyse sezonlar çok güzel. Gittikleri dönemi gzel yansıtıyorlar. Ama olaylara mutlaka uzaylı eli değiyor. Churchill kraliçe Elizabet. En çok Shakespeare bölümünü sevdim. Van Gogh ya da başka tarihi olayların farklı yüzlerini gösteriyor.
1Kızlar 1 mi 2 mi? Haydi şu arkadaşınıza yardım edin.
Ben 1 diyorum ama 2 de hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?