Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İşte bazen bende bebeğide görmek istiyorum ama herkes elini fln hissediyosun diyolar doktorun, sadece acı yokmuş, ama orda o psikolojiyle elini hissediyorum diye kesiyide hissederim sanarım
Aaaa sondayı uyuştırdukdan sonra yapmıyolarmı ben öyle isticem uyanıkken istemem
Genel de kaç saat sonra ayağı kalkıp yürütüyolar bide uyandığında acıyı hissediyomusun hemen varmı etrafında öyle
Spinal 6 saat sonra onu biliyorumda

Ben de sondayı narkozdan sonra isterim
İlkinde öyle yaptırdım

Kız epidurali nasıl yapcan sezaryen de kesicekler sonucta karnını bir nevi karın ameliyatı Normal dogumda epidural var oda tamamen uyusukluk degil yoksa ıkınma hissinde olmaz his var. Digerinde his yok.
Merak ettiğim normal doğumda epidural istersek ıkınma hissi olacak mı ıkınma olmazsa çocuk nasıl çıkacak? Kesin kesi mi olacak? Kafamda deli sorular

Dozu yapılan ilacı farklı oluyor normal dogum ve sezeryan için
yoncambenim

Hayatımızda ilk defa doğum yapıyoz hastane kapısını bilmezdim ben nerden biliyim ne
Yaptırırsam spinal yaptırıcam tamamdır , kendimi doğana kadar ikna etmem lazım yoksa genel olucak

Oyy ben de kızımda görmedim. Bunda yer gök olmasa bari zaten en çok zorlandigim nokta kaka temizlemektir
Bir de uykusuzluk
Bir de emzirme
Bir de sendromlar
Off

Erkek bebeler altını açınca hep kendi suratına işer bu arada
Bunun için pipi kılıfı yapmışlar

Bizde suratına işeme 3 aylıkken sünnet olunca bitti

Ben kimsenin elini hissetmedim sadece karnını acarken bi sallantı oluyor ve bebegin icinde oldugu keseyi patlatırken bi ilik bisey hissettim sonra tampon yaptılar onu hissettim. Saglam psikolojide olman gerekiyor. Sakin olman lazım. Ablam da spinal yapacaktı masada titremeye baslamıs genel yapmıslar sonda takılmadı bana hic. Aksam 10 da sezaryen oldum sabah yuruttuler agrım falan oyle aman aman yoktu iyidim gayet. Ve bebek hep yanında sen bakıyosun altını bilmem nesini.

Ayyy ben bunları hissedersem, ablan gibi olma ihtimalim var demekki cidden iyi bi psikoloji lazım ben dayanamam Artık çocuğuda uyandıkdan sonrs göreyim napiyim herkesin ağrı eşiği farklı senin iyimiş ozman yaaaa maşallah

Merak ettiğim normal doğumda epidural istersek ıkınma hissi olacak mı ıkınma olmazsa çocuk nasıl çıkacak? Kesin kesi mi olacak? Kafamda deli sorular
Ikınma hissi otomatik oluyor ama ebe yardımcı oluyor sancı geldiginde ıkın diyor mesela. Ikınma olmazsa ya vakum yada ebe dirsekleriyle katnından itiyor. Kesi falan yapılmadı bana belki ondan cok fazla yırtık oldu. Bilemiyorum. Oyle yada boyle cıkacak

Aynen acıların kadını ben Korkma hic bisey olmayacak hersey unutulacak doganlarda buyuyecek

Valla hiç duygusal değilim bu konuda. Ben de daralıyorum emzirirken
Kolaylığı olduğu gibi zor tarafı da var emzirmenin.
Bazen direk memeyle avutmak kolay. Hatta ek gıdaya geçince yedirme faslı daha zor geliyor. Ama bazen de çok sıkıyor beni

Iki gündür belim sizliyor böyle kalca kemigim de sanki ama bu sancı degildir heralde diyorum zira olsa artar ve düzenli gel gitler olurdu. Bugün de gaz mi yine ne oldugunu anlamadim kasiklarimda da sacma agrilar hissettim. Kafayı yemeden yarin olsa iyi olur. Yarin ben gibi kontrol gunü olan var mı? Bakalm nst diyecek mi doktor. Bi de benim gobek deligimin ici cok kasiniyordu sulaniyor simdide ici mi yirtildi noldu ben anlamadım ya bu hafta hic kendimi beg3nmiyorum ha yuzümde cirkinleşmis dudagimda ucuk neyi cikti k3ndimi nasıl mutlu ve motive edebilirim ki bi çözüm bulmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…