- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.641
" Beni de alın araniza "Ben de iyi niyetliyim ben de Nişantaşı çocuğuyum ben de üniversite okudum ne var yani
Safçana diyemedim " iyi nıyetlı" dedim anla işteBen de iyi niyetliyim ben de Nişantaşı çocuğuyum ben de üniversite okudum ne var yani
Ben yengeçim ama bir tane özellik taşımıyorumBen de iyi niyetliyim ben de Nişantaşı çocuğuyum ben de üniversite okudum ne var yani
Kalbim temizdir ama saf diyenler de oluyorSafçana diyemedim " iyi nıyetlı" dedim anla işte
30 dan sonra yükselen etkili diyorlar zatenBen yengeçim ama bir tane özellik taşımıyorumkova yükselenim her özellikte kova. En başta duygusal değilim mesela eve çok bağlı olurlarmis oda yok ben nasıl yengecim bilmiyorum
Benim 30dan öncede etkiliydi30 dan sonra yükselen etkili diyorlar zaten
Annem bana suriyeliler bile artık cocuk dogurmuyor sen suriyelileride gectin diye bir ton laf etmistiBenim 30dan öncede etkiliyditek tutan özellik doğurganlık bak ama ondada aşırı anaç degilim
Anne benim kafadanAnnem bana suriyeliler bile artık cocuk dogurmuyor sen suriyelileride gectin diye bir ton laf etmistiDogurganlık bende de var
Annem efsane. En son bana senin bi tarafına seytan girmis dediAnne benim kafadan
Bir sen bir ben zatenAnnem bana suriyeliler bile artık cocuk dogurmuyor sen suriyelileride gectin diye bir ton laf etmistiDogurganlık bende de var
Ben bildigin atese atladım
Bu kadar mi bana benzerAnnem efsane. En son bana senin bi tarafına seytan girmis dedi
Ay cok guldum ya aklıma geliyoda bazen guluyorumBu kadar mi bana benzer
Valla bindik bir alamete gidiyoruz kıyameteBen bildigin atese atladımAllah sonumu hayır etsin bacım
Ben kader kurbanıyım
Ay ben o kadar dayanamam sizin maşallahınız var. Çok ağırlaştım artık hareketlerim çok kısıtlı :)ben çalışmaya devam:))
bi sıkıntı olmazsa 24 hazirana kadar çalışıcam
Ben korkmaya yeni başladım bakalım neler olacakBen kader kurbanıyım
Yengecler bastı burayı
Evet zeki olan mükemmel olan biziz işte ikizlerOnlar ikizleri övüyor ama
Ben erkencşyim galiba :) zorlanıyorum çok. Yürürken karnım taş gibi oluyor diye erkenden ayrılayım dedimDarısı başımıza24 Hazirana kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?