Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Slıkon göğüs ucuyla emzirmek ne kadar zor olmuştur

Sezeryanda spinal , epidural ve genel var dimi
Bunlar nasıl oluyo, geneli biliyorumda diğer ikisinin arasındaki farkı anlayamadım
Spinal belden iğneyle girip ilacı yapıp çıkıyor
Epidural da ilacı verdiği yere ayrıca bi katater yerleştiriyor boynunun kenarından incecik hortumlu gerektiğinde ordan ağrı kesici yapılıyor

Bazı anneler beceriksiz oluyor gerçekten
Bazı erkekler aşırı becerıklı
Uf benim eşim aşırı beceriksiz olanlardan kızım iki yaşına girecek hala üstünü değiştirirken komedi filmi gibi oturup izliyorum yaptıklarını bu zamana kadar insanın hiç mi eli alismaz

Slıkon göğüs ucuyla emzirmek ne kadar zor olmuştur
Her yerde yedekliydi unuturuz falan diye annemde evde arabada yedeklerimiz vardı
Her emmeden sonra yıka temizle kaynat
Valla direk vermek harika bir şeydir herhalde diye düşündüm hep bunda çok mecbur kalmazsam vermem zaten
Oğlumda aşırı tecrübesizdim

Aslında benim oğlan 3200 doğmuştu primanin 0 numarasını kullanmıştım bir süre.

Bende sizin gibi giydirecegim inşallah 0-3 zibinlar çok küçük oluyor bebek bezide olunca kasıyo gibi geldi bana ilk bebeğimde. 3-6 ay alın bence hem yıkayınca da pamuklu oldukları için çok küçülüyorlar

Dayımla eşi anlaşmışlar, kızının altını sadece dayım alıyo, eşide eline protez tırnak yaptırmış, o sadece bezi getiriyo ne güzel yaaaaa herkese dayım gibi koca
Uzun zamandır kızımın altını eşim alıyor bizim kız nazı babaya geçiyor diye epey zorluyor arada güreş müsabakası izliyorum resmen tabi benim protez tırnaklarım yok sağdan soldan ağzımdan çıkış yolu arayan başka bir kızım var

Hadi yaaa bak benimde göğüs ucum yok bunu dedin korkuttun beni çevremdekiler eme eme çıkartır diyolar amaa inşallah öyle olur
Genel disinda hiçbirine bakmadım
Acıkcası bendeeee sadece genele bakmışım onu istiyorum diye
Spinal belden iğneyle girip ilacı yapıp çıkıyor
Epidural da ilacı verdiği yere ayrıca bi katater yerleştiriyor boynunun kenarından incecik hortumlu gerektiğinde ordan ağrı kesici yapılıyor
Hmmm bazen bebeği doğar doğmaz ilk ben görmek istiyorum bazen dayanamam diyip korkup tekrar genel düşünüyorum aradayım hep

Yok o tırnaklar yüzündne değilde herhalde aralarında anlaşmışlar dayım alıyo, dediğin gibi dayıma çok düşkünnn çocukda babayı istiyo sadece ilerde inşallah bizim bebişde babaya düşkün olurda babaadan başka bişi istemez ama kızlar daha düşkün oluyor sanırım

Tırnak işin şakası zaten canım ama ne mutlu babaya kızıyla harika ilgileniyor İlk aylar bizde baba çok yoktu ayrılık kaygısı falan tek çektim. 9 aylıkken asm doktoru olmaz böyle dedi benim vitaminler dip çocuk yapışık yaşıyor falan. Baba ile çocuk tek başınıza vakit geçirin parka gidin ilk başlarda 5dakika 10 dakika derken süreyi arttırın dedi. Bizimki de sağolsun kızımda kızım diye öldüğü için başladılar çıkmaya kız baktı baba daha iyi hoplamalar zıplamalar gezmeler anayı napsın sonra 15.ayda benim vücut artık emzirmeyi kaldırmaz hale gelince bıraktık. Hasta olmasa, duygusal işi düşmese anne demez eşşek sıpası ama ne yalan söyleyeyim baba kız aşkları çok özel ve güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…