Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Güzel. Anlamı ne?
Numerolojisine de bak bence..

Pars güzel bu arada..

Ben kızım için Karen ismini düşündüm bir ara ama eşim istemedi. Karar da veremiyorum zaten..
Baba cok fazla pars istiyor aslında bende beğenmiştim ama etraftan o kadar saçma sapan yorumlar geliyor ki yok köpeğimin ismi yok insan ismi değil falan. Acaba insanları fazla mı önemsiyoruz

Arkadaşlar merhaba. Ya benim aşırı derece sol kalçam ağrıyor böyle sol bacagima bir ayri giriyor ki sormayın. Çocukta gidip idrar torbasınin üzerinde oynuyor idrarım bı geliyor bı gidiyor. Napacam ben ya şu ayak ağrım bı geçse ayağimi sürüyorum resmen yürüyünce

Çıktım şimdi doktordan 32+0 m
Çocuk 2500 kilo boyu 45 cm çıktı

Kafası 36haftalık
Gövdesi 34 haftalık çıktı
Kafası aşağıda doğum pozisyonunda
Belki erken bile gelebilirmiş, iri bi bebek olucak, sana rahatsızlık verebilir dedi sancın olabilir dedi ilerleyen zamanda, 15 gün sonraya randevu oluşturdum tekrar , şekerime baktırıcam , belki şekerden bukadar büyüdü anlamadım

Uvvv maşallah ne güzel büyümüş öyle son gttiginde ne kadardı diycem de kimbilir ne zamandi sağlığı suyu herşeyi yerindeyse sorun değildir canım tosuncuk olacak bazı bebelerimiz kaynanam kesin duysa bayilirdi kilolu çocuk diye şeker cihazı yokmu canım annede vs evde kendin de aç tok bakabilirsin o şekilde takiple.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…