Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Erkeği cins oluyor zaten
Benim yengeç cok fazla kiz arkadaşım var
Ama hiç kocama benzemiyor huy olarak

Bnm oğlum ikizler yükseleni oğlak neşeli bi cocuk zeki bu oğlum da ikizler olsun isterdim ama çok erken oluyor aslan olmasın da yengeç kabulum bakalim bu nasıl bise olacak
Ay sizler nasil temizlik yapiyorsunuz ben yapmam lazm diyip diyip oturuyorum. Ütümü bitirdim bi anca nerdeyse 1 hafta surdü yıkaması ütülemesi. Istedigim hic bi y3ri temizleyemedim
Bisi şeytan durtuyor sanirim bu kula bugun nasil eziyet edebilirim diye güne basliyor agzimiza ediyo benim kendime ettiğim işkenceye başka yorumum yok

Neden öyle diyor ki

Ay bende arkadaki kiler balkonumu temizledim en son kısa girmeden silmiştim vallahi tarihi geçmiş yumurta gibi oldum hiç bi yerim tutmuyor
Ayyyy trihi geçmiş yumurtamı hahahhhha süper ya cidden zaten aslaaaaa dip bucak temizleyemiyorum illa bi yer bırakıyorum eşimde gidip hemen orayı buluyo deli ediyo beni artık napalımmm bizde böyleyiz 10 dk çalışıp yarım saat yatarız
Ay sizler nasil temizlik yapiyorsunuz ben yapmam lazm diyip diyip oturuyorum. Ütümü bitirdim bi anca nerdeyse 1 hafta surdü yıkaması ütülemesi. Istedigim hic bi y3ri temizleyemedim
Ben dedim erkenden yıkayın edin ağırlaşmadan, ben yaptım zamanında bitirdim bak ben otururken siz yapıyodunuz, şimdi bide üstüne temizlik geldi yavaş yavaş zaten yapıyoruzzzz birden hızlı yapamayız sende öyle 1-2 haftaua böl herşeyi

Valla arkadaşlar nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben hiç derinlemesine yapmıyorum biryeleri yapamıyorum daha doğrusu
bugun temizlik değilde düzenleme onu oraya bunu buraya yaptım balkon yıkadım 10 tane tişört ütüledim yemek yaptım bittim şuan heryerim ağrıyor
Dün akşama kadar uzandım hiçbirşey yapmadım
Yarında akşama kadar yatcam birşey yapmayı düşünmüyorum

Şu yorumdan sonra normal epidural maceram başlamadan bitmiştir daha da istemem

Bende sadece bir iki iş yapabiliyorum evi üstten temizleyeceksem başka hiç birsey yapamıyorum bugun mesela kiler balkonu mu temizledim bi de yemek yaptım başka hiç bise yapamadım

Mutfak dolaplarını indiresim var ama gözüm kesmiyor. Camlar ağlıyor zaten.. doğumdan sonra taşınacağız ondan biraz yapasım gelmiyor ama mecbur yapılacak

Anestezi doktoru iyiyse sen sancınin geldiğini hissediyormussun ama acı hissetmiyor mussun ben sıcak su altinda sanci çektim valla çok güzel rahatlattı bnm acı esigim iyi Rabbım hepimizw kolay doğumlar versin bnm gözüm korkmuyor yine dogurmaktan

Yırtılma olmasaydi gul gibi dogurmustum da son anda kurtulamadik
Şu yorumdan sonra normal epidural maceram başlamadan bitmiştir daha da istemem

Sezaryen olacağı için yükseleni de hesapla hazır baslamisken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…