- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.461
Ben spinal oldum epidural normal dogumda oldu. Spinal sez. Alt tarafın tamamen uyusuyo. Epidural de tamamen uyusukluk olmuyor ve az az veriliyor. Birisi kasa digeri ise tam kemik icine yapılıyordu yanılmıyorsam. Ben yine oyle sezaryen dusunuyorum. Burada genelde yapmıyorlar cunkuSezeryanda spinal , epidural ve genel var dimi
Bunlar nasıl oluyo, geneli biliyorumda diğer ikisinin arasındaki farkı anlayamadım
1 numarası primaya gore falan baya küçükmüş canim ondanmi acana dedimYa ben bu sleepy i oğlana baya zaman kullandım. Ne çok zayıftı ne de çok iri. Gayet de rahattı. Sonradan mı küçülttüler acaba?
Bir de 2500 doğan bebeğe bile nasıl ufak olabilir ki?
Küçük gelmemiştir bence o bez. El kadar bebeğin poposunu bacağını ne kadar sıkabilir?
3500 doğan bebeği de hemen sıkmaz sanmıyorum
Primadan daha ufak ebatta olduğunu biliyorum. Geçen kardeşimin kalanları verdiği prima ve sleepy 3 no bezi karşılaştırdım. Arada baya fark var.
Kendi aldığım baby turco ile de karşılaştırcam hatta hepsini. Ona da ufak diyorlar..
Sızdırma olayına da çok takılıyorlar bence. Arada bir sızdırma olabiliyor. Hatta kakanın veya idrarın miktarına göre de olabilir
Epidural da tamamen olmuyomuBen spinal oldum epidural normal dogumda oldu. Spinal sez. Alt tarafın tamamen uyusuyo. Epidural de tamamen uyusukluk olmuyor ve az az veriliyor. Birisi kasa digeri ise tam kemik icine yapılıyordu yanılmıyorsam. Ben yine oyle sezaryen dusunuyorum. Burada genelde yapmıyorlar cunku
Benimde dün ağrıdı canım sancı mı normal ağrı mı ayırt edemiyorumİlk defa kasıgım ağrıdı.
Yaaaaa evet bende çok beğeniyorum baba kızzz olan ilişkileriTırnak işin şakası zaten canımama ne mutlu babaya kızıyla harika ilgileniyor İlk aylar bizde baba çok yoktu ayrılık kaygısı falan tek çektim. 9 aylıkken asm doktoru olmaz böyle dedi benim vitaminler dip çocuk yapışık yaşıyor falan. Baba ile çocuk tek başınıza vakit geçirin parka gidin ilk başlarda 5dakika 10 dakika derken süreyi arttırın dedi. Bizimki de sağolsun kızımda kızım diye öldüğü için başladılar çıkmaya kız baktı baba daha iyi hoplamalar zıplamalar gezmeler anayı napsın sonra 15.ayda benim vücut artık emzirmeyi kaldırmaz hale gelince bıraktık. Hasta olmasa, duygusal işi düşmese anne demez eşşek sıpası ama ne yalan söyleyeyim baba kız aşkları çok özel ve güzel
Canım sen sancıya taktınBenimde dün ağrıdı canım sancı mı normal ağrı mı ayırt edemiyorum
Belirli aralıklarla olması normal sayılamazmış bilgin olsunBenimde dün ağrıdı canım sancı mı normal ağrı mı ayırt edemiyorum
Doktor sancıların başlayabilir dedi ondan sanırımCanım sen sancıya taktın
Aslında bu haftalarda normaldir. Bir de yürüdüm ben baya ondan olabilir.
Yorulmuş olabiliriz
Bebek ağırlık yapıyor olabilir
Kız epidurali nasıl yapcan sezaryen de kesicekler sonucta karnını bir nevi karın ameliyatıEpidural da tamamen olmuyomuozman olursam spinal olayım uyuşsun tamamen. İyi bari en azındna diğer 2 tercihi yapabilirisn genel olmuyosa
Korkma ben bıraktırmakta geç kaldım hadi emsin de nasıl emerse emsin dedim öyle kaldıHadi yaaa bak benimde göğüs ucum yok bunu dedin korkuttun beniçevremdekiler eme eme çıkartır diyolar amaa inşallah öyle olur
Acıkcası bendeeee sadece genele bakmışım onu istiyorum diye
Hmmm bazen bebeği doğar doğmaz ilk ben görmek istiyorum bazen dayanamam diyip korkup tekrar genel düşünüyorumaradayım hep
Bu arada ben magnezyumu baya ihmal ettim bu aralarDoktor sancıların başlayabilir dedi ondan sanırım
Evet yorgunluktan muhtemelen.
Napacagını şaşırdı napsınKız epidurali nasıl yapcan sezaryen de kesicekler sonucta karnını bir nevi karın ameliyatıNormal dogumda epidural var oda tamamen uyusukluk degil yoksa ıkınma hissinde olmaz his var. Digerinde his yok.
Spinal ve epidural aynıSezeryanda spinal , epidural ve genel var dimi
Bunlar nasıl oluyo, geneli biliyorumda diğer ikisinin arasındaki farkı anlayamadım
Yormussun kendini dinlen bence artık bugünHafif. Bugün pazara gittim
Yürüdüm biraz ondan galiba
Sende ihmal ettiysen hepimiz ederiz gibiBu arada ben magnezyumu baya ihmal ettim bu aralar
Dozu yapılan ilacı farklı oluyor normal dogum ve sezeryan içinKız epidurali nasıl yapcan sezaryen de kesicekler sonucta karnını bir nevi karın ameliyatıNormal dogumda epidural var oda tamamen uyusukluk degil yoksa ıkınma hissinde olmaz his var. Digerinde his yok.
Gunde 2 kez demir hapıSende ihmal ettiysen hepimiz ederiz gibi
Ben bütün ilaçları oyle ihmal ediyorum ya hiç düzenli içmedim hçbiriniBu arada ben magnezyumu baya ihmal ettim bu aralar
Napacagını şaşırdı napsın
Yok zatne benim kesin genelKız epidurali nasıl yapcan sezaryen de kesicekler sonucta karnını bir nevi karın ameliyatıNormal dogumda epidural var oda tamamen uyusukluk degil yoksa ıkınma hissinde olmaz his var. Digerinde his yok.
İşte bende dedim niye iki isim aralarında belki fark vardır diyeSpinal ve epidural aynıbölgesel uyuşturma demek
Ahan da amme hizmeti
Bugün ben de ilk defa ağrı hissettim ve karnım sertti epey. Okuldan gelince yattım hemen, gecti. Artık çalışmak zorlaşacak benim deİlk defa kasıgım ağrıdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?