Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dün annem karnımın hareket ettiğini gördü ben de bebeği izliyordum falan
İşten güçten şöyle durup da karnımı bi sevebilmişliğim, bakmışlığım bile yok dedi o kadar üzüldüm ki
Yaaaaa kıyamammmmm cidden öyle ama yaaaaa hiç hamile diyip acımamış kimseee eskilerde cidden, bulunduğumuz döneme şükür ediyorum, erkeklerde annelerde daha anlayışlı daha ilgili

Yaaaaa kıyamammmmm cidden öyle ama yaaaaa hiç hamile diyip acımamış kimseee eskilerde cidden, bulunduğumuz döneme şükür ediyorum, erkeklerde annelerde daha anlayışlı daha ilgili
Kesinlikle öyle. Ay öyle seyler anlatıyorlar ki bazen tam çıldırmalık. Simdiki kızlar hayatta çekmez

Zaten çok pahalı oldu doğum sonrası başlamasak daha iyi şu zıkkıma
Of sorma ben en son paket aldığımda 15di
Simdi geçen aldım paket aylar sonra o içtiğim dediğimden 29₺ dedi dedim ne diyon len altın mı alıyoruz

Kesinlikle öyle. Ay öyle seyler anlatıyorlar ki bazen tam çıldırmalık. Simdiki kızlar hayatta çekmez
Asla aslaaaaaaaaaaaa dinlerken insan deliriyo nasıl izin verdin yaaaa fln diyorummmm ozmanda onlar normalmiş, ahhh canım analarımız

Ay girme aklıma ne güzel erteliyodum ben öyle niye bozuyosun
Hayır boşuna hayal kurma diye dedim aslında
Çünkü beni de tetikleyen biraz da doğumdan sonra içemeyecek olmam oldu.
Süte direkt geçer, içilmez

Of sorma ben en son paket aldığımda 15di
Simdi geçen aldım paket aylar sonra o içtiğim dediğimden 29₺ dedi dedim ne diyon len altın mı alıyoruz
Aynenyaa gerçekten bu bizim için fırsat ama benimde hayalim doğurur doğurmaz narkozdan çıkarken keyif sigarası içmek

Hayır boşuna hayal kurma diye dedim aslında
Çünkü beni de tetikleyen biraz da doğumdan sonra içemeyecek olmam oldu.
Süte direkt geçer, içilmez
Hem o var hemde öyle sigara kokusuyla bebeğe yaklaşmak istemem şahsen
Ama bi sene daha içmeden dayanabilir miyim hiç bilmiyorum

Aynenyaa gerçekten bu bizim için fırsat ama benimde hayalim doğurur doğurmaz narkozdan çıkarken keyif sigarası içmek
Ne kadar çok hayal sığdırmışsınız içinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…