- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.981
Bende istemiyorum ama fiyatlar nou nouuu diyor gerçekten cildim yaşlanmasın gibi saçma bahaneler le kendimi oyalamaya çalışıcamYok kız
Ben keyıflenırsem napıcam başka?bırakmak istemiyorum
Ay oda var yaYok kız
Keyif anındaAy oda var ya
Sigara içmeyenler yemek sonrası, kahve yanı falan ne yapıyorlar mesela dimi
3 tane içsem ben de hayatta bırakmak istemem ki mis gibi yemek sonrasında kahve yanında onun tadı da güzel olur.Yok kız
Alkol iciyokAy oda var ya
Sigara içmeyenler yemek sonrası, kahve yanı falan ne yapıyorlar mesela dimi
Düşünsene her sigara içme yerine bi shot atıyormussunAlkol iciyok
Bak her şeyle çok güzel gidiyor işte, büyük nimet vallaKeyif anında
Üzüntü anında
Sevinç anında
Bi ara volume diye birsey vardi sulu bonzai diyorlardi cok merk etmistim de esim bana sen icersen olursun demistiDüşünsene her sigara içme yerine bi shot atıyormussun
Ayık gezemezsin
Benimde çok yakasım geldi ama eşimi kim dinliycek şimdi pofffEve gidem de sigara içem pü size
Sınir koyunca kçok keyifli ve tatlı geliyor3 tane içsem ben de hayatta bırakmak istemem ki mis gibi yemek sonrasında kahve yanında onun tadı da güzel olur.
Benim bir arkadaşın babası günde 3 kere sadece yemekten sonra içerdi
Ama otur adamı seyret sen zevk alırdın
Temmuz anneleri değil bağımlılar topiğine döndü buralarGidemde pazara alışveriş yapan buralar sigaracı ve alkolik dolduNasılda bekliyolarmış konuyu dikkat edin doğum sonra içmeyin, süte karışıyomuş
Evet şu an tam o durunda olduğum için anlayabiliyorumSınir koyunca kçok keyifli ve tatlı geliyor
Ohhh ne güzel. Eşim bıraktı diyeAhahahahhaha 19:30 da cocukları uyutuyorum. Sonra ya sarap yada whiskey iciyorum. Bazen benim gibi keş bi arkadasım geliyo oglen balkolda bir kadeh iciyoruz
Benimki karışmaz. İradelisin sen ben sana güveniyorum çok içmezsin dediBenimde çok yakasım geldi ama eşimi kim dinliycek şimdi pofff
AL BUNU AL AL ALBi ara volume diye birsey vardi sulu bonzai diyorlardi cok merk etmistim de esim bana sen icersen olursun demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?