- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.541
Kesin ikizlet olur o zamanUlen Kayınvalıdem yalvardı ikizler olmasın diye. Anası ikizlermiş.
Ulen benle ne ilgisi var
Bakalım duracak mi
Yengecle yengeç anlasamaz ikizlerle anlasabiliyor yengec kocam ikizler ben yengecimŞimdi baktim ikizler terazi ile daha iyiymiş. Yengecle ehh
Babası yengec. Anlaşamıyırsa onunla anlasamasın
Benimle anlamamamama gibi durum olmasın
Yengeç olursa kocam da yengeç
İkisi birbirini anlar ben saf dışı kalabilirim
Kabul edemem böyle bisi
Ay bu kiz doğdu 22 haziran yaziyorum googla bi ikizler bi yengec olarak cikiyor googlda artik hangsiine inanacami şaşırdım buradaYengeç aşırı melankolik
İkizler baya değişik...
Ulen cocuk gün olarak arafta kalacak
Haziran 22 si tam 15 gün öncesi oluyor
Durursa bebik ki bunu bilemeyiz 23 haziran düşünebilirim elbette
Duracağını bilsem 23 ü düşünürüm
21 ya da 23 ü
Söylesene allasen mızmız oldugunuz dogrumuValla kimse kusura bakmasın ikizler burcuyla kıyaslanamayacak kadar tatlı bir burcuz yengeçler olarak
Ikizler mi oluyormuş?
Cinsiyet farkı olabilir ama ; ruh emiciSöylesene allasen mızmız oldugunuz dogrumu
+++Cinsiyet farkı olabilir ama ; ruh emici
Kafasını duvara sürtecek sekilde malankolık
Gereksiz duygusal
+++
İyi insanlar evet ama şu özelliklerini sevmiyorum ben de
Kesinlikle katılıyorumValla kimse kusura bakmasın ikizler burcuyla kıyaslanamayacak kadar tatlı bir burcuz yengeçler olarak
Yap gitsin yahu evde şenlikAman evde 1 tane ruh emici yeter.
Ikizler yapalım bunu bari
22 haziranda dogarsa yengeç olacak ama ikizler gorunumluIkizler mi oluyormuş?
23 ünden emin değilim. Bari 21 hazirana alayim gün de cocuk hem ıkızler görünümlü yengeç olmasım
Yap gitsin yahu evde şenlik
Heeee ama bak FBI kapışırımmm katil olamam belki amaaa çok iyi araştırmacı ruhum vardır
- Yengeç En masumundan en tehlikelisine doğru geldik ve işte listenin zirvesi! FBI verileri ışığında en tehlikeli burç Yengeç'miş! Git gelli ruh hallerinden dolayı psikopatlar ve katiller genelde Yengeç burcundan insanlar oluyormuş.
Aynen öyleymıs. O yüzden ben de diyorum ki 21 haziran olsun bari22 haziranda dogarsa yengeç olacak ama ikizler gorunumlu
Onu öğrendik merak etmeHeeee ama bak FBI kapışırımmm katil olamam belki amaaa çok iyi araştırmacı ruhum vardır
Herkesin burcu kendineBidahaki çocuğumu terazi yapmaya çalışicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?