- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.941
Yaaaaa kıyamammmmmDün annem karnımın hareket ettiğini gördü ben de bebeği izliyordum falan
İşten güçten şöyle durup da karnımı bi sevebilmişliğim, bakmışlığım bile yok dedi o kadar üzüldüm ki
Kesinlikle öyle. Ay öyle seyler anlatıyorlar ki bazen tam çıldırmalık. Simdiki kızlar hayatta çekmezYaaaaa kıyamammmmmcidden öyle ama yaaaaa hiç hamile diyip acımamış kimseee eskilerde cidden, bulunduğumuz döneme şükür ediyorum, erkeklerde annelerde daha anlayışlı daha ilgili
Ay girme aklıma ne güzel erteliyodum ben öyle niye bozuyosunDoğumdan sonra nasıl yapıcaksın kız delirdin öi direkt sütüne geçerYapacaksan simdi yap
Of sorma ben en son paket aldığımda 15diZaten çok pahalı oldu doğum sonrası başlamasak daha iyi şu zıkkıma
Asla aslaaaaaaaaaaaa dinlerken insan deliriyo nasıl izin verdin yaaaa fln diyorummmm ozmanda onlar normalmiş, ahhh canım analarımızKesinlikle öyle. Ay öyle seyler anlatıyorlar ki bazen tam çıldırmalık. Simdiki kızlar hayatta çekmez
Öyle deniyor ama bilimsel kanıtı yokbıldıhım kadarıylaDoğumdan sonra nasıl yapıcaksın kız delirdin öi direkt sütüne geçerYapacaksan simdi yap
Hayır boşuna hayal kurma diye dedim aslındaAy girme aklıma ne güzel erteliyodum ben öyle niye bozuyosun
Nasıl yok yav, annein her yediği içtiği süte karışmıyor muyduÖyle deniyor ama bilimsel kanıtı yokbıldıhım kadarıyla
Asıl zam temmuzda gelicekmiş bideeZaten çok pahalı oldu doğum sonrası başlamasak daha iyi şu zıkkıma
Bende alkolu ozledim anlatamamBende doğumdan sonra ilk fırsatta kahve-sigara yapıcam aşırıııı özledim, sürekli onun hayalini kuruyorum
En ucuz sigara temmuzda 40₺ olacakmışAsıl zam temmuzda gelicekmiş bidee
Aynenyaa gerçekten bu bizim için fırsat ama benimde hayalim doğurur doğurmaz narkozdan çıkarken keyif sigarası içmekOf sorma ben en son paket aldığımda 15di
Simdi geçen aldım paket aylar sonra o içtiğim dediğimden 29₺ dedi dedim ne diyon len altın mı alıyoruz
Evet öyle. Bir ara denk gelmiştimNasıl yok yav, annein her yediği içtiği süte karışmıyor muydu
Hem o var hemde öyle sigara kokusuyla bebeğe yaklaşmak istemem şahsenHayır boşuna hayal kurma diye dedim aslında
Çünkü beni de tetikleyen biraz da doğumdan sonra içemeyecek olmam oldu.
Süte direkt geçer, içilmez
Bez mama bide sigaramı stoklasakAsıl zam temmuzda gelicekmiş bidee
Ne kadar çok hayal sığdırmışsınız içinizeAynenyaa gerçekten bu bizim için fırsat ama benimde hayalim doğurur doğurmaz narkozdan çıkarken keyif sigarası içmek
Bilim adamlarımızda hiç işi yokEvet öyle. Bir ara denk gelmiştim
Bilimsel olarak kanıtlanmamış bu konu
Şeytan kulağıma fısıldıyo şuan “ucuzken iç bi daha içemezsin” diyeEn ucuz sigara temmuzda 40₺ olacakmış
Deme öyle simdi hepsi sigaraya başlayacak doğumdan sonraEvet öyle. Bir ara denk gelmiştim
Bilimsel olarak kanıtlanmamış bu konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?