Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım benimde kısalmış 40 mm di..33 mm çıktı bugün..sen revamlı yatıyor musun? O baskı bendede var ağrı gibi..bende vuruldum ciğer geliştirici..bugün doktorum söyledi ikizleri doğuran ğebesi 35+4 de doğurmuş ..1 hafta küvezde kalmışlar..çıkacaklar mış..bendebi 35 i ğeçeydim

Nasıl yok yav, annein her yediği içtiği süte karışmıyor muydu
Hayır, bana doktorum alkol bile alabileceğimi söyledi ben ilk hamileliğim de sürekli şarap içmek istemiştim.

Çook abartıp içersen sütünün kokusunu değişeceğini iddia edenler olmuş ama kanıtlanmamış. Ama senin kokun bebeği rahatsız edebilir çok içersen.
Ben günde 1 tane falan içerim içersem kahveyle demiştim

Sersemlik yapıyor canım ondan dedim beni çok fena uyuturdu progestan en iki saat yatmak lazım erimesi için ama alamıyorsan yapıcak bişi yok
Bende gunduz iceyim diyorum gercekten basim dönüyor sarsiyor beni ama sekerli yiyince geciyor , digerinide yatarken fitil olarak yapmaya calisayim becerebilirsem

Denize girebiliyo muyuz yaa
O kadar istiyorum ki.
En azından gidip Şileye ayaklarımı soksam
İçim yanıyoooo çok sıcakkkkk
Ben 3. aydan sonra yüzmeye başladım hala da yüzüyorum. Havuz deniz farketmiyor temiz olduğu sürece yüzebilirsin demişti doktorum

Gece acile gittim, sordum. Serum dediler sadece doktoruma da ulaştım bir şey olmaz dedi. Bir de istifra ettim üstüne. İçim rahatladı biraz.

Sağlıkla gelsin inşallah

Geç bir yorum olacak belki ama ilacın grubuna bakın. B grubu hamilelikte kullanılıyor, x grubu kesinlikle yasak gibi şeyler hatırlıyorum. Ama Dr tavsiyesi veya yardımı şart bir şey olmasın ins diyelim tabii

X grubuymuş o ilaç ama acile gittim boş sıvıyla vücuttan atılacağını söylediler. Kendi doktoruma da bir şey olmaz dedi. Bir de üstüne istifra ettim bence etkisi geçmiştir artık.

Çok eğlendim ya

Doğurayım beni kimse tutamaz

Yoncanın paylaştığında da yazıldığı gibi alkol ve sigara kullananların sütü daha az olur, daha düşük kaliteli olur bu doğru eğer oturup her gün alkol alırsan 1 paket sigara içersen sütün az olur ve düşük kaliteli olur elbette, ama bu paketli gıda, sürekli çay kahve tüketip sağlıksız beslenen biri içinde geçerli.

Emzirirken de bol süt yapan, kalsiyum ve proteinden zengin beslenmek gerek yoksa sadece su içer bebeğin demişti doktorum.

Günde içilen 2 / 3 sigara haftada bir kaç kadeh şarap seni rahatlattığı için sana faydası olur zararı olmaz keyfine bak demişti.

Afiyetle yedim içtim çok mutlu bir anneyim çok mutlu bir kızım vardı, 2.400 doğmuştu, 4 kilo doğan kuzenimin oğlu ile 6.aylarında aynı kilolalardaydı

Her annenin doğrusu kendine, keyfinize bakın

Aynen öyle çokta şaapmamak lazım. Elimizden tutup cennete götürmeyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…