- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.021
Yaaaa hem ağrıyo hem kramp giricek gibi oluyo bildiğin insna hareket edemiyo yoksa sıkımtı yokBebiş sağda mı acaba o yüzden mi diyrm bazen ama alakası olamaz heryerden geliyo hareketleri maaşallahhyinede buna şükür diyelim napalm
Banada gunde 2 tane iç diyo iciyorum bakalimBol bol dinlen ben 33 diye kendi doktorum bi tane progestan at dedi onu içtim bi hafta o iyi geldi çok şükür
Haklisin canımHer hafta eşit derecede kilo almıyor canım, bazen kiloya gidiyor bazen organ gelişimi ağırlıklı oluyor bazen boy uzuyor, doğuma yakın belli oluyor bebişin kilosu ama o çok iri bebekler ya şeker hastası annelerin ürünü yada ırsi
normali 3kilo zaten, yoksa nasıl doğururuz çok irileşmesinler
Ben yürüdüm evim merkezde. Arkadaşım Uşak a gidecekti onunla bulustuk. O gitti Bı civil i gezdim bı iki şey aldım. Markete ugradim. Eve yürüdüm arkadaş dedi ben uçaktan indim ben yeni eve girmiştimYaaaa hem ağrıyo hem kramp giricek gibi oluyo bildiğin insna hareket edemiyo yoksa sıkımtı yokOyuzden şimdi biraz yürüyüşe çıkıcammm belki evde durduğum içindir hep
Hanımlar bebegi çok hareketli olan varmı aranızda gece 3 e kadar tepinmesinden uyuyamıyorum sizce bu sorunmudur
Bir topikte okudum bebeğini maalesef kaybetmiş 38. Haftada kalp sorunu falan varmış nst de söylemişler bebeğin çok hareketli olması iyi değilmiş diye yazmış endişe.ettim açıkçası
Bence artık depolar boşaldı iyice. Ağladım geçen ağrıdanNeden acaba yaaaaa cidden dünden beri çok feci ağrıyo sağ kalcam, bugun yatakda dönemedim bile hatta kramp bile girer gibi oldu bayaa ,
Cocuklar iki haftada bir gidiyor babaya. Biz baya dibine vuruyoruz da su sıralar olmuyorOhhh ne güzel. Eşim bıraktı diye
Benimde içmemi istemiyor. Ben de kuzene gidince içiyorum
Bayramdan bayrama
Fitil olarak kullanıldığında daha etkili oluyor bide Progestan çok sersemletiyor ağızdan olunca bu konuda bişi demedi mi canımBanada gunde 2 tane iç diyo iciyorum bakalim
Oooo ben şimdi çıkıcam kesin senin gibi kaç saat sonra eve gelirimBen yürüdüm evim merkezde. Arkadaşım Uşak a gidecekti onunla bulustuk. O gitti Bı civil i gezdim bı iki şey aldım. Markete ugradim. Eve yürüdüm arkadaş dedi ben uçaktan indim ben yeni eve girmiştimArtık galiba yuruyemiyom
Bencede cidden yaaaaaaa artık bittik ciddenBence artık depolar boşaldı iyice. Ağladım geçen ağrıdan
Erken canım ya 3 hafta nerdeyse. Anne karnında durduğu 1 gün bile onun için çok faydalı mesele sadece kilo değil organ gelişimi de mühim hangisi ne zaman oluyor bilemiyoruz kiHaziran annelerinde tarihi 12haziran olan bi kız vardı, bugun sezeryanla doğum yaptı.
Benimde 12 temmuz yaaa 1 temmuza gün aldım 24 haziranda doğursam erken mi olur yoksa normalmi
Siz ayrı mısınız eşinle ?Cocuklar iki haftada bir gidiyor babaya. Biz baya dibine vuruyoruz da su sıralar olmuyor
Aynen canım 1 ay yatacam artık..çünkü tüm hazırlık ve ev işlerim bitti..alt rahim kısmım zaten yürümeye bile dayanmıyorMaşallah canım çok iyiler zaten bir ay kaldı oğlumda neredeyse 9 ay yatmıştım bir ay hemen geçer yat dinlen bolbol
Olablr mi acaba bilemyrm gercekten yürü bakalm belki iyi gelirYaaaa hem ağrıyo hem kramp giricek gibi oluyo bildiğin insna hareket edemiyo yoksa sıkımtı yokOyuzden şimdi biraz yürüyüşe çıkıcammm belki evde durduğum içindir hep
Dahiliyeye gitmen lazım..benimde 4.7ydi ilaç kullanıyorumKızlar tiroid 4 ün üstü çıktı ya kan vermiştim sonuçları geldi napmak lazım endişelendim
Oooo ben şimdi çıkıcam kesin senin gibi kaç saat sonra eve gelirimhahhhh artık alışalım inşallah doğum sonra eski tempomuza geri döneriz ben nereleri yürürfüm ahh ahhh
BendeBende doğumdan sonra ilk fırsatta kahve-sigara yapıcam aşırıııı özledim, sürekli onun hayalini kuruyorum
Dedide ben yapamiyorum onuFitil olarak kullanıldığında daha etkili oluyor bide Progestan çok sersemletiyor ağızdan olunca bu konuda bişi demedi mi canım
Başta kullanmıştım ama bırakınca yükseldi yine doktorda ilaç artık etki etmez başlardaki kadar dedi size ne dediDahiliyeye gitmen lazım..benimde 4.7ydi ilaç kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?