Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Haziran annelerinde 2. Doğumda oldu dün
Doktoru artik yuruyuse başla demiş ,baslamiş 3 gun sorna suyu gelmis ve daha 36. Haftada
Aaaaaa dün gece görmüştüm biri suyun geldi bi öüddet yazamam hastaneye gidiyorum diye doğurmuş heeeee abboowwww sağlıklımı 36. Hafta yaAa küvoze girmemiş dimi

Aynen canım bende de tam tersi 2 pijama 1 gecelik var bakalım yeter bencede daha ne olsun 2 gece kalsak en fazla 3 ayrı çeşit var.

Aaaaaa dün gece görmüştüm biri suyun geldi bi öüddet yazamam hastaneye gidiyorum diye doğurmuş heeeee abboowwww sağlıklımı 36. Hafta yaAa küvoze girmemiş dimi
2500 kusur doğmuş kuveze alınmamış iyilermis bebek ters gelmiş sezeryan olmusbilmedigimde yokmuş onu fark ettim.herkes iyimis çok şükür.

Dr hause daha güzel :)
Dexter ( finalde cok üzülmüştüm)
The wampıre diares

The walking dead. ( bir müddet sonra sıktı )

Hannibal ( iğrenç dizi mide bulandırıcı)

Sonra da bıraktım her türlü dizi izlemeyi

2.540 gr dogmus doktor 2.500 altinda olsaydi kuveze girecekti ama gerek yok demisler simdilik iyi diye biliyorum

2.540 gr dogmus doktor 2.500 altinda olsaydi kuveze girecekti ama gerek yok demisler simdilik iyi diye biliyorum
2 sene önce dayımın eşi 35. Hafta doğum yaptı 2000 kg kuveze almamışlardı, hatta ben 2000 olduğunu şaşırmıştım 3 ay sonra ama bildiğim tombalak oldu demekki bebekden bebeğe fark var

Kesinlikle böyle hatta çoğu dizi bu modda sinir oluyorum. İçim almıyor izlerken.
Açtığım gibi kapatıyorum valla.
Bunların hiçbiri benim tarzım değil zaten

Bakıyordum size gizli gizli
Anca toparlanabildim.
Bu hafta da çantayı hazırlar koyarım kenara.
Bizim kız geceleri sancı yapıyor ne oluyo içerde bilmiyorum

2 sene önce dayımın eşi 35. Hafta doğum yaptı 2000 kg kuveze almamışlardı, hatta ben 2000 olduğunu şaşırmıştım 3 ay sonra ama bildiğim tombalak oldu demekki bebekden bebeğe fark var
2 kilo deyince karnimdaki aklima geliyor

Şimdi kac oldu acaba haftaya salı gidecegim ben tekrar , birde senden bugun nst ister , ben 50 tl odemistim muayene dışında ödeniyor

Maşallah

Nst nasil gecti peki sanci vs ciktimi

Kizlar yaz geleceğine dair umudu olan var mı... ???
Hep kapalı hava hep gri hep böyle.. güneş görmek istiyorum ya bunaldım artık ankara mi böyle acaba..
Eskişehir'de yaşarken bende böyle derdim ne zaman yaz gelecek diye Ankarayla benzerdi havası . Şimdi 10 günlük karavan kapmındayim Ege'de , hava mis gibi ama henüz denize giremedim biraz soğuk gibi enfeksiyon kapmayayim dedim .
Damızlık kızın öyküsü netflixde yok internette de bulamadım ben merak etmiştim onu aslında
Ben öncesinde kitabını okumuştum , sonra blu tvyi onun için kullanmıştım bir süre ama fbtl nin dediği gibi hamilelikte izlemeye değmez daha pozitif şeyler izlenebilir bilim kurgu tarzı seviyorsanız eskilerden Fringe vardır çok severim . Hatta Morkahve kullanıcı adın burdan mi geliyor merak ediyorum

Ama hekimoğlu Doctor Who'dan alıntı değil canım Dr House 'dan alıntı.

Doctor Who çok başka bi dizi hekimlikten bahsedilmiyor aslında seversin belki dene.

Ya topikte bişi var kestiremediğim, beni içine almayan bişi. Tam manasıyla aradığım şeyi bulamıyorum diyebilirim bi kulüp var mesela gerçekten vakit olsa şahane bir yer gidemiyorum burda belki tatmin olurum dedim ama cık. Samimiyet sanırım..

Severim canım olmadı onu izliyim ben teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…