- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.901
Üstten o an bakarsa baktiririm alttan bakcam o zaman vs derse kalsın derimVala hep üstten bakıyor benim ki
Canım benimde 27 mm di serviks uzunluk geçen perşembe ve bebek cok aşagıdaydı 6 gündür yagıyorum sadece tuvalete kalktım bugun gittim benk yukarı çıkmıştı. Tabi ben bide sancı ve kasılmalar için nidicart kullanıyorum . Ama dinlenmeyle gerçekten düzeliyorKızlar bugün muayne oldum galiba tosunum aceleci olacak gibi33 haftalığız tam. Ultrasonda 35 görünüyor 2600 gram 45 cmle tam bir tospalak geliyor. Bugün biraz karnımda sertleşmeyle uyanmıştım doktor alttan bakalım serviks uzunluk 27 mm dedi kısalma var.. çok fazla yürümeyecekmişim bu hafta.. progestan verdi fitil olarak kullan kasılmaları önler dedi. 3 hafta daha direnirse ne mutlu bize Aynı durumda olan var mı ? Bu arada bende gebelik şekeri de var onun etkisi olabilir dedi doktor. Erken doğum en son istediğimiz şey şeker durumunda dedi. Biraz stres yaptım. Umarım herşey yolunda gider
Canım benim geçen perşembe 27 mm di benek cok aşagıdaydı istirahat vermişti doktor ben sürekli ayaklarımı yukarı kaldırıp yattımKizlar kontrole gidecek olanlar rahim agzina baktirip buraya yazabilirmi kisalmasi normalmi bu aylarda acaba ya
2.hamıleliğimKızlar selam bu kasılma ve sancı dediğiniz tam olarak nasıl oluyor ilk gebeliğim hiç anlamıyorum kasılma falan?
Birde dün gece kasık ağrım oldu biraz sabah geçmişti sancı mı değil mi nasıl anlayacağım
HahahahaHaziran annelerinde tarihi 12haziran olan bi kız vardı, bugun sezeryanla doğum yaptı.
Benimde 12 temmuz yaaa 1 temmuza gün aldım 24 haziranda doğursam erken mi olur yoksa normalmi
Niye öyle olmuş?Haziran annelerinde tarihi 12haziran olan bi kız vardı, bugun sezeryanla doğum yaptı.
Benimde 12 temmuz yaaa 1 temmuza gün aldım 24 haziranda doğursam erken mi olur yoksa normalmi
Dimiiii akla direk geliyo vallHahahaha
Haziran annelerine baktım bugün bende aynını düşündüm
Zaten bebek kilosu az doğmuş, amaaaa hani doğumda bi sıkıntı yaşamamış bebek sağlıklıymış ama banada biraz erken geldi bayaaaa en kötü ben 28ne çekmeyi düşünüyorum tam 38+0 olsun diyeNiye öyle olmuş?
Erken canim bence . Bu durumda sen 37 .hafta aldırmış oluyorsun
Seninle aramızda 1 hafta var ya hani
Aynen canim. İleride olacak sorunlarda bile anne karnında yeterince durmadığı icin olabiliyor. O yüzden 38 olarak düşün sen.Dimiiii akla direk geliyo vall
Zaten bebek kilosu az doğmuş, amaaaa hani doğumda bi sıkıntı yaşamamış bebek sağlıklıymış ama banada biraz erken geldi bayaaaa en kötü ben 28ne çekmeyi düşünüyorum tam 38+0 olsun diye
Gözün aydınKızlar bebişim 1920 gram olmuş rahim kalınlığım 39 mm olmuş çok mutlu oldum ya 11 gündür evdeyim
Bayrama hiç bişiyin kalmazzzz daha iyi olurrrr toparlanmış olursun, en azındannnn 22 yap daha güzel tarihAynen canim. İleride olacak sorunlarda bile anne karnında yeterince durmadığı icin olabiliyor. O yüzden 38 olarak düşün sen.
Ben 23-24 arası dusunuyorum .O zamana kadar sandım olursa da olsun. Kızımdaki gibi dusunuyroum napim:)
O tam 2 hafta öncesinden geldi.
Doktor bana yine 13 gün öncesini verdı
Yine de belli olmaz tabii 21 haziran da dusunebılırımruh halime baglı
MaşallahKızlar bebişim 1920 gram olmuş rahim kalınlığım 39 mm olmuş çok mutlu oldum ya 11 gündür evdeyim
Hamile olduğumu öğrenince bıraktım ama bu aralar çok canım çekiyor niyeyseKizlar sigara icen var mi aranizda?
Bende birakmistim bugun canim sıkılınca ictim bir tane ama icim icimi yiyor simdideHamile olduğumu öğrenince bıraktım ama bu aralar çok canım çekiyor niyeyse
Bir taneden bir şey olmaz bence benim çevremde çok var hamileyken içen. Ben kıyamadığım için içmiyorum sende bi daha içme dikkat et bence. Bir kere başlayınca devamı geliyor çünküBende birakmistim bugun canim sıkılınca ictim bir tane ama icim icimi yiyor simdide
15 Haziran demişMaşallahbidahaki kontrolunu nezmana verdi 2 haftada bir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?