- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.661
Sen hele bir yıka bir şekilde ütülenirKafama takılan birsey var acaba yıkasam sonra sadece kurutma makinasina atsam yeter mi. Diğerlerinde 6 ay utülendi bunda gözüm yemiyor
Aynen biz iyi niyetli değil miyiz ne demek isteniyor şimdi bize. Yani zeki ama fesat mi demek istemişlerBen de iyi niyetliyim ben de Nişantaşı çocuğuyum ben de üniversite okudum ne var yani
Sen kaşındın haziran annelerinde takılarakAmy beni dile düşürdü dur şimdi dua etsin pro degilim
Alışverişteki heves yıkamada da olaydı şimdi bitmişti.Sen hele bir yıka bir şekilde ütülenirEn azından temiz olsun. gerekirse utulemeden giydirirsin
Saflıkta bir dünya markasıyımNe 15 i leno amy nin yorumu ben 15 te dogurmuyom töbee deyin bak
Sen duzeltebdin mi annenlerle arayıAnnem efsane. En son bana senin bi tarafına seytan girmis dedi
Evet evet sukur konusuyorlar bileSen duzeltebdin mi annenlerle arayı
İyi bari sevindimEvet evet sukur konusuyorlar bile
Benimde baba kız yengeç olacakŞimdi baktim ikizler terazi ile daha iyiymiş. Yengecle ehh
Babası yengec. Anlaşamıyırsa onunla anlasamasın
Benimle anlamamamama gibi durum olmasın
Yengeç olursa kocam da yengeç
İkisi birbirini anlar ben saf dışı kalabilirim
Kabul edemem böyle bisi
( şeytan cık aklımdan )
Cinsiyet farkı olabilir ama ; ruh emici
Kafasını duvara sürtecek sekilde malankolık
Gereksiz duygusal
Bende bugün full temizlik yaptım.İlk defa kasıgım ağrıdı.
Ey bi soru sorup çıktım , artik gözüm uzerinizde hele baska topiklere bakinda goreyim siziSen kaşındın haziran annelerinde takılarak
1 soru mu sayfalarca sohbetin var ben hepsini okumuştumEy bi soru sorup çıktım , artik gözüm uzerinizde hele baska topiklere bakinda goreyim sizi
1 soru ile başladı her şey diyorsan bak o doğruEy bi soru sorup çıktım , artik gözüm uzerinizde hele baska topiklere bakinda goreyim sizi
Hahahaahhaha bu iyiydi bak1 soru ile başladı her şey diyorsan bak o doğru
Niye öyle oldu ? ☺erken degil mıydıBende bugün full temizlik yaptım.
Galiba artık hazırim
Baza altını dolapları banyoyu hallettim ama bende bittim.
Şuan kasığımda ne olduğun bilmediğim bı sancı var
Yarın sabah da Zeynep Kamil de son kontrolüm var. Pazartesi de doğum yapacağım hastanede.
Bakalım neler olacak
Ayyy şu temizliği tam anlamıyla yapamadım bi türlü resmen yavaş yavaş, bugun yazlık kışlıkları halletim burda muhabbet ede edeBende bugün full temizlik yaptım.
Galiba artık hazırim
Baza altını dolapları banyoyu hallettim ama bende bittim.
Şuan kasığımda ne olduğun bilmediğim bı sancı var
Yarın sabah da Zeynep Kamil de son kontrolüm var. Pazartesi de doğum yapacağım hastanede.
Bakalım neler olacak
Baskı varya ondan oyle dedi işte, ciger gelistiricide vurundum bugun ,baskı devam ederse birden açilma olabilir gibi yorum yapinca elim kulagimda işte
Ben tam Bi yengecim ve asla melankolik falan değilimSöylesene allasen mızmız oldugunuz dogrumu
Neden öyle diyor kiAnnem efsane. En son bana senin bi tarafına seytan girmis dedi
Ay bende arkadaki kiler balkonumu temizledim en son kısa girmeden silmiştimAyyy şu temizliği tam anlamıyla yapamadım bi türlü resmen yavaş yavaş, bugun yazlık kışlıkları halletim burda muhabbet ede edeşimdi banyo paspaslarını anca atım, hafta sonuda tülleri perdeleri yıkıcam hergün zaten süpürüyorum ev toz alıyo çok okul olduğu için en son bidaha süpürür siler bitiririm gerçi daha 1 ay var 10 kere pislenir yine ama bittim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?