- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.681
Erkeği cins oluyor zatenBen tam Bi yengecim ve asla melankolik falan değilim
Erkekleri nasıl hiç bilmiyorum çevremde hiç yok, sevdiğimi kıskanmak olayı var, evcimen olmak var, aileye bağlı sevdiklerine bağlı olmak var ama melankoli nızmızlık falan yok bunlar çevremdeki yengeçler de de yok
Kızım yengeç olsun isterdim ama benim oğlum olmuş oluyor
Bnm oğlum ikizler yükseleni oğlak neşeli bi cocuk zeki bu oğlum da ikizler olsun isterdim ama çok erken oluyor aslan olmasın da yengeç kabulum bakalim bu nasıl bise olacakBen tam Bi yengecim ve asla melankolik falan değilim
Erkekleri nasıl hiç bilmiyorum çevremde hiç yok, sevdiğimi kıskanmak olayı var, evcimen olmak var, aileye bağlı sevdiklerine bağlı olmak var ama melankoli nızmızlık falan yok bunlar çevremdeki yengeçler de de yok
Kızım yengeç olsun isterdim ama benim oğlum olmuş oluyor
Bisi şeytan durtuyor sanirim bu kula bugun nasil eziyet edebilirim diye güne basliyor agzimiza ediyo benim kendime ettiğim işkenceye başka yorumum yokAy sizler nasil temizlik yapiyorsunuz ben yapmam lazm diyip diyip oturuyorum. Ütümü bitirdim bi anca nerdeyse 1 hafta surdü yıkaması ütülemesi. Istedigim hic bi y3ri temizleyemedim
Ben de aynı moddayımAy sizler nasil temizlik yapiyorsunuz ben yapmam lazm diyip diyip oturuyorum. Ütümü bitirdim bi anca nerdeyse 1 hafta surdü yıkaması ütülemesi. Istedigim hic bi y3ri temizleyemedim
Kovaİşte aradığım yorum.Aynen katılıyorum bizden daha zeki burç mu var Allah aşkına.
Ayyyy trihi geçmiş yumurtamı hahahhhha süper yaNeden öyle diyor ki
Ay bende arkadaki kiler balkonumu temizledim en son kısa girmeden silmiştimvallahi tarihi geçmiş yumurta gibi oldum hiç bi yerim tutmuyor
Ben dedim erkenden yıkayın edin ağırlaşmadan, ben yaptım zamanında bitirdim bak ben otururken siz yapıyodunuz, şimdi bide üstüne temizlik geldiAy sizler nasil temizlik yapiyorsunuz ben yapmam lazm diyip diyip oturuyorum. Ütümü bitirdim bi anca nerdeyse 1 hafta surdü yıkaması ütülemesi. Istedigim hic bi y3ri temizleyemedim
Ayy gördüm o şapka gibi şeyleriErkek bebeler altını açınca hep kendi suratına işer bu arada
Bunun için pipi kılıfı yapmışlar
Bizde suratına işeme 3 aylıkken sünnet olunca bitti
Valla arkadaşlar nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben hiç derinlemesine yapmıyorum biryeleri yapamıyorum daha doğrusuAy sizler nasil temizlik yapiyorsunuz ben yapmam lazm diyip diyip oturuyorum. Ütümü bitirdim bi anca nerdeyse 1 hafta surdü yıkaması ütülemesi. Istedigim hic bi y3ri temizleyemedim
Şu yorumdan sonra normal epidural maceram başlamadan bitmiştirIkınma hissi otomatik oluyor ama ebe yardımcı oluyor sancı geldiginde ıkın diyor mesela. Ikınma olmazsa ya vakum yada ebe dirsekleriyle katnından itiyor. Kesi falan yapılmadı bana belki ondan cok fazla yırtık oldu. Bilemiyorum. Oyle yada boyle cıkacak
Valla arkadaşlar nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben hiç derinlemesine yapmıyorum biryeleri yapamıyorum daha doğrusu
bugun temizlik değilde düzenleme onu oraya bunu buraya yaptım balkon yıkadım 10 tane tişört ütüledim yemek yaptım bittim şuan heryerim ağrıyor
Dün akşama kadar uzandım hiçbirşey yapmadım
Yarında akşama kadar yatcam birşey yapmayı düşünmüyorum
Yetmiş milyon tek yürekOff hemde nasil 3 ay sicak gececek bol terlemeli sicak baslamli olcak emzirmeler , yataga sütüm cikardi hep uzerine yatamzdim uyansada emzirsem derdim neyse bundada basima gelecehi biliyorum
Ben yapıcam sanırım yarın dolaplarıMutfak dolaplarını indiresim var ama gözüm kesmiyor. Camlar ağlıyor zaten.. doğumdan sonra taşınacağız ondan biraz yapasım gelmiyor ama mecbur yapılacak
Şu yorumdan sonra normal epidural maceram başlamadan bitmiştirdaha da istemem
Bende yarın için gozmu dolaplara diktim ama bakalım gune nasil baslicamBen yapıcam sanırım yarın dolapları
Sezaryen olacağı için yükseleni de hesapla hazır baslamiskenŞimdi baktim ikizler terazi ile daha iyiymiş. Yengecle ehh
Babası yengec. Anlaşamıyırsa onunla anlasamasın
Benimle anlamamamama gibi durum olmasın
Yengeç olursa kocam da yengeç
İkisi birbirini anlar ben saf dışı kalabilirim
Kabul edemem böyle bisi
( şeytan cık aklımdan )
Çok şükür dolaplar yapılmıstıBen yapıcam sanırım yarın dolapları
Onu şuan bilememSezaryen olacağı için yükseleni de hesapla hazır baslamisken
Birbirmize gaz verelimm halledelim yarınBende yarın için gozmu dolaplara diktim ama bakalım gune nasil baslicam
Sende gizliden hallediyon he herşeyiÇok şükür dolaplar yapılmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?