- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.041
Canım benimde kısalmış 40 mm di..33 mm çıktı bugün..sen revamlı yatıyor musun? O baskı bendede var ağrı gibi..bende vuruldum ciğer geliştirici..bugün doktorum söyledi ikizleri doğuran ğebesi 35+4 de doğurmuş ..1 hafta küvezde kalmışlar..çıkacaklar mış..bendebi 35 i ğeçeydim15 gunde 250 gram almis sadece 2.100 düeşuan kilosu 2.350 gram
Birde malesef rahim agzi kısalmış 35 mm di 24 mm olmuş baski devam ediyor coger gelistiriciyi vurundum hemen 4 hafta daha durur insallah dedi
Nst de iyi cikti bi sıkıntı yok şükür 15 gun sonra tekrar gidicem
Sersemlik yapıyor canım ondan dedim beni çok fena uyuturdu progestan en iki saat yatmak lazım erimesi için ama alamıyorsan yapıcak bişi yokDedide ben yapamiyorum onu
Birde onu yapinca ne kadar uzanmam.lazim benim kiz durdurmazki yatirmaz beni,ancak uyurken yapmam lazim
Kız ne fırtınalar dondu ya buradaSiz ayrı mısınız eşinle ?
Bende fitil olarak alıyordum yinede kısalıyor..bide ben iğne yaptırıyorum Merve haftada 1Banada gunde 2 tane iç diyo iciyorum bakalim
Hayır, bana doktorum alkol bile alabileceğimi söyledi ben ilk hamileliğim de sürekli şarap içmek istemiştim.Nasıl yok yav, annein her yediği içtiği süte karışmıyor muydu
Ahh ahhhh
Bana dün ne yedin diye sorKız ne fırtınalar dondu ya buradaİlk eşimden bosandım ben. Simdi erkek arkadasımla yasıyorum cocuklarla. İki haftada bir cocukları babaları alıyor iste boyle
Haklısın cocukla cok zor ama her fırsat buldugunda uzan senBu dinlenme isi 2 yasindaki kiziimla pek mümkün olmuyor canım, bu sikayetlerimde işte kizim beni cok yoruyor ona bagliyorum yoksa ev isi yapmiyorum
Bende gunduz iceyim diyorum gercekten basim dönüyor sarsiyor beni ama sekerli yiyince geciyor , digerinide yatarken fitil olarak yapmaya calisayim becerebilirsemSersemlik yapıyor canım ondan dedim beni çok fena uyuturdu progestan en iki saat yatmak lazım erimesi için ama alamıyorsan yapıcak bişi yok
Tamamdır yaz bi kenara beniBana dün ne yedin diye sor
Artık unutmam seni champ
İgne ne icin yaotiryorsun canimBende fitil olarak alıyordum yinede kısalıyor..bide ben iğne yaptırıyorum Merve haftada 1
Rahim kaslarına direk etki ediyormuş canım fitil olarak bi dene belkide alışırsınBende gunduz iceyim diyorum gercekten basim dönüyor sarsiyor beni ama sekerli yiyince geciyor , digerinide yatarken fitil olarak yapmaya calisayim becerebilirsem
Ben 3. aydan sonra yüzmeye başladım hala da yüzüyorum. Havuz deniz farketmiyor temiz olduğu sürece yüzebilirsin demişti doktorumDenize girebiliyo muyuz yaa
O kadar istiyorum ki.
En azından gidip Şileye ayaklarımı soksam
İçim yanıyoooo çok sıcakkkkk
Kızlar bebişim 1920 gram olmuş rahim kalınlığım 39 mm olmuş çok mutlu oldum ya 11 gündür evdeyim
Yaaaaa gördümmmm evet şimdi bizim biliyosun belli başlı ilaclar içmemiz lazım belki zararı olabilir bilemedimmm , sende kolesterol ilacı içmişsin yanlışlıkla ,, doktorun numarası varm mı isterssn gitmeden önce bi sor danış , o bilir illa
Evet 1 hafta var daha 30 haftalik bile girmiş olsam 1 gün bile 1 gündür diyorum. Ama endişeler psikolojik olarak yakamı bırakmıyor( Ya suyu biterse ya bu 1 haftada birşey olursa diye çok korkuyorum. İnşallah iyi olacak
Geç bir yorum olacak belki ama ilacın grubuna bakın. B grubu hamilelikte kullanılıyor, x grubu kesinlikle yasak gibi şeyler hatırlıyorum. Ama Dr tavsiyesi veya yardımı şartbir şey olmasın ins diyelim tabii
Bize yakın bı hamam havuzu var oraya gitmem güvenemiyorum. Deniz de ısınmış mıdır bakacagim ona haftayaBen 3. aydan sonra yüzmeye başladım hala da yüzüyorum. Havuz deniz farketmiyor temiz olduğu sürece yüzebilirsin demişti doktorum
Çok eğlendim ya
Aynen öyle çokta şaapmamak lazım. Elimizden tutup cennete götürmeyeceklerÇok eğlendim ya
Doğurayım beni kimse tutamaz
Yoncanın paylaştığında da yazıldığı gibi alkol ve sigara kullananların sütü daha az olur, daha düşük kaliteli olur bu doğru eğer oturup her gün alkol alırsan 1 paket sigara içersen sütün az olur ve düşük kaliteli olur elbette, ama bu paketli gıda, sürekli çay kahve tüketip sağlıksız beslenen biri içinde geçerli.
Emzirirken de bol süt yapan, kalsiyum ve proteinden zengin beslenmek gerek yoksa sadece su içer bebeğin demişti doktorum.
Günde içilen 2 / 3 sigara haftada bir kaç kadeh şarap seni rahatlattığı için sana faydası olur zararı olmaz keyfine bak demişti.
Afiyetle yedim içtim çok mutlu bir anneyim çok mutlu bir kızım vardı, 2.400 doğmuştu, 4 kilo doğan kuzenimin oğlu ile 6.aylarında aynı kilolalardaydı
Her annenin doğrusu kendine, keyfinize bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?