- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.441
Genel disinda hiçbirine bakmadımSezeryanda spinal , epidural ve genel var dimi
Bunlar nasıl oluyo, geneli biliyorumda diğer ikisinin arasındaki farkı anlayamadım
Slıkon göğüs ucuyla emzirmek ne kadar zor olmuştur
Benim ilk 3 gün tam gelmedi ama sonrasında öyle çoktu ki sütüm hem emziriyordum arkasından sağıyordum yoksa çocuk sütü bitiremediği için mastit oluyordum ateşim çıkıyordu mecbur sağıyordum süt saklama poşetiyle buzluğa
BendeSurrender 27 ay emzirdim
Süt olması neye bağlı bunda olur mu okadar bilmiyorum inş olur diye dua ediyorum mama hem anne sütü kadar sağlıklı gelmiyor hemde maddi olarak gerçekten çok yıpratıcı
Benim de mesele emzirme değilde içimde kalan şey direk meme olarak emmedi oğlum 27 ay boyunca silikon göğüs ucuyla emdi
Göğüs ucum yoktu hadi dedik ilk günler için böyle verelim bi alıştı bir daha ucsuz emmedi
Spinal belden iğneyle girip ilacı yapıp çıkıyorSezeryanda spinal , epidural ve genel var dimi
Bunlar nasıl oluyo, geneli biliyorumda diğer ikisinin arasındaki farkı anlayamadım
Uf benim eşim aşırı beceriksiz olanlardan kızım iki yaşına girecek hala üstünü değiştirirken komedi filmi gibi oturup izliyorum yaptıklarınıBazı anneler beceriksiz oluyor gerçekten
Bazı erkekler aşırı becerıklı
Her yerde yedekliydi unuturuz falan diye annemde evde arabada yedeklerimiz vardıSlıkon göğüs ucuyla emzirmek ne kadar zor olmuştur
Aslında benim oğlan 3200 doğmuştu primanin 0 numarasını kullanmıştım bir süre.Ya ben bu sleepy i oğlana baya zaman kullandım. Ne çok zayıftı ne de çok iri. Gayet de rahattı. Sonradan mı küçülttüler acaba?
Bir de 2500 doğan bebeğe bile nasıl ufak olabilir ki?
Küçük gelmemiştir bence o bez. El kadar bebeğin poposunu bacağını ne kadar sıkabilir?
3500 doğan bebeği de hemen sıkmaz sanmıyorum
Primadan daha ufak ebatta olduğunu biliyorum. Geçen kardeşimin kalanları verdiği prima ve sleepy 3 no bezi karşılaştırdım. Arada baya fark var.
Kendi aldığım baby turco ile de karşılaştırcam hatta hepsini. Ona da ufak diyorlar..
Sızdırma olayına da çok takılıyorlar bence. Arada bir sızdırma olabiliyor. Hatta kakanın veya idrarın miktarına göre de olabilir
Bende sizin gibi giydirecegim inşallah 0-3 zibinlar çok küçük oluyor bebek bezide olunca kasıyo gibi geldi bana ilk bebeğimde. 3-6 ay alın bence hem yıkayınca da pamuklu oldukları için çok küçülüyorlarKızlar kısa kollu çıtçıtlı body alayım diyorum sıcaklarda üstüne kısa kol altına patikli alt giydiririm diyorum 0-3 ve 3-6 ay arasında kararsız kaldım ya temmuzda doğacak hava soğuyana kadar ancak 3 aylık olacak zaten. 0-3 ay mı alsam?
Marketteki çikolata gofretlerin gramajlarını düşürdükleri gibi sanırım bebek bezlerinide küçültmüslerAslında benim oğlan 3200 doğmuştu primanin 0 numarasını kullanmıştım bir süre.
Uzun zamandır kızımın altını eşim alıyorDayımla eşi anlaşmışlar, kızının altını sadece dayım alıyo, eşide eline protez tırnak yaptırmış, o sadece bezi getiriyone güzel yaaaaa herkese dayım gibi koca
Hadi yaaa bak benimde göğüs ucum yok bunu dedin korkuttun beni
Benim ilk 3 gün tam gelmedi ama sonrasında öyle çoktu ki sütüm hem emziriyordum arkasından sağıyordum yoksa çocuk sütü bitiremediği için mastit oluyordum ateşim çıkıyordu mecbur sağıyordum süt saklama poşetiyle buzluğa
BendeSurrender 27 ay emzirdim
Süt olması neye bağlı bunda olur mu okadar bilmiyorum inş olur diye dua ediyorum mama hem anne sütü kadar sağlıklı gelmiyor hemde maddi olarak gerçekten çok yıpratıcı
Benim de mesele emzirme değilde içimde kalan şey direk meme olarak emmedi oğlum 27 ay boyunca silikon göğüs ucuyla emdi
Göğüs ucum yoktu hadi dedik ilk günler için böyle verelim bi alıştı bir daha ucsuz emmedi
Acıkcası bendeeee sadece genele bakmışım onu istiyorum diyeGenel disinda hiçbirine bakmadım
Hmmm bazen bebeği doğar doğmaz ilk ben görmek istiyorum bazen dayanamam diyip korkup tekrar genel düşünüyorumSpinal belden iğneyle girip ilacı yapıp çıkıyor
Epidural da ilacı verdiği yere ayrıca bi katater yerleştiriyor boynunun kenarından incecik hortumlu gerektiğinde ordan ağrı kesici yapılıyor
Nasıl azmı çokmuİlk defa kasıgım ağrıdı.
Ben yapacağım, sanırım forumda da bahsettim. :)Kızlar bir şey soracağım daha önce konusu geçmişti " tuvalet iletişimi" ile ilgili konuşmuştuk . Birisi ben de yapmayı düşünüyorum demişti ama hatırlayamadım. @Kurk Mantosuz Madonna sen mıydın acaba
Hafif. Bugün pazara gittimNasıl azmı çokmu
Yok o tırnaklar yüzündne değilde herhalde aralarında anlaşmışlar dayım alıyo, dediğin gibi dayıma çok düşkünnn çocukda babayı istiyo sadeceUzun zamandır kızımın altını eşim alıyorbizim kız nazı babaya geçiyor diye epey zorluyor arada güreş müsabakası izliyorum resmen tabi benim protez tırnaklarım yok sağdan soldan ağzımdan çıkış yolu arayan başka bir kızım var
Ayyu dikkat et, kesin ondandırrrHafif. Bugün pazara gittim
Yürüdüm biraz ondan galiba
Aynen .Ayyu dikkat et, kesin ondandırrryarın 35 olcan
Ayyyyyy resmen çok az kaldıAynen .25 gün falan kalıyor geriye işte. Hazıran 20 gibi düşünürsek
Tırnak işin şakası zaten canımYok o tırnaklar yüzündne değilde herhalde aralarında anlaşmışlar dayım alıyo, dediğin gibi dayıma çok düşkünnn çocukda babayı istiyo sadeceilerde inşallah bizim bebişde babaya düşkün olurda babaadan başka bişi istemez ama kızlar daha düşkün oluyor sanırım
Allah bilir önce kime ne olacağını:)Ayyyyyy resmen çok az kaldıBöyle gün sayınca şaka gibi, bizzzim doğum olana kadar sen iyileşirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?