- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.001
Benimki içiceğimi bildiği için hiiç o topa girmez, başlarsam duramam diyeBenimki karışmaz. İradelisin sen ben sana güveniyorum çok içmezsin dedi
Beni gazlıyor peh
Yeminleeee yaaaaaTemmuz anneleri değil bağımlılar topiğine döndü buralarkaç kurtar kendini
Çatıya çıkmakDikerken uyanikmiydin peki o islemdede catiya cikiyon demi umarim anesteziyle dikmislerdir
Hayırrrrrr tabisiii eve almıyorum ki duramam diye gidemde oje koklayam
Canım gittim ben..32+0 işte..birisi 1950 Gr..diğeri 1850 Gr çıktı..haftasıyla uyumlu dedi..şükür..fakat rahim ağzım biraz kısalmış 33 mm e düşmüş 40mm di..Ben perşembe gideceğimbakalım bu sefer bizimkilerin arası nasıl olacak
Him iyi barii yaAnestezi veriliyor canım ameliyat ortamında yapılmıştı acısı falan olmuyor sonrasında da torba ağzı büzer gibi iple bağlıyorlarmış
Maşallah canım çok iyiler zaten bir ay kaldı oğlumda neredeyse 9 ay yatmıştım bir ay hemen geçer yat dinlen bolbolCanım gittim ben..32+0 işte..birisi 1950 Gr..diğeri 1850 Gr çıktı..haftasıyla uyumlu dedi..şükür..fakat rahim ağzım biraz kısalmış 33 mm e düşmüş 40mm di..bol bol istirahat etmem lazım
Bu dinlenme isi 2 yasindaki kiziimla pek mümkün olmuyor canım, bu sikayetlerimde işte kizim beni cok yoruyor ona bagliyorum yoksa ev isi yapmiyorumCanım benim geçen perşembe 27 mm di benek cok aşagıdaydı istirahat vermişti doktor ben sürekli ayaklarımı yukarı kaldırıp yattım
Maaşallahh kuzuyaa15 gunde 250 gram almis sadece 2.100 düeşuan kilosu 2.350 gram
Birde malesef rahim agzi kısalmış 35 mm di 24 mm olmuş baski devam ediyor coger gelistiriciyi vurundum hemen 4 hafta daha durur insallah dedi
Nst de iyi cikti bi sıkıntı yok şükür 15 gun sonra tekrar gidicem
Benimde aynı şekilde canım cevabını bende merak ediyorumNeden acaba yaaaaa cidden dünden beri çok feci ağrıyo sağ kalcam, bugun yatakda dönemedim bile hatta kramp bile girer gibi oldu bayaa ,
Kız ben 10 gün olunca bi sokacam kendimi3 hafta iyiymiş
Bende yarın gidiyorum, haftada 1e düştü bende merak ediyorum boyunu kilosunu.....ben de cuma gidicem doktora. 100-120 g anca almıştır7 gün ara ile
Bol bol dinlen ben 33 diye kendi doktorum bi tane progestan at dedi onu içtim bi hafta o iyi geldi çok şükür15 gunde 250 gram almis sadece 2.100 düeşuan kilosu 2.350 gram
Birde malesef rahim agzi kısalmış 35 mm di 24 mm olmuş baski devam ediyor coger gelistiriciyi vurundum hemen 4 hafta daha durur insallah dedi
Nst de iyi cikti bi sıkıntı yok şükür 15 gun sonra tekrar gidicem
Allah allah neden böyle olu cidden sağda sıkıntımız var demekkiBenimde aynı şekilde canım cevabını bende merak ediyorumgiyinirken bile sol da sıkıntı yok sağ ayağımı zor kaldıryrm kasılıyor ağrıyor gibi değişik bişey bide yorulunca daha fazla agrıyor neden acaba
Heee ücretsiz olsun diye mantıklı aslındaKız ben 10 gün olunca bi sokacam kendimi
Kız az para degil 300 TL tansiyon dan korkuyorum diyorum hayırlısı diyo tövbe tövbeHeee ücretsiz olsun diye mantıklı aslında
Her hafta eşit derecede kilo almıyor canım, bazen kiloya gidiyor bazen organ gelişimi ağırlıklı oluyor bazen boy uzuyor, doğuma yakın belli oluyor bebişin kilosu ama o çok iri bebekler ya şeker hastası annelerin ürünü yada ırsiUltrasondan bakti canım idrara sıkışık olmam gerekmis bir sürü su ictim oyle belli oldu
Bebiş sağda mı acaba o yüzden mi diyrm bazen ama alakası olamaz heryerden geliyo hareketleri maaşallahhAllah allah neden böyle olu cidden sağda sıkıntımız var demekki
Aynen çok tabii, bunları kullanmak lazım madem veriyoruz bu parayı sonuna kadarKız az para degil 300 TL tansiyon dan korkuyorum diyorum hayırlısı diyo tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?