- 23 Ekim 2018
- 16.218
- 37.495
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.521
Bize bir açıklama borçluBuraya gelmiş şimdi.
Yazar birazdan
Zaten bundan sonra da sık sık çağırır3 hafta oldu ama 32+0 rapor için gideceğim yoksa 1 ay sonra gel demişti
Benim kızım de babasına anne diyor bana ismimle hitap ediyorTırnak işin şakası zaten canımama ne mutlu babaya kızıyla harika ilgileniyor İlk aylar bizde baba çok yoktu ayrılık kaygısı falan tek çektim. 9 aylıkken asm doktoru olmaz böyle dedi benim vitaminler dip çocuk yapışık yaşıyor falan. Baba ile çocuk tek başınıza vakit geçirin parka gidin ilk başlarda 5dakika 10 dakika derken süreyi arttırın dedi. Bizimki de sağolsun kızımda kızım diye öldüğü için başladılar çıkmaya kız baktı baba daha iyi hoplamalar zıplamalar gezmeler anayı napsın sonra 15.ayda benim vücut artık emzirmeyi kaldırmaz hale gelince bıraktık. Hasta olmasa, duygusal işi düşmese anne demez eşşek sıpası ama ne yalan söyleyeyim baba kız aşkları çok özel ve güzel
Bir aksilik olmazsa ben 36-37de giderim diyordumZaten bundan sonra da sık sık çağırır
Şaka maka sonuna geldik
Off hemde nasil 3 ay sicak gececek bol terlemeli sicak baslamli olcak emzirmeler , yataga sütüm cikardi hep uzerine yatamzdim uyansada emzirsem derdim neyse bundada basima gelecehi biliyorumKızlar bir şey diyeceğim. Emzirmek gözünüzde büyüyor mu, yoksa bir tek ben mi böyleyimnedense o sürece girmek, sürekli bı yerlerine süt akması, ona göre giyinmek zorunda olmak taa en başından beri beni düşündürüyor
Direkt doğuma gitseydinBir aksilik olmazsa ben 36-37de giderim diyordum
Burdayım beybiiiii
Gozum aradı askoBurdayım beybiiiii
HahahaHaine bakın .Hazıran annelerinde mekik dokuyor
Ben doğuma sandım zatenDirekt doğuma gitseydin
Yeni nesil pek duracagını dusunmuyorum ben nedenseYengeç aşırı melankolik
İkizler baya değişik...
Ulen cocuk gün olarak arafta kalacak
Haziran 22 si tam 15 gün öncesi oluyor
Durursa bebik ki bunu bilemeyiz 23 haziran düşünebilirim elbette
Duracağını bilsem 23 ü düşünürüm
21 ya da 23 ü
22 si hem yengeçYeni nesil pek duracagını dusunmuyorum ben nedense
İki burcada bi tuaf yaklasımım var22 si hem yengeç
Hem ikizler gibi arafta .
21 i ya da 23 ü
Bugün doktora git falan yoruldum mmm.Gozum aradı asko
Terazi benımİki burcada bi tuaf yaklasımım var23 ü buyursun gelsin hanfendi
Teraziyi niye sordun len
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?