Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim kızım de babasına anne diyor bana ismimle hitap ediyor akşama kadar babasının peşinde koşuyor bu aralar işime geliyor ama bazen de bozuluyorum
Ah yavrum ya ufak bir karışıklık yaşıyor benim eşim aşırı bozuluyor öyle 23 saat kendiyle olsun 1 saat anne desin ben ne yaptım diyor bizde anne baba gitti sadece bana sevimlilik olsun diye gelir anne der onun dışında asker arkadaşına seslenir gibi sesleniyor boşver iyidir böyle doğurana kadar taşı, sonra geceleri uykusuzluk falan bari şimdi babacı olsunlar

Vitaminler konuşulmuş ama geç kalmışım. Ben 1 magnezyum, 1 demir, 1 folik asit içiyorum. 2 içenler varmış, az mı ki? Her gün süt içiyorum 1 bardak, peynir vs de yiyorum o yüzden kalsiyum vermedi doktor, istesem mi?

Magnezyum gunluk 150 mg ve folik asit devamke

Valla benim kızım bez degiştirirken her seferinde 1 tekme atıyor kardeşini şimdiden içeriden sıkıştırıyor birsey olmadı şimdiye kadar insallah da olmaz sizinkinede birsey olmaz korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…