- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.341
Kızlar pars isminde karar kılmıştık ama karel ismini gördüm dün. Aklıma yattı. Sizce hangisii
Bir arkadaş kızına verdi o ismiKızlar pars isminde karar kılmıştık ama karel ismini gördüm dün. Aklıma yattı. Sizce hangisii
Gece saat başı kalkıyorum neredeyseSelam 32. Haftayı geride bırakanlar geceleri mesainiz nasıl 4-5 defa uyanıyorum yataktan kalkmak ve yatmak işkence oluyor
Hic uyumuyorum sabaha karsi daldigim uykum 8 de tekrar bolunuyorSelam 32. Haftayı geride bırakanlar geceleri mesainiz nasıl 4-5 defa uyanıyorum yataktan kalkmak ve yatmak işkence oluyor
Haftan buyuk yeri daralmis olmali artik ve amniyon sivisida azaliyor yaziyordu uygulamadaİki gündür bebeğin hareketlerini daha güçsüz hissediyorum sizce normal mi
Bencede 1Kızlar 1 mi 2 mi? Haydi şu arkadaşınıza yardım edin.
Ben 1 diyorum ama 2 de hoş
Geçen hafta aşırı vuruyordu şimdi balık gibi kıvrılıyor doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi zaten 10 günde bir gidiyom adam mesleği bırakçakHaftan buyuk yeri daralmis olmali artik ve amniyon sivisida azaliyor yaziyordu uygulamada
Yerleri daraldığı için normal diye biliyorumİki gündür bebeğin hareketlerini daha güçsüz hissediyorum sizce normal mi
Baba cok fazla pars istiyorGüzel. Anlamı ne?
Numerolojisine de bak bence..
Pars güzel bu arada..
Ben kızım için Karen ismini düşündüm bir ara ama eşim istemedi. Karar da veremiyorum zaten..
Blutv deydi o. Sırf bu dizi için bir aylık abonelik satın almıştım.Damızlık kızın öyküsü netflixde yok internette de bulamadım ben merak etmiştim onu aslında
Zaman geçtikçe benim de en çok merak ettiğim şey bu. Neyi baz alarak doktora gitmeye karar vericez bu tarz bir durumdaİki gündür bebeğin hareketlerini daha güçsüz hissediyorum sizce normal mi
100-130 mu töbeeeeAhhhh aman dikkat ethazırla herşeymi ne olur ne olmaz
Bende şimdi sordum 100-130 tl dedi
Muayene ğcretide zamlanmış 280 tl
Aynen resmen bebeğin senin2000
Aynen her gece 1 kere wc ye kalkiyorum ama çiş var hissi hic gecmiyorBen hiç gece kalkmıyorum arada bir gece bi kere wc ye kalkıyorum hareket ediyor mu bilmiyorum ama ona da uyanmiyorum
Uvvv maşallahCiktım şimdi doktordan 32+0 m
Çocuk 2500 kilo boyu 45 cm çıktı
Kafası 36haftalık
Gövdesi 34 haftalık çıktı
Kafası aşağıda doğum pozisyonunda
Belki erken bile gelebilirmiş, iri bi bebek olucak, sana rahatsızlık verebilir dedi sancın olabilir dedi ilerleyen zamanda, 15 gün sonraya randevu oluşturdum tekrar , şekerime baktırıcam , belki şekerden bukadar büyüdü anlamadım
günde 10 kere hareket etmesi bekleniyormuşZaman geçtikçe benim de en çok merak ettiğim şey bu. Neyi baz alarak doktora gitmeye karar vericez bu tarz bir durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?