Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben perşembe gideceğim bakalım bu sefer bizimkilerin arası nasıl olacak
Canım gittim ben..32+0 işte..birisi 1950 Gr..diğeri 1850 Gr çıktı..haftasıyla uyumlu dedi..şükür..fakat rahim ağzım biraz kısalmış 33 mm e düşmüş 40mm di..bol bol istirahat etmem lazım

Canım gittim ben..32+0 işte..birisi 1950 Gr..diğeri 1850 Gr çıktı..haftasıyla uyumlu dedi..şükür..fakat rahim ağzım biraz kısalmış 33 mm e düşmüş 40mm di..bol bol istirahat etmem lazım
Maşallah canım çok iyiler zaten bir ay kaldı oğlumda neredeyse 9 ay yatmıştım bir ay hemen geçer yat dinlen bolbol

Canım benim geçen perşembe 27 mm di benek cok aşagıdaydı istirahat vermişti doktor ben sürekli ayaklarımı yukarı kaldırıp yattım
Bu dinlenme isi 2 yasindaki kiziimla pek mümkün olmuyor canım, bu sikayetlerimde işte kizim beni cok yoruyor ona bagliyorum yoksa ev isi yapmiyorum

Maaşallahh kuzuyaa sağlıkla gelsin inşallah kilosu da iyi bencee, bende haftaya gdcm merak ediyorum göğsümün altına geliyo iki gündür döndü galiba yawrucuğum
Neden acaba yaaaaa cidden dünden beri çok feci ağrıyo sağ kalcam, bugun yatakda dönemedim bile hatta kramp bile girer gibi oldu bayaa ,
Benimde aynı şekilde canım cevabını bende merak ediyorum giyinirken bile sol da sıkıntı yok sağ ayağımı zor kaldıryrm kasılıyor ağrıyor gibi değişik bişey bide yorulunca daha fazla agrıyor neden acaba

Bol bol dinlen ben 33 diye kendi doktorum bi tane progestan at dedi onu içtim bi hafta o iyi geldi çok şükür

Allah allah neden böyle olu cidden sağda sıkıntımız var demekki

Ultrasondan bakti canım idrara sıkışık olmam gerekmis bir sürü su ictim oyle belli oldu
Her hafta eşit derecede kilo almıyor canım, bazen kiloya gidiyor bazen organ gelişimi ağırlıklı oluyor bazen boy uzuyor, doğuma yakın belli oluyor bebişin kilosu ama o çok iri bebekler ya şeker hastası annelerin ürünü yada ırsi

normali 3kilo zaten, yoksa nasıl doğururuz çok irileşmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…