- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.721
Kendimi teselli edeyim dedim, olmadıYengeç daha fena şimdilikakrep olan biraz daha saf küçük uyanık
Yetiştirilme tarzı da önemli demek ki...Annem oğlaksaydiklarinin hiçbiri yok çocukken de oldugunu saymam
Ciddi, inatçı, çok bilmiş, buyurgan bla bla bla
İyi anlamda mı kötü anlamda mı?Yetiştirilme tarzı da önemli demek ki...
Görümcemin kocası akrep, ama ben hayatımda öyle bir akrep görmedim. Akreple alakası yok.
Isim kolay o yüzden sıkıntı etmedim ama zorlanirsam kontrole gittiğimde çalışamaz da alabilirim tamamen gidişata bagliAy ben o kadar dayanamam sizin maşallahınız var. Çok ağırlaştım artık hareketlerim çok kısıtlı :)
Aşırı iyi anlamdaİyi anlamda mı kötü anlamda mı?
Galiba ben kendimi çok kaptırdım. Eğildim uzandımNiye öyle oldu ? ☺erken degil mıydı
Valla orası öyleeeeBen de bozduracaksın sandım
Amannn paranın değeri mi kaldı boşver
Pazartesi günü sezeryana gireceksin doğru mu anladım canim?Galiba ben kendimi çok kaptırdım. Eğildim uzandım
Şimdi banyo yaptım daha iyiyim ama tepikliyo içimde. Sen nasılsın şimdi?
Yok canım benim.Pazartesi günü sezeryana gireceksin doğru mu anladım canim?
Yanlış anlamışsın, doğum yapacağı hastanede kontrole gidecekPazartesi günü sezeryana gireceksin doğru mu anladım canim?
Ooo benim yazlık kışlık 1 ay önce bitti o işler.Ayyy şu temizliği tam anlamıyla yapamadım bi türlü resmen yavaş yavaş, bugun yazlık kışlıkları halletim burda muhabbet ede edeşimdi banyo paspaslarını anca atım, hafta sonuda tülleri perdeleri yıkıcam hergün zaten süpürüyorum ev toz alıyo çok okul olduğu için en son bidaha süpürür siler bitiririm gerçi daha 1 ay var 10 kere pislenir yine ama bittim bende
Allah şans vermiş diyorO zaman senin götümce m.nyak soyundan
Ben de diyorum niye kimse bisi demiyor kızaYanlış anlamışsın, doğum yapacağı hastanede kontrole gidecek
Yanlız değilsin bn de öyle anladım .Pazartesi günü sezeryana gireceksin doğru mu anladım canim?
Bendede var aynısı özellikle sabah kalktığımda parmak eklemlerim çok ağrıyor ödemde yok bende aslında ama şiş baya bi ellerimEl eylemlerinde agrisi olan var mı doktorunuz bise dedi romatizma oykum yok ama 10 gündür sabahları ellerimi kapatırken zorlanıyorum gün içinde de eklem yerleri agriyo
Yok canım benim.
Yarın devlette testleri vs yaptırırım.
Pazartesi de doğum yapacağım özel hastanede muayene var.
Iyi ettimm1 soru mu sayfalarca sohbetin var ben hepsini okumuştum
Yorgunluktan direk yazmış gitmişimYanlız değilsin bn de öyle anladım .
Virgülün önemi …
Bu moddan cikmam gerekBen de aynı moddayım
Ah bacım bi ara camları hallettim gaza geldim de sonra bi ayar tutmadi. Her gün ya bişi cikiyor ya da bi onceki gün disarda bi sebepten yorulduysam ertesi gün full dinlenmek zorunda kalıyorumBen dedim erkenden yıkayın edin ağırlaşmadan, ben yaptım zamanında bitirdim bak ben otururken siz yapıyodunuz, şimdi bide üstüne temizlik geldiyavaş yavaş zaten yapıyoruzzzz birden hızlı yapamayız sende öyle 1-2 haftaua böl herşeyi
Iste bi iş yapsam da zaten sonraki gün muhakkak iptal bende deValla arkadaşlar nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben hiç derinlemesine yapmıyorum biryeleri yapamıyorum daha doğrusu
bugun temizlik değilde düzenleme onu oraya bunu buraya yaptım balkon yıkadım 10 tane tişört ütüledim yemek yaptım bittim şuan heryerim ağrıyor
Dün akşama kadar uzandım hiçbirşey yapmadım
Yarında akşama kadar yatcam birşey yapmayı düşünmüyorum
Onu ben de istiyordum ama iki gündür belim sızlıyor kalcama vuruyor mu deyim bilemedim korkuma yeltenmedim. Camlari silmiştim allahtanMutfak dolaplarını indiresim var ama gözüm kesmiyor. Camlar ağlıyor zaten.. doğumdan sonra taşınacağız ondan biraz yapasım gelmiyor ama mecbur yapılacak
Ayy evet noluuurBirbirmize gaz verelimm halledelim yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?