- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.421
Bende eşini yollayıp ogun aldırırsın, bazı hastaneler kendileride veriyor zaten çocuk aç kalırsa , ben yalandan aldım bitane ama şart değildiii kesinlikleee alınabilir gidip ogun hemenKizlar ben bez süt sağma makinesi ve mama almadım. Bezde marka ve numaraya karar vercem ve illa bir paket de olsa alcam ancak ben şimdilik sağma makinesi ve mama almayı düşünmüyorum Ev hanımıyim zaten emziririm diye ama her ihtimale karşı mama almalı mıyım yoksa baktım sütüm olmadı hastanede eşimi yollayıp eczaneden bi mama aldırmak mi daha mantıklı ??
Merhaba ; mesela benım ılk 3 4 gun sutum gelmıyor sezeryanla alakalı olabılır yada bünyemle alakalıdır. bebek sarılık olmasın kan sekerı dusmesın dıye ılk 1 2haftayı mama ıle desteklıyorum. Sutunuz gelmezse esınız de hemen alabılır. hıc dert etmeyınKizlar ben bez süt sağma makinesi ve mama almadım. Bezde marka ve numaraya karar vercem ve illa bir paket de olsa alcam ancak ben şimdilik sağma makinesi ve mama almayı düşünmüyorum Ev hanımıyim zaten emziririm diye ama her ihtimale karşı mama almalı mıyım yoksa baktım sütüm olmadı hastanede eşimi yollayıp eczaneden bi mama aldırmak mi daha mantıklı ??
Canim ben 35 teyim.Kuzum bu ilk nst miydi? Ben geç mi kaldım, beni neden nst ye bağlamıyorlar diye triplere giriyorum kendi kendime
Mama almadim almiycam zaten mama vermek istemiyorum en kotu durumda eczaneden alinir sut sagma makinesi de 4 yasinda kardesim oldugu icin vardi bizde o yeni almadimKizlar ben bez süt sağma makinesi ve mama almadım. Bezde marka ve numaraya karar vercem ve illa bir paket de olsa alcam ancak ben şimdilik sağma makinesi ve mama almayı düşünmüyorum Ev hanımıyim zaten emziririm diye ama her ihtimale karşı mama almalı mıyım yoksa baktım sütüm olmadı hastanede eşimi yollayıp eczaneden bi mama aldırmak mi daha mantıklı ??
Bende eşini yollayıp ogun aldırırsın, bazı hastaneler kendileride veriyor zaten çocuk aç kalırsa , ben yalandan aldım bitane ama şart değildiii kesinlikleee alınabilir gidip ogun hemen
Süt sağmayıda tanıdıkdan aldımmm ödünçç ihtiyacım olmaya bilir sonuçda
Bende süt sağma mak.ve mama almadım. Artık her şey elimizin altinda en fazla gece ihtiyaç olursa nöbetçi eczaneden alır eşin kızların da yazdığı gibi sonrasında alınabilecek bir şey .Kizlar ben bez süt sağma makinesi ve mama almadım. Bezde marka ve numaraya karar vercem ve illa bir paket de olsa alcam ancak ben şimdilik sağma makinesi ve mama almayı düşünmüyorum Ev hanımıyim zaten emziririm diye ama her ihtimale karşı mama almalı mıyım yoksa baktım sütüm olmadı hastanede eşimi yollayıp eczaneden bi mama aldırmak mi daha mantıklı ??
Benim annemin deli sütü gelirrr bi anda çok gelir ama 40. Günde kesilir, bende genetik olur fln diye nolur nolmaz aldım bitaneBen hiç mama olayını düşünmek istemiyorum.
İnşallah gerek kalmayacak.
Pozitif düşünelim. Evrene pozitif enerji yollayalım
Aynen ben tedarikli gideceğim ama ne yaşarız bilmiyorumBen de mama destekli ilerlemeyi dusunuyorum . Bebeklerin midesi zaten ufacık oluyor. Ayda 1 kutu mama kullanmayı dusunuyorum sadece. Nasip tabii bazı şeyler
Hastanede mama vermeyi düşünüyordum ama düşünüyorum da mideleri zaten minicik
O yüzden vazgectım.tabıı ki zorlanırsam evde emzirmeyi denerim
Bakalım artık. Biz konuşuruz ama ne yaşayacağız bilemeyiz
Aşırı emek harcaman gerekiyor süt için. Benim de yağlı degil sütümBenim annemin deli sütü gelirrr bi anda çok gelir ama 40. Günde kesilir, bende genetik olur fln diye nolur nolmaz aldım bitanekuponla bedavaya yok bende mama düşünmüyorum anne sütü vericem gitsin pozitif enerjiler evrene
Sen uzaylı oldugun için çocuk da uzaylı işte ya o değilde böyle dalga geçip geçip benim de kanamam falan olmazmışBir şey soyleyeyım mi
Ben o cıvık kalayı hic beline taşmış görmedim kızımda
Malesef bi tek ondan korkuyorum ben göğüs ucundan çok rahatsız olurum afedersiniz cinsellikte dahil göğüs ucu çoğu kadını tahrik edebilir ama benim tüm tüylerim diken diken olur emzirmek bu yüzden beni çok ürkütüyorKızlar bir şey diyeceğim. Emzirmek gözünüzde büyüyor mu, yoksa bir tek ben mi böyleyimnedense o sürece girmek, sürekli bı yerlerine süt akması, ona göre giyinmek zorunda olmak taa en başından beri beni düşündürüyor
Bunu ben de okumuştum dikkat etmek gerekirmiş aralara falanKiz çocuğu alt bakımı özen ister.
Anne yapsa daha iyi olurdu aslında.
Kaka bazen iç dudak kısımlarına kaçıyor
Güzel temizlemek cok önemli
Hayir çünkü henüz kayisi ya da şeftali kiraz falan tam yok ciksa da çok pahalı bizim burada pazar yok gidemiyorum uzak kaldigi için markette de henüz palalılarKızlar, yaz meyveleri çıktı rahatladınız mi bari
Bekledigim bişi var o daha çıkmadı pazarda .
Bende eşini yollayıp ogun aldırırsın, bazı hastaneler kendileride veriyor zaten çocuk aç kalırsa , ben yalandan aldım bitane ama şart değildiii kesinlikleee alınabilir gidip ogun hemen
Süt sağmayıda tanıdıkdan aldımmm ödünçç ihtiyacım olmaya bilir sonuçda
Merhaba ; mesela benım ılk 3 4 gun sutum gelmıyor sezeryanla alakalı olabılır yada bünyemle alakalıdır. bebek sarılık olmasın kan sekerı dusmesın dıye ılk 1 2haftayı mama ıle desteklıyorum. Sutunuz gelmezse esınız de hemen alabılır. hıc dert etmeyın
Mama almadim almiycam zaten mama vermek istemiyorum en kotu durumda eczaneden alinir sut sagma makinesi de 4 yasinda kardesim oldugu icin vardi bizde o yeni almadim
Malesef süt sagma makinasi verecek kimse yok çevremde umarım gerek kalmaz da almak zorunda kalmam pahaliymis çünkü. Peki Kızlar mama alanlar ya da alacak olanlar marka söyler mi not alayım o gün sütüm gelmezse esimi yollarken hemen araştırıp karar vermek falan çok zor olur en azından suan almasam da gerekli olursa bilinçli hemen yollayayım esimi ????Bende süt sağma mak.ve mama almadım. Artık her şey elimizin altinda en fazla gece ihtiyaç olursa nöbetçi eczaneden alır eşin kızların da yazdığı gibi sonrasında alınabilecek bir şey .
Bende kızım 2-3 yaşına gelene kadar evden çalışmayı planladım o yüzden süt sağma makinası almadım ama ihtiyaç olursa hastane tipi kiralayacagim
Valla ılkinde kanama olmadıSen uzaylı oldugun için çocuk da uzaylı işte ya o değilde böyle dalga geçip geçip benim de kanamam falan olmazmış
Malesef bi tek ondan korkuyorum ben göğüs ucundan çok rahatsız olurum afedersiniz cinsellikte dahil göğüs ucu çoğu kadını tahrik edebilir ama benim tüm tüylerim diken diken olur emzirmek bu yüzden beni çok ürkütüyor
Bunu ben de okumuştum dikkat etmek gerekirmiş aralara falan
Hayir çünkü henüz kayisi ya da şeftali kiraz falan tam yok ciksa da çok pahalı bizim burada pazar yok gidemiyorum uzak kaldigi için markette de henüz palalılar
Malesef süt sagma makinasi verecek kimse yok çevremde umarım gerek kalmaz da almak zorunda kalmam pahaliymis çünkü. Peki Kızlar mama alanlar ya da alacak olanlar marka söyler mi not alayım o gün sütüm gelmezse esimi yollarken hemen araştırıp karar vermek falan çok zor olur en azından suan almasam da gerekli olursa bilinçli hemen yollayayım esimi ????
Bebek doğduktan sonra karar verirsin bunaKizlar ben bez süt sağma makinesi ve mama almadım. Bezde marka ve numaraya karar vercem ve illa bir paket de olsa alcam ancak ben şimdilik sağma makinesi ve mama almayı düşünmüyorum Ev hanımıyim zaten emziririm diye ama her ihtimale karşı mama almalı mıyım yoksa baktım sütüm olmadı hastanede eşimi yollayıp eczaneden bi mama aldırmak mi daha mantıklı ??
Bazıları anne sütü vericem diye kendini çok üzüyo mesela o konuda üzmem, ama alması için elimden geleni yaparım , emsin diye uğraşırımAşırı emek harcaman gerekiyor süt için. Benim de yağlı degil sütüm
Mama kullanmadım ona rağmen. Ama aşırı yıprandım. Hem sağdım hem emzirdim
5.aydan sonra sağmayı bıraktım emzirmeye devam ettım 28 ay.
Çok yorucu süreçti. Hiç kıyafetım ıslanmadı mesela sütten. Göğüs pedi falan kullanmadım cunku gerek olmadı .
Ama bazıları var ki sütü oluk oluk akıyor
Taşıyor. Yapı meselesı sanirim.
Ve kendini şartlamayacaksın sütüm olmaz diye gercekten cok önemli bu.
Mamaya karşıyım aslında. Ama ayarında yapmak istiyorum bazı şeyleri
O yüzden günde 1 kere mama kullanmayı dusunuyorum. 1 kutu 1 ay gider işte.
Süt olmuyorsa yapacak bisi yokBazıları anne sütü vericem diye kendini çok üzüyo mesela o konuda üzmem, ama alması için elimden geleni yaparım , emsin diye uğraşırımNe gerekiyorsa, burdan da ozmanzaten konuşuruz yardımlaşırı illaki
Belki bende arada en kötü geceleri 1 kere mama verebilirim amaaaa öyle düşünüyorım bende o farketmeden alıştırmadan
Aynennnnn ama olucak inşalllah buralar süttle dolup taşcakSüt olmuyorsa yapacak bisi yok
Üzülmenin anlamı yok .
Nasip.
Badına neler gelecek bılmedıgın icin cok şanslısınAynennnnn ama olucak inşalllah buralar süttle dolup taşcak
Buda keş buda bizden
Benim ilk 3 gün tam gelmedi ama sonrasında öyle çoktu ki sütüm hem emziriyordum arkasından sağıyordum yoksa çocuk sütü bitiremediği için mastit oluyordum ateşim çıkıyordu mecbur sağıyordum süt saklama poşetiyle buzluğaBenim annemin deli sütü gelirrr bi anda çok gelir ama 40. Günde kesilir, bende genetik olur fln diye nolur nolmaz aldım bitanekuponla bedavaya yok bende mama düşünmüyorum anne sütü vericem gitsin pozitif enerjiler evrene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?