- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.561
HahhhahahahhOnu öğrendik merak etme
Ah yavrum ya ufak bir karışıklık yaşıyorBenim kızım de babasına anne diyor bana ismimle hitap ediyorakşama kadar babasının peşinde koşuyor bu aralar işime geliyor ama bazen de bozuluyorum
Magnezyum gunluk 150 mg ve folik asit devamkeVitaminler konuşulmuş ama geç kalmışım. Ben 1 magnezyum, 1 demir, 1 folik asit içiyorum. 2 içenler varmış, az mı ki? Her gün süt içiyorum 1 bardak, peynir vs de yiyorum o yüzden kalsiyum vermedi doktor, istesem mi?
Folik icin geç degil mi?Vitaminler konuşulmuş ama geç kalmışım. Ben 1 magnezyum, 1 demir, 1 folik asit içiyorum. 2 içenler varmış, az mı ki? Her gün süt içiyorum 1 bardak, peynir vs de yiyorum o yüzden kalsiyum vermedi doktor, istesem mi?
Valla benim kızım bez degiştirirken her seferinde 1 tekme atıyor kardeşini şimdiden içeriden sıkıştırıyor birsey olmadı şimdiye kadar insallah da olmaz sizinkinede birsey olmaz korkmayınGünaydın kızlar. Akşam küçük kızımla şakalaşırken yanlışlıkla tekme attı karnıma ben korkunca o da korktu hemen uyudu kıyamam
Kan uyuşmazlığımız olduğundan karnıma darbe almaya korkuyorum kanama olursa sıkıntı olur diye ama önlem iğnemi vurdular bir de sert vurmadı ağrım acım falan olmadı bebek sağ tarafımda o sola vurdu bebeğin hareketleri de normal dr.a gitmicem amniyon sıvısı korumuştur diye düşünüyorum haftaya randevum var zaten Allah korusun bebişleri.
Bu sefer hamilelikten öyle sıkıldım ki 2 çocuk olunca kendimi kollama şansım yok işlerimi de yapıyorum eğilip kalkıyorum da zorluyorum da şu son 2 ay bitmiyor sanki
Sayfanın basında etiketler var yaNerde göremedim
O kadar cok gezmeyecekti
Magnezyum gunluk 150 mg ve folik asit devamke
Ben de en baştan beri folik asit kullanıyorum bir de omega 3 var tabii. Ay resmen hapçı gibi hissediyorum kendimi her saat başka bi ilaçFolik icin geç degil mi?
Doktorun mu devam et dedi?Ben de en baştan beri folik asit kullanıyorum bir de omega 3 var tabii. Ay resmen hapçı gibi hissediyorum kendimi her saat başka bi ilaç
Al iste kızın basınıda yaktınAaAnteplililili kesin mi 15 haziran? Adaya erken vedalar başlıyor muu
Evet epilepsi hastasıyım da ben, kullandığım ilaçlar folik asiti azaltıyormuş yüzden devamDoktorun mu devam et dedi?
Anladım. Cunku folık asit bu kadar haftaya kadar kullanılmıyor diye biliyorum o yuzden sordum.Evet epilepsi hastasıyım da ben, kullandığım ilaçlar folik asiti azaltıyormuş yüzden devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?