- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.281
Aaaaaa dün gece görmüştüm biri suyun geldi bi öüddet yazamam hastaneye gidiyorum diye doğurmuş heeeee abboowwww sağlıklımı 36. Hafta yaAa küvoze girmemiş dimiHaziran annelerinde 2. Doğumda oldu dün
Doktoru artik yuruyuse başla demiş ,baslamiş 3 gun sorna suyu gelmis ve daha 36. Haftada
Aynen canım bende de tam tersi 2 pijama 1 gecelik var bakalımHe he iyi iyi rahat rahat giyilir benim de rahat şu an yok değiştirmedim Bi tanesini iade etmiştim şimdi başka bi tane sipariş verdim 2 gecelik 1 pijama götürcem hastaneye 2 gece kalacakmışım çünkü kirlenir VS diye
2500 kusur doğmuş kuveze alınmamış iyilermis bebek ters gelmiş sezeryan olmusAaaaaa dün gece görmüştüm biri suyun geldi bi öüddet yazamam hastaneye gidiyorum diye doğurmuş heeeee abboowwww sağlıklımı 36. Hafta yaAa küvoze girmemiş dimi
Dr hause daha güzel :)Hekimoğlundan sonra Doctor whoyu izlemekten vazgeçmiştim benarkadaşım da saçmalama dedi, onla türk versiyonu tabiki bir olmaz ama işte
Friendsi bitirip good place baslayayım bari ben de.
Bir yandan okunmamış kitaplarımı bitirmeye çalısıyorum, doğumdan sonra nasıl olur okuma işi hiç fikrim yok
ssevilll sen neden topiğe gelmeyi bıraktın
Ayyuyyy iyi bari daha ne olsun missss çok şükür2500 kusur doğmuş kuveze alınmamış iyilermis bebek ters gelmiş sezeryan olmusbilmedigimde yokmuş onu fark ettim.herkes iyimis çok şükür.
2.540 gr dogmus doktor 2.500 altinda olsaydi kuveze girecekti ama gerek yok demisler simdilik iyi diye biliyorumAaaaaa dün gece görmüştüm biri suyun geldi bi öüddet yazamam hastaneye gidiyorum diye doğurmuş heeeee abboowwww sağlıklımı 36. Hafta yaAa küvoze girmemiş dimi
2 sene önce dayımın eşi 35. Hafta doğum yaptı 2000 kg kuveze almamışlardı, hatta ben 2000 olduğunu şaşırmıştım2.540 gr dogmus doktor 2.500 altinda olsaydi kuveze girecekti ama gerek yok demisler simdilik iyi diye biliyorum
Açtığım gibi kapatıyorum valla.Kesinlikle böyle hatta çoğu dizi bu modda sinir oluyorum. İçim almıyor izlerken.
Bunların hiçbiri benim tarzım değil zatenDr hause daha güzel :)
Dexter ( finalde cok üzülmüştüm)
The wampıre diares
The walking dead. ( bir müddet sonra sıktı )
Hannibal ( iğrenç dizi mide bulandırıcı)
Sonra da bıraktım her türlü dizi izlemeyi
Ben etiketlicektimmseni nerdesin diye sonra baktım sen ikizler grubundan devam ediyon yazmadımbizim çoğu kıyama ütüleme işini halletti ağırlaşmadan bu hafta artık çantalarıda hazırlar köşeye koyar bekleriz
Az kaldı zaten zamanlara hepsi zamanında gelsinde dediğin gibi sağlıkla alalım
Bende topuğunu ya da dirseğini hissedince bastırıyorum. Bı tepki veriyo sağolsun canımı acıtıyor.Karnımda sert bir yer vardı bastırdım şöyle bir bebek küt diye vurdu, rahatsız ettim acaba canımı yandı diyorum kendi kendime üzüldüm
Annelik bence delilik
2 kilo deyince karnimdaki aklima geliyor2 sene önce dayımın eşi 35. Hafta doğum yaptı 2000 kg kuveze almamışlardı, hatta ben 2000 olduğunu şaşırmıştım3 ay sonra ama bildiğim tombalak oldu demekki bebekden bebeğe fark var
Aynen canım 3 tane yeter belki fazla bileAynen canım bende de tam tersi 2 pijama 1 gecelik var bakalımyeter bencede daha ne olsun 2 gece kalsak en fazla 3 ayrı çeşit var.
MaşallahMerhaba kızlar 32+4 de 2150 gr herşey haftasıyla uyumlu dedi, bundan sonra haftada birebdüştü kontroller
Ben artık bu hafta işlerimi bitirip dinlenme ve bebişi beklemeye başlayacağım.
Doğum için 5 hafta sonra yani 38. Hafta itibariyle her gün olabilir dedi
Eskişehir'de yaşarken bende böyle derdim ne zaman yaz gelecek diye Ankarayla benzerdi havası . Şimdi 10 günlük karavan kapmındayim Ege'de , hava mis gibi ama henüz denize giremedim biraz soğuk gibi enfeksiyon kapmayayim dedim .Kizlar yaz geleceğine dair umudu olan var mı... ???
Hep kapalı hava hep gri hep böyle.. güneş görmek istiyorum ya bunaldım artık ankara mi böyle acaba..
Ben öncesinde kitabını okumuştum , sonra blu tvyi onun için kullanmıştım bir süre amaDamızlık kızın öyküsü netflixde yok internette de bulamadım ben merak etmiştim onu aslında
Ama hekimoğlu Doctor Who'dan alıntı değil canım Dr House 'dan alıntı.Hekimoğlundan sonra Doctor whoyu izlemekten vazgeçmiştim benarkadaşım da saçmalama dedi, onla türk versiyonu tabiki bir olmaz ama işte
Friendsi bitirip good place baslayayım bari ben de.
Bir yandan okunmamış kitaplarımı bitirmeye çalısıyorum, doğumdan sonra nasıl olur okuma işi hiç fikrim yok
ssevilll sen neden topiğe gelmeyi bıraktın
Severim canım olmadı onu izliyim ben teşekkür ederimEskişehir'de yaşarken bende böyle derdim ne zaman yaz gelecek diye Ankarayla benzerdi havası . Şimdi 10 günlük karavan kapmındayim Ege'de , hava mis gibi ama henüz denize giremedim biraz soğuk gibi enfeksiyon kapmayayim dedim .
Ben öncesinde kitabını okumuştum , sonra blu tvyi onun için kullanmıştım bir süre amafbtl nin dediği gibi hamilelikte izlemeye değmez daha pozitif şeyler izlenebilir bilim kurgu tarzı seviyorsanız eskilerden Fringe vardır çok severim . Hatta Morkahve kullanıcı adın burdan mi geliyor merak ediyorum
25 30ları vurmuş 3 kez normal gayet iyi dedi.Maşallah
Nst nasil gecti peki sanci vs ciktimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?