Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bir taneden bir şey olmaz bence benim çevremde çok var hamileyken içen. Ben kıyamadığım için içmiyorum sende bi daha içme dikkat et bence. Bir kere başlayınca devamı geliyor çünkü
Benimde cevremde cok var ama dedigin gibi kiyamiyorum bende haklisin evet paket almistim paket durdukca icilir bari vereyim birine

Benimde cevremde cok var ama dedigin gibi kiyamiyorum bende haklisin evet paket almistim paket durdukca icilir bari vereyim birine
Evet bende eşime evde bile içirtmiyorum o yüzden evde paket falan görsem aklıma girer içerim diye zaten şurda ne kaldı doğumlara az daha içmeyelim sonrası allah kerim

@M-elek37 ama üzülüp stres olduğun zamanlarda sigaraya sarma bu sefer her üzüldüğünde canın çeker.

Ben eşimle kahvenin yanına falan içiyorum
İlk aylar içmedim kesinlikle
Hürrem gibi bana da son zamanda oldu nolduysa

Benimde baslarda migdemi bulandiriyordu kokusuna tahammul edemiyordum son 1 aydir canim istiyordu buda bahanesi oldu

Ne güzel yine iradelisin demek.Ben bir tane içsem başlarım biliyorum o yüzden hiç yeltenmiyorum ama canım istiyor bu aralar

Benim annem kardeşimde bırakmadı sigarayı hep içti normal eski içtiği gibi azalttı biraz sadece, oda midesi bulanıyo fln diye yoksa azalatmazdı kesin..
kardeşim doğdu, her hastalandığında hava almaya götürdük, astımı çıktı, sadece hastalandığında oluyo, öyle çok ağır değil ama yinede etkileti sigara tabikide

Ama bitaneden bişi olmazzzz benim annem absrtıyordu

Benimde baslarda migdemi bulandiriyordu kokusuna tahammul edemiyordum son 1 aydir canim istiyordu buda bahanesi oldu
Neyse simdi bir de onun vicdanını yapıp canımı sıkma bunun üstüne, bitaneden bir aey olmaz sıkma canını

Ne güzel yine iradelisin demek.Ben bir tane içsem başlarım biliyorum o yüzden hiç yeltenmiyorum ama canım istiyor bu aralar
Yok tuttum mu tutarım kendimi, ama bebekle yüklendi o irade. Yoksa sağlam tiryakiyim. Emzirmeyi bitirip başlama planını yaptım daha simdiden

Bizimkilerde hep içmiş valla eski nesil hiç
Önemsememiş bizi
Şu an bile doktorlar günde 2/3e izin veriyor annenin stres olmasındansa içmesi daha iyi diye.
Ama bizim annelerimiz eski düzende devam etmiş içmeye. O benim yapabileceğim bir şey değil

Benm kardesimde de durum ayni her hasta oldugunda evde ventolin takilmasi gerekiyor bende o sebeple biraktim zaten

Valla aynen şimdi biz çok dikkat ediyoruz, eskiler hiç etmemiş hayatlarınaaa olağan devam etmiş, maşallaj hiç bişiyimizde yok
Anneme diyorum şunu yaptın mı bunu yaptınmı, yok beeeeeee diyo 2 kere doktors gittim sonra doğumaaaa siz abartıyosunuz diyo bana

Canım alakası yok bence . Benim kizim alerjik astım. Hamılelıkte sigara içmedim.

Hatta sigaraya 8- 9.ay başladım bebek doğduktan sonra

Yok tuttum mu tutarım kendimi, ama bebekle yüklendi o irade. Yoksa sağlam tiryakiyim. Emzirmeyi bitirip başlama planını yaptım daha simdiden
Bende doğumdan sonra ilk fırsatta kahve-sigara yapıcam aşırıııı özledim, sürekli onun hayalini kuruyorum

Dün annem karnımın hareket ettiğini gördü ben de bebeği izliyordum falan
İşten güçten şöyle durup da karnımı bi sevebilmişliğim, bakmışlığım bile yok dedi o kadar üzüldüm ki

Bende doğumdan sonra ilk fırsatta kahve-sigara yapıcam aşırıııı özledim, sürekli onun hayalini kuruyorum
Doğumdan sonra nasıl yapıcaksın kız delirdin öi direkt sütüne geçer Yapacaksan simdi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…