Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ooo benim yazlık kışlık 1 ay önce bitti o işler.
Hergun süpürme ayrı zaten de bugün dip köşe girdim.
Perdeler camlar da haftasonu eşimin elinden öper.

El eylemlerinde agrisi olan var mı doktorunuz bise dedi romatizma oykum yok ama 10 gündür sabahları ellerimi kapatırken zorlanıyorum gün içinde de eklem yerleri agriyo
Bendede var aynısı özellikle sabah kalktığımda parmak eklemlerim çok ağrıyor ödemde yok bende aslında ama şiş baya bi ellerim

Ben de aynı moddayım
Bu moddan cikmam gerek
Ah bacım bi ara camları hallettim gaza geldim de sonra bi ayar tutmadi. Her gün ya bişi cikiyor ya da bi onceki gün disarda bi sebepten yorulduysam ertesi gün full dinlenmek zorunda kalıyorum
Iste bi iş yapsam da zaten sonraki gün muhakkak iptal bende de yaptigimi da on saatte yapiyorum zaten saatlerce bi gidım amca yol alabilmiş oluyorum
Mutfak dolaplarını indiresim var ama gözüm kesmiyor. Camlar ağlıyor zaten.. doğumdan sonra taşınacağız ondan biraz yapasım gelmiyor ama mecbur yapılacak
Onu ben de istiyordum ama iki gündür belim sızlıyor kalcama vuruyor mu deyim bilemedim korkuma yeltenmedim. Camlari silmiştim allahtan
Birbirmize gaz verelimm halledelim yarın
Ayy evet noluuur ama yarin ben hastaneye gitcektm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…