Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebiş sağda mı acaba o yüzden mi diyrm bazen ama alakası olamaz heryerden geliyo hareketleri maaşallahh yinede buna şükür diyelim napalm
Yaaaa hem ağrıyo hem kramp giricek gibi oluyo bildiğin insna hareket edemiyo yoksa sıkımtı yok Oyuzden şimdi biraz yürüyüşe çıkıcammm belki evde durduğum içindir hep

Haklisin canım

Yaaaa hem ağrıyo hem kramp giricek gibi oluyo bildiğin insna hareket edemiyo yoksa sıkımtı yok Oyuzden şimdi biraz yürüyüşe çıkıcammm belki evde durduğum içindir hep
Ben yürüdüm evim merkezde. Arkadaşım Uşak a gidecekti onunla bulustuk. O gitti Bı civil i gezdim bı iki şey aldım. Markete ugradim. Eve yürüdüm arkadaş dedi ben uçaktan indim ben yeni eve girmiştim Artık galiba yuruyemiyom

Bana da tam tersi hareketli olması iyi bir şey dedi son kontrolde. Günde ortalama 10-15 defa toplanma gerilme gibi hareketler normal dedi.

Son zamanlarda saymamız gerekecek zaten hareketleri..

Oooo ben şimdi çıkıcam kesin senin gibi kaç saat sonra eve gelirim hahhhh artık alışalım inşallah doğum sonra eski tempomuza geri döneriz ben nereleri yürürfüm ahh ahhh

Haziran annelerinde tarihi 12haziran olan bi kız vardı, bugun sezeryanla doğum yaptı.

Benimde 12 temmuz yaaa 1 temmuza gün aldım 24 haziranda doğursam erken mi olur yoksa normalmi
Erken canım ya 3 hafta nerdeyse. Anne karnında durduğu 1 gün bile onun için çok faydalı mesele sadece kilo değil organ gelişimi de mühim hangisi ne zaman oluyor bilemiyoruz ki sen öne çekme asla

Oooo ben şimdi çıkıcam kesin senin gibi kaç saat sonra eve gelirim hahhhh artık alışalım inşallah doğum sonra eski tempomuza geri döneriz ben nereleri yürürfüm ahh ahhh

Denize girebiliyo muyuz yaa
O kadar istiyorum ki.
En azından gidip Şileye ayaklarımı soksam
İçim yanıyoooo çok sıcakkkkk

Fitil olarak kullanıldığında daha etkili oluyor bide Progestan çok sersemletiyor ağızdan olunca bu konuda bişi demedi mi canım
Dedide ben yapamiyorum onu

Birde onu yapinca ne kadar uzanmam.lazim benim kiz durdurmazki yatirmaz beni,ancak uyurken yapmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…