Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar ben bez süt sağma makinesi ve mama almadım. Bezde marka ve numaraya karar vercem ve illa bir paket de olsa alcam ancak ben şimdilik sağma makinesi ve mama almayı düşünmüyorum Ev hanımıyim zaten emziririm diye ama her ihtimale karşı mama almalı mıyım yoksa baktım sütüm olmadı hastanede eşimi yollayıp eczaneden bi mama aldırmak mi daha mantıklı ??

Bende eşini yollayıp ogun aldırırsın, bazı hastaneler kendileride veriyor zaten çocuk aç kalırsa , ben yalandan aldım bitane ama şart değildiii kesinlikleee alınabilir gidip ogun hemen

Süt sağmayıda tanıdıkdan aldımmm ödünçç ihtiyacım olmaya bilir sonuçda

Merhaba ; mesela benım ılk 3 4 gun sutum gelmıyor sezeryanla alakalı olabılır yada bünyemle alakalıdır. bebek sarılık olmasın kan sekerı dusmesın dıye ılk 1 2haftayı mama ıle desteklıyorum. Sutunuz gelmezse esınız de hemen alabılır. hıc dert etmeyın

Mama almadim almiycam zaten mama vermek istemiyorum en kotu durumda eczaneden alinir sut sagma makinesi de 4 yasinda kardesim oldugu icin vardi bizde o yeni almadim

Ben hiç mama olayını düşünmek istemiyorum.
İnşallah gerek kalmayacak.
Pozitif düşünelim. Evrene pozitif enerji yollayalım

Bende süt sağma mak.ve mama almadım. Artık her şey elimizin altinda en fazla gece ihtiyaç olursa nöbetçi eczaneden alır eşin kızların da yazdığı gibi sonrasında alınabilecek bir şey .
Bende kızım 2-3 yaşına gelene kadar evden çalışmayı planladım o yüzden süt sağma makinası almadım ama ihtiyaç olursa hastane tipi kiralayacagim

Ben hiç mama olayını düşünmek istemiyorum.
İnşallah gerek kalmayacak.
Pozitif düşünelim. Evrene pozitif enerji yollayalım
Benim annemin deli sütü gelirrr bi anda çok gelir ama 40. Günde kesilir, bende genetik olur fln diye nolur nolmaz aldım bitane kuponla bedavaya yok bende mama düşünmüyorum anne sütü vericem gitsin pozitif enerjiler evrene

Aynen ben tedarikli gideceğim ama ne yaşarız bilmiyorum

Aşırı emek harcaman gerekiyor süt için. Benim de yağlı degil sütüm
Mama kullanmadım ona rağmen. Ama aşırı yıprandım. Hem sağdım hem emzirdim

5.aydan sonra sağmayı bıraktım emzirmeye devam ettım 28 ay.

Çok yorucu süreçti. Hiç kıyafetım ıslanmadı mesela sütten. Göğüs pedi falan kullanmadım cunku gerek olmadı .

Ama bazıları var ki sütü oluk oluk akıyor
Taşıyor. Yapı meselesı sanirim.

Ve kendini şartlamayacaksın sütüm olmaz diye gercekten cok önemli bu.

Mamaya karşıyım aslında. Ama ayarında yapmak istiyorum bazı şeyleri
O yüzden günde 1 kere mama kullanmayı dusunuyorum. 1 kutu 1 ay gider işte.

Bir şey soyleyeyım mi
Ben o cıvık kalayı hic beline taşmış görmedim kızımda
Sen uzaylı oldugun için çocuk da uzaylı işte ya o değilde böyle dalga geçip geçip benim de kanamam falan olmazmış
Malesef bi tek ondan korkuyorum ben göğüs ucundan çok rahatsız olurum afedersiniz cinsellikte dahil göğüs ucu çoğu kadını tahrik edebilir ama benim tüm tüylerim diken diken olur emzirmek bu yüzden beni çok ürkütüyor
Kiz çocuğu alt bakımı özen ister.
Anne yapsa daha iyi olurdu aslında.
Kaka bazen iç dudak kısımlarına kaçıyor
Güzel temizlemek cok önemli
Bunu ben de okumuştum dikkat etmek gerekirmiş aralara falan
Kızlar, yaz meyveleri çıktı rahatladınız mi bari

Bekledigim bişi var o daha çıkmadı pazarda .
Hayir çünkü henüz kayisi ya da şeftali kiraz falan tam yok ciksa da çok pahalı bizim burada pazar yok gidemiyorum uzak kaldigi için markette de henüz palalılar

Mama almadim almiycam zaten mama vermek istemiyorum en kotu durumda eczaneden alinir sut sagma makinesi de 4 yasinda kardesim oldugu icin vardi bizde o yeni almadim

Malesef süt sagma makinasi verecek kimse yok çevremde umarım gerek kalmaz da almak zorunda kalmam pahaliymis çünkü. Peki Kızlar mama alanlar ya da alacak olanlar marka söyler mi not alayım o gün sütüm gelmezse esimi yollarken hemen araştırıp karar vermek falan çok zor olur en azından suan almasam da gerekli olursa bilinçli hemen yollayayım esimi ????

Valla ılkinde kanama olmadı
Bunda da aynı şekilde olur diye dusunuyorum. İnşallah cunku o halde hic kanama çekemem bir de

Bebek doğduktan sonra karar verirsin buna
Acelesi yok . Belki hic gerek olmayacak bıle

Bazıları anne sütü vericem diye kendini çok üzüyo mesela o konuda üzmem, ama alması için elimden geleni yaparım , emsin diye uğraşırım Ne gerekiyorsa, burdan da ozmanzaten konuşuruz yardımlaşırı illaki
Belki bende arada en kötü geceleri 1 kere mama verebilirim amaaaa öyle düşünüyorım bende o farketmeden alıştırmadan

Süt olmuyorsa yapacak bisi yok
Üzülmenin anlamı yok .
Nasip.

Buda keş buda bizden

Benim ilk 3 gün tam gelmedi ama sonrasında öyle çoktu ki sütüm hem emziriyordum arkasından sağıyordum yoksa çocuk sütü bitiremediği için mastit oluyordum ateşim çıkıyordu mecbur sağıyordum süt saklama poşetiyle buzluğa
Bende Surrender 27 ay emzirdim
Süt olması neye bağlı bunda olur mu okadar bilmiyorum inş olur diye dua ediyorum mama hem anne sütü kadar sağlıklı gelmiyor hemde maddi olarak gerçekten çok yıpratıcı
Benim de mesele emzirme değilde içimde kalan şey direk meme olarak emmedi oğlum 27 ay boyunca silikon göğüs ucuyla emdi
Göğüs ucum yoktu hadi dedik ilk günler için böyle verelim bi alıştı bir daha ucsuz emmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…