- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.621
2 yavrumda yengec niye boyle seyler paylasiyorsun simdi laaanet
- Yengeç En masumundan en tehlikelisine doğru geldik ve işte listenin zirvesi! FBI verileri ışığında en tehlikeli burç Yengeç'miş! Git gelli ruh hallerinden dolayı psikopatlar ve katiller genelde Yengeç burcundan insanlar oluyormuş.
Ben bugun yıkadım yagmur yagdıYıkamadim utülemedim öyle duruyor. Eğer aniden doğarsa bebem bittim benartık çocuğu müsline sararız
Aboooowwww2 yavrumda yengec niye boyle seyler paylasiyorsun simdi laaanet
İkizler kızYengecler bastı burayı
Kafama takılan birsey var acaba yıkasam sonra sadece kurutma makinasina atsam yeter mi. Diğerlerinde 6 ay utülendi bunda gözüm yemiyorBen bugun yıkadım yagmur yagdııceri aldım
Boğaları da severim, çünkü sevgi dolu bir burcum varBende ilkinde 1 haziran görünüyordu ama boğa oldu fırsatı kaçırmış gibi hissediyorum şuan
Ne 15 i lenAaAnteplililili kesin mi 15 haziran? Adaya erken vedalar başlıyor muu
Oyle dua ediymde görün
İlk anneler grubunda bık bık konuştum ben 42 de gelir bu doğmaz falan diyordum sonra ilk doğuranlardan oldum 37 de doğurdumNe 15 i leno amy nin yorumu ben 15 te dogurmuyom töbee deyin bak
Amy beni dile düşürdü dur şimdi dua etsin pro degilim
İçtiğin magnorm mu? Banada onu vermişti tanıdıkeczacımız iyi değiliçinde kimyasal vardedi doktorum değiştirdi benimkiniG.t korkusu
İhmâl etmem artık magnezyumu
İlk anneler grubunda bık bık konuştum ben 42 de gelir bu doğmaz falan diyordum sonra ilk doğuranlardan oldum 37 de doğurdum
Insallah şoyle 22 de dogurursun oyle beni etiket etme deel yeriiAynen öyleymıs. O yüzden ben de diyorum ki 21 haziran olsun bari
İkisininde özelliğini alırsa cekemem
Bebek kıyafetlerini genellikle içeride kurutun diyorlar eğer imkan varsa ..Ben bugun yıkadım yagmur yagdııceri aldım
Evet magnormİçtiğin magnorm mu? Banada onu vermişti tanıdıkeczacımız iyi değiliçinde kimyasal vardedi doktorum değiştirdi benimkini
İcerde simdi cokta guzel gunes vardi oysa niye oyle oldu kiBebek kıyafetlerini genellikle içeride kurutun diyorlar eğer imkan varsa ..
Kötü olmuş şansa
Yok ben tek bu yıkadıklarımı utulesem yeterliKafama takılan birsey var acaba yıkasam sonra sadece kurutma makinasina atsam yeter mi. Diğerlerinde 6 ay utülendi bunda gözüm yemiyor
Ben de iyi niyetliyim ben de Nişantaşı çocuğuyum ben de üniversite okudum ne var yaniIkizler arkadaşım vardı
Gerçekten çok zekiydi. Ama çok da deliydi
Yengeçler ise ağır kanlı, iyi niyetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?