- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.581
Ben hapçıyım diye boşuna demedimAnladım. Cunku folık asit bu kadar haftaya kadar kullanılmıyor diye biliyorum o yuzden sordum.
Asko ben devam ediyorum doguma kadar sonrada emzirme surecinde baska bir hapa geciyorum.Anladım. Cunku folık asit bu kadar haftaya kadar kullanılmıyor diye biliyorum o yuzden sordum.
Senin eşin yengeç değil miydiFolik icin geç degil mi?
Gunde 2 kez demir hapı
2 bardak süt
1 kez tsh
2 kez magnezyum almak zorundayım.
Bunların cakısmaması icin verdiğim uğraş yoruyor . Aradan magnezyumu kısa süreli çıkardım. Ama artık 2 kez almaya devam ederim doğuma kadar
EvetSenin eşin yengeç değil miydi
Neden ?Asko ben devam ediyorum doguma kadar sonrada emzirme surecinde baska bir hapa geciyorum.
Okuyorum yazdıklarını ordan da
Ajanmisiniz sizler kızı takiptesinizBuraya gelmiş şimdi.
Yazar birazdan
Haziran annelerine bakıyorum ara sıraAjanmisiniz sizler kızı takiptesiniz
Bende giriyorum arada ama begenmiyorumHaine bakın .Hazıran annelerinde mekik dokuyor
Hadi oradan bakımValla kimse kusura bakmasın ikizler burcuyla kıyaslanamayacak kadar tatlı bir burcuz yengeçler olarak
Dün bakınıyordumBende giriyorum arada ama begenmiyorum
Oğlumun doğumgünü22 si hem yengeç
Hem ikizler gibi arafta .
21 i ya da 23 ü
Hangisi 21 mi?Oğlumun doğumgünü
Yengeçleri severim ama bir ikizler olarak mütevazi olamayacağım , mikemmelizValla kimse kusura bakmasın ikizler burcuyla kıyaslanamayacak kadar tatlı bir burcuz yengeçler olarak
Seni kimler aldı kimler seviyor seniDün bakınıyordum
Yorumunu gördüm iştesohbete de katılıyor
Sadece kaynatmak yeterli. Hiç deterjan kullanmadım ben. Bide dezenfekta makinasi almistim sonra sattım onu ama direk 4 5 dk kaynar suda bekletiyordumBirşey sormak istiyorummmm ben biberonları emzikleri fln kutularından çıkartmamıştım şimdi çanta hazırlıcam diye çıkarttım hepsini
Ben bunları nasıl yıkıcam , ilk önce deterjanla yıkayıp, sonramı sıcak suda kaynatıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?