- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.921
Benimde cevremde cok var ama dedigin gibi kiyamiyorum bende haklisin evet paket almistim paket durdukca icilir bari vereyim birineBir taneden bir şey olmaz bence benim çevremde çok var hamileyken içen. Ben kıyamadığım için içmiyorum sende bi daha içme dikkat et bence. Bir kere başlayınca devamı geliyor çünkü
Arada attırıyorum benKizlar sigara icen var mi aranizda?
Evet bende eşime evde bile içirtmiyorum o yüzden evde paket falan görsem aklıma girer içerim diyeBenimde cevremde cok var ama dedigin gibi kiyamiyorum bende haklisin evet paket almistim paket durdukca icilir bari vereyim birine
Benimde baslarda migdemi bulandiriyordu kokusuna tahammul edemiyordum son 1 aydir canim istiyordu buda bahanesi oldu@M-elek37 ama üzülüp stres olduğun zamanlarda sigaraya sarma bu sefer her üzüldüğünde canın çeker.
Ben eşimle kahvenin yanına falan içiyorum
İlk aylar içmedim kesinlikle
Hürrem gibi bana da son zamanda oldu nolduysa
Ne güzel yine iradelisin demek.Ben bir tane içsem başlarım biliyorum o yüzden hiç yeltenmiyorum ama canım istiyor bu aralar@M-elek37 ama üzülüp stres olduğun zamanlarda sigaraya sarma bu sefer her üzüldüğünde canın çeker.
Ben eşimle kahvenin yanına falan içiyorum
İlk aylar içmedim kesinlikle
Hürrem gibi bana da son zamanda oldu nolduysa
Neyse simdi bir de onun vicdanını yapıp canımı sıkma bunun üstüne, bitaneden bir aey olmaz sıkma canınıBenimde baslarda migdemi bulandiriyordu kokusuna tahammul edemiyordum son 1 aydir canim istiyordu buda bahanesi oldu
Yok tuttum mu tutarım kendimi, ama bebekle yüklendi o irade. Yoksa sağlam tiryakiyim. Emzirmeyi bitirip başlama planını yaptım daha simdidenNe güzel yine iradelisin demek.Ben bir tane içsem başlarım biliyorum o yüzden hiç yeltenmiyorum ama canım istiyor bu aralar
Bizimkilerde hep içmiş valla eski nesil hiçBenim annem kardeşimde bırakmadı sigarayı hep içti normal eski içtiği gibi azalttı biraz sadece, oda midesi bulanıyo fln diye yoksa azalatmazdı kesin..
kardeşim doğdu, her hastalandığında hava almaya götürdük, astımı çıktı, sadece hastalandığında oluyo, öyle çok ağır değil ama yinede etkileti sigara tabikide
Ama bitaneden bişi olmazzzz benim annem absrtıyordu
Benm kardesimde de durum ayni her hasta oldugunda evde ventolin takilmasi gerekiyor bende o sebeple biraktim zatenBenim annem kardeşimde bırakmadı sigarayı hep içti normal eski içtiği gibi azalttı biraz sadece, oda midesi bulanıyo fln diye yoksa azalatmazdı kesin..
kardeşim doğdu, her hastalandığında hava almaya götürdük, astımı çıktı, sadece hastalandığında oluyo, öyle çok ağır değil ama yinede etkileti sigara tabikide
BenKizlar sigara icen var mi aranizda?
Valla aynen şimdi biz çok dikkat ediyoruz, eskiler hiç etmemiş hayatlarınaaa olağan devam etmiş, maşallaj hiç bişiyimizde yokBizimkilerde hep içmiş valla eski nesil hiç
Önemsememiş bizi
Şu an bile doktorlar günde 2/3e izin veriyor annenin stres olmasındansa içmesi daha iyi diye.
Ama bizim annelerimiz eski düzende devam etmiş içmeye. O benim yapabileceğim bir şey değil
Canım alakası yok bence . Benim kizim alerjik astım. Hamılelıkte sigara içmedim.Benim annem kardeşimde bırakmadı sigarayı hep içti normal eski içtiği gibi azalttı biraz sadece, oda midesi bulanıyo fln diye yoksa azalatmazdı kesin..
Arada hamilelikte 1-2 tane olur okadar önemli değil bizim eskiler abartıyomuşBenm kardesimde de durum ayni her hasta oldugunda evde ventolin takilmasi gerekiyor bende o sebeple biraktim zaten
Bende doğumdan sonra ilk fırsatta kahve-sigara yapıcam aşırıııı özledim, sürekli onun hayalini kuruyorumYok tuttum mu tutarım kendimi, ama bebekle yüklendi o irade. Yoksa sağlam tiryakiyim. Emzirmeyi bitirip başlama planını yaptım daha simdiden
Dün annem karnımın hareket ettiğini gördü ben de bebeği izliyordum falanValla aynen şimdi biz çok dikkat ediyoruz, eskiler hiç etmemiş hayatlarınaaa olağan devam etmiş, maşallaj hiç bişiyimizde yok
Anneme diyorum şunu yaptın mı bunu yaptınmı, yok beeeeeee diyo 2 kere doktors gittim sonra doğumaaaa siz abartıyosunuz diyo bana
Aaaaaa yani tabi mesela bendede abimdede içmiş, bizde çok şükür bişi yok, kardeşimde çıktı sadeceCanım alakası yok bence . Benim kizim alerjik astım. Hamılelıkte sigara içmedim.
Doğumdan sonra nasıl yapıcaksın kız delirdin öi direkt sütüne geçerBende doğumdan sonra ilk fırsatta kahve-sigara yapıcam aşırıııı özledim, sürekli onun hayalini kuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?