Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Vala hep üstten bakıyor benim ki

Allahallah bana hep ultrasonla bakti ama kasigimin biraz altina getirdi aleti ve bastirdi baya , su icmemistim 21 mm ölçtü git su ic gek hemen dedi içtim bu sefer 24 mm cikti
Benim bikere baktı canım o kaşık gibi şeyle dün sordum alttan diyince vazgeçtim vajinismus sorunum yoktu ama gerçekten alttan şeylere tahammül edemiyorum inşallah sıkıntı yaşamam

Benim de sağ kalça ağrıyor basamıyorum bazen

Ya en büyük sebeb kan degerlerinin düşüklüğü gibi geliyor ama ne bileyim
Bir işe başladım mı orayı da yapayım burayı da yapayım diye diye hiç oturmuyorum
Ama böyle oturdum mu kalıyorum günlerce

Benim bikere baktı canım o kaşık gibi şeyle dün sordum alttan diyince vazgeçtim vajinismus sorunum yoktu ama gerçekten alttan şeylere tahammül edemiyorum inşallah sıkıntı yaşamam
Ayy hele ben hic dayanamam yani hoş olmuyor
1 ay sonra baslar bakmaya zaten eliyle pis

Kasılma ve diye bi gittiğimde vaginal baktı en son gittiğimde USG ile üstten baktı demek iki türlü de görünüyor
Rahim ağzım dikili kızlar benim belki ondan göremiyor bi açıklama yapmadı ama bu yüzden olabilir dikişte eski gömülmüş falan demişti bilemedim başka bişi aklıma gelmiyor

Aynen insallah iyi olur 1 ay daha dayanir diyorum dinleneyim bakalim artik ciddi bu is

Oda olabilir vallaaa haklısın boşver çokda üstüne gitme canın isteidğinde yaparsın

Neden acaba yaaaaa cidden dünden beri çok feci ağrıyo sağ kalcam, bugun yatakda dönemedim bile hatta kramp bile girer gibi oldu bayaa ,
Bacağıma kramp girdi bugün ama bu ondan farklı bir ağrı. Bilmiyorum bazı günler geçiyor bazı günler oluyor. Yorulunca oluyor sanırım. Hamileliktendir doğurunca geçer

Bacağıma kramp girdi bugün ama bu ondan farklı bir ağrı. Bilmiyorum bazı günler geçiyor bazı günler oluyor. Yorulunca oluyor sanırım. Hamileliktendir doğurunca geçer
Bu hamilelik bitince hepsi gidiyo dimi kesin sonuçmu siz deneyimlediniz
Valla ev işi temizlik vs çok takmıyorum açıkçası oldugu kadar
Bir tek yemek düzenli yapmak zorundayım
Birde kızın kıyafetlerini btirsem yeter
Ahhh zaten bir extra çocuğu olanlara allah kolaylık dilerim cidden,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…