Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım benimde 27 mm di serviks uzunluk geçen perşembe ve bebek cok aşagıdaydı 6 gündür yagıyorum sadece tuvalete kalktım bugun gittim benk yukarı çıkmıştı. Tabi ben bide sancı ve kasılmalar için nidicart kullanıyorum . Ama dinlenmeyle gerçekten düzeliyor

Kızlar selam bu kasılma ve sancı dediğiniz tam olarak nasıl oluyor ilk gebeliğim hiç anlamıyorum kasılma falan?
Birde dün gece kasık ağrım oldu biraz sabah geçmişti sancı mı değil mi nasıl anlayacağım

Haziran annelerinde tarihi 12haziran olan bi kız vardı, bugun sezeryanla doğum yaptı.

Benimde 12 temmuz yaaa 1 temmuza gün aldım 24 haziranda doğursam erken mi olur yoksa normalmi

Haziran annelerinde tarihi 12haziran olan bi kız vardı, bugun sezeryanla doğum yaptı.

Benimde 12 temmuz yaaa 1 temmuza gün aldım 24 haziranda doğursam erken mi olur yoksa normalmi
Niye öyle olmuş?

Erken canim bence . Bu durumda sen 37 .hafta aldırmış oluyorsun
Seninle aramızda 1 hafta var ya hani

Hahahaha
Haziran annelerine baktım bugün bende aynını düşündüm
Dimiiii akla direk geliyo vall
Niye öyle olmuş?

Erken canim bence . Bu durumda sen 37 .hafta aldırmış oluyorsun
Seninle aramızda 1 hafta var ya hani
Zaten bebek kilosu az doğmuş, amaaaa hani doğumda bi sıkıntı yaşamamış bebek sağlıklıymış ama banada biraz erken geldi bayaaaa en kötü ben 28ne çekmeyi düşünüyorum tam 38+0 olsun diye

Aynen canim. İleride olacak sorunlarda bile anne karnında yeterince durmadığı icin olabiliyor. O yüzden 38 olarak düşün sen.
Ben 23-24 arası dusunuyorum .O zamana kadar sandım olursa da olsun. Kızımdaki gibi dusunuyroum napim:)
O tam 2 hafta öncesinden geldi.
Doktor bana yine 13 gün öncesini verdı

Yine de belli olmaz tabii 21 haziran da dusunebılırımruh halime baglı

Bayrama hiç bişiyin kalmazzzz daha iyi olurrrr toparlanmış olursun, en azındannnn 22 yap daha güzel tarih

Bende birakmistim bugun canim sıkılınca ictim bir tane ama icim icimi yiyor simdide
Bir taneden bir şey olmaz bence benim çevremde çok var hamileyken içen. Ben kıyamadığım için içmiyorum sende bi daha içme dikkat et bence. Bir kere başlayınca devamı geliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…