- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.481
İç canim az kaldı zaten . Heleki demir çok önemli bizler için.Ben bütün ilaçları oyle ihmal ediyorum ya hiç düzenli içmedim hçbirini
Dün konuştuk ya benimde baya düşük işte içmem lazımİç canim az kaldı zaten . Heleki demir çok önemli bizler için.
Uğraş sonucunda demir yükselmiş benim. Kalsıyumla denk gelmemesine cok dikkat etmek gerekiyor
İşte bazen bende bebeğide görmek istiyorum ama herkes elini fln hissediyosun diyolar doktorun, sadece acı yokmuş, ama orda o psikolojiyle elini hissediyorum diye kesiyide hissederim sanarımKorkma ben bıraktırmakta geç kaldım hadi emsin de nasıl emerse emsin dedim öyle kaldı
Ben genel istemem
1.sebep bebeği görmek istiyorum
2.sebep anestezi bebege geçmesin diye çok hızlı hareket ediliyor genel anestezi de
o yüzden sonda uyumadan öncesinde takılıyor (bu hastaneye göre değişiyor olabilir benim çalıştığım ve doğum yapacağım hastanede bu şekilde)
Ve ayılmak vs bana çok zor geliyor genel anestezi de
Spinal tercihim benim
Ben de sondayı narkozdan sonra isterimİşte bazen bende bebeğide görmek istiyorum ama herkes elini fln hissediyosun diyolar doktorun, sadece acı yokmuş, ama orda o psikolojiyle elini hissediyorum diye kesiyide hissederim sanarım
Aaaa sondayı uyuştırdukdan sonra yapmıyolarmı ben öyle isticem uyanıkken istemem
Genel de kaç saat sonra ayağı kalkıp yürütüyolar bide uyandığında acıyı hissediyomusun hemen varmı etrafında öyle
Spinal 6 saat sonra onu biliyorumda
Merak ettiğim normal doğumda epidural istersek ıkınma hissi olacak mıKız epidurali nasıl yapcan sezaryen de kesicekler sonucta karnını bir nevi karın ameliyatıNormal dogumda epidural var oda tamamen uyusukluk degil yoksa ıkınma hissinde olmaz his var. Digerinde his yok.
Ahan da amme hizmetiyoncambenim
Amacı ve uygulanış şekli açısından her iki anestezi türü de hemen hemen aynıdır. Çünkü ikisi de bel bölgesi ve altını uyuşturmak için omurilik alanından yapılır. Ancak epidural anestezide ilaç, omurilik etrafında bulunan ‘dura’ isimli zarın dışına enjekte edilirken, spinal anestezide bu zarı geçip içindeki sıvıya verilir.
Yani bende yaptıramam yaaa, en azından denemişsin senn yapıyolar demekki narkozdan sonraBen de sondayı narkozdan sonra isterim
İlkinde öyle yaptırdım
Oyy ben de kızımda görmedim. Bunda yer gökolmasa bari zaten en çok zorlandigim nokta kaka temizlemektir
Bir de uykusuzluk
Bir de emzirme
Bir de sendromlar
Off
Herkesin yöntemi var demek ki. Panik atağım var deYani bende yaptıramam yaaa, en azından denemişsin senn yapıyolar demekki narkozdan sonraYok mok derlerse yaptıran var derim
Mantıklıııııııı doğruHerkesin yöntemi var demek ki. Panik atağım var de
Ben öyle yırttım
Ben kimsenin elini hissetmedim sadece karnını acarken bi sallantı oluyor ve bebegin icinde oldugu keseyi patlatırken bi ilik bisey hissettim sonra tampon yaptılar onu hissettim. Saglam psikolojide olman gerekiyor. Sakin olman lazım. Ablam da spinal yapacaktı masada titremeye baslamıs genel yapmıslarİşte bazen bende bebeğide görmek istiyorum ama herkes elini fln hissediyosun diyolar doktorun, sadece acı yokmuş, ama orda o psikolojiyle elini hissediyorum diye kesiyide hissederim sanarım
Aaaa sondayı uyuştırdukdan sonra yapmıyolarmı ben öyle isticem uyanıkken istemem
Genel de kaç saat sonra ayağı kalkıp yürütüyolar bide uyandığında acıyı hissediyomusun hemen varmı etrafında öyle
Spinal 6 saat sonra onu biliyorumda
Ayyy ben bunları hissedersem, ablan gibi olma ihtimalim var demekki cidden iyi bi psikoloji lazım ben dayanamamBen kimsenin elini hissetmedim sadece karnını acarken bi sallantı oluyor ve bebegin icinde oldugu keseyi patlatırken bi ilik bisey hissettim sonra tampon yaptılar onu hissettim. Saglam psikolojide olman gerekiyor. Sakin olman lazım. Ablam da spinal yapacaktı masada titremeye baslamıs genel yapmıslarsonda takılmadı bana hic. Aksam 10 da sezaryen oldum sabah yuruttuler agrım falan oyle aman aman yoktu iyidim gayet. Ve bebek hep yanında sen bakıyosun altını bilmem nesini.
Ikınma hissi otomatik oluyor ama ebe yardımcı oluyor sancı geldiginde ıkın diyor mesela. Ikınma olmazsa ya vakum yada ebe dirsekleriyle katnından itiyor. Kesi falan yapılmadı bana belki ondan cok fazla yırtık oldu. Bilemiyorum. Oyle yada boyle cıkacakMerak ettiğim normal doğumda epidural istersek ıkınma hissi olacak mııkınma olmazsa çocuk nasıl çıkacak? Kesin kesi mi olacak? Kafamda deli sorular
Aynen acıların kadını benAyyy ben bunları hissedersem, ablan gibi olma ihtimalim var demekki cidden iyi bi psikoloji lazım ben dayanamamArtık çocuğuda uyandıkdan sonrs göreyim napiyim herkesin ağrı eşiği farklı senin iyimiş ozman yaaaa maşallah
Kızlar bir şey diyeceğim. Emzirmek gözünüzde büyüyor mu, yoksa bir tek ben mi böyleyimnedense o sürece girmek, sürekli bı yerlerine süt akması, ona göre giyinmek zorunda olmak taa en başından beri beni düşündürüyor
Benim oglan terazi. Tam bir dik kafaTerazi burçları kimler?
Azmine hayranımGunde 2 kez demir hapı
2 bardak süt
1 kez tsh
2 kez magnezyum almak zorundayım.
Bunların cakısmaması icin verdiğim uğraş yoruyor . Aradan magnezyumu kısa süreli çıkardım. Ama artık 2 kez almaya devam ederim doğuma kadar
Benim oğlan da çıkardı çok defaErkek çocuklarında oluyo sanırım o, bende yaşamadım ama yğenimde gördüm, erkek bebeği olan arkadaşlarımda çok duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?