- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.741
Beni haziran anasi ilan etti bile bu karılarYa dur senle günümüz aynı, sen böyle söyleyince beni bi korku alıyorbiraz daha dursunlar minikler lütfeen
Benim de par.ak uclari karincalaniyor hissizlik var şişlik ve böyle gücsüzlük mevcut. Hic biseyi tam kavrayamiyorum elimle. Aksama azaliyor tamamen gecmiyor hala uclarda hissizlik var ama her sabah yine başa dönüyoruzBendede var aynısı özellikle sabah kalktığımda parmak eklemlerim çok ağrıyor ödemde yok bende aslında ama şiş baya bi ellerim
Ben denemek amaçlı similac yada golden goat düşünüyorum aptamili hastaneden verdiler içmedi hemşire hipp al dedi onu aldım eve gecince onuda içmedi aç kalınca mecbur emdi bebem bunda bu iki markayı deneyeceğim ucuzdan başlayıp pahalıya doğru cıkmayı planlıyorum cogunlıkla emer geceleri vereceğim uykusuz kalmak istemiyorum gergin ve sinirli oluyorumKızlar bebek için mama alacak olanlar ne marka alacaksınız? Benim ilk kızda aptamil çok dokunmuştu gaz kabızlık yaptı comformil olanı da fayda etmedi bebelac aldım da rahatladı. Şimdi bebelac gold mu alsam yoksa hipp mi kararsızım.
Ben oğlak burcuyumKızlar oğlak var mı? Kızım oğlak.
Büyüklüğünü allah bilir ama tam bir neşeli şirin, mutluluk abidesi uysal bir cocuk
Dip köşe girebiliyosan helal vallaaaaa , yeter dinlennnnn geri kalanıda eşin halletsinOoo benim yazlık kışlık 1 ay önce bitti o işler.
Hergun süpürme ayrı zaten de bugün dip köşe girdim.
Perdeler camlar da haftasonu eşimin elinden öper.
Aşk olsun duvarlar hariç bizde diğer işleri yapıyoruzBugun 2 kadin buldum evin komple duvarlari camlari koltukklarimi kapilarimi silecekler 600 tl ye ve kadin diyorki ne zaman temizlendi en son bende dedim eylülde o zaman iş cok evde desene dedi
Dedim topikteki kizlar elini vurmuyor ben eylulde silmisim en son bana diyo is cok sizlere gondereyimmi once
Duvarlari kast ettim kizAşk olsun duvarlar hariç bizde diğer işleri yapıyoruzyanlız sen dedikden sonra duvarın pervazlsrıma baktım toz içinde herhalde cidden siliniyo
Haftaya gittiğimde soracağım unutmazsam canım yazarım sana da bende de aynı şekilde.Benim de par.ak uclari karincalaniyor hissizlik var şişlik ve böyle gücsüzlük mevcut. Hic biseyi tam kavrayamiyorum elimle. Aksama azaliyor tamamen gecmiyor hala uclarda hissizlik var ama her sabah yine başa dönüyoruz
Ben terazıyım ama bu konuda ben de aynıyım. Aklıma girmesi yeterli.ıllakı alınacakBen oğlak burcuyumTek sorunum bir şeyi kafaya takınca, illa olmasını istemem. Mesela yeni halı alacağım gecelerdir bunu düşünüyorum, uyuyamayacak kadar takıyorum
Delirmişsin senDuvarlari kast ettim kizcunku kadin komple duvar silecek ya ondan sordu duvar zor ya
Merak ettiğim normal doğumda epidural istersek ıkınma hissi olacak mııkınma olmazsa çocuk nasıl çıkacak? Kesin kesi mi olacak? Kafamda deli sorular
Geçmiş olsun canımmmmmKızlar herkes iyi mi yine azıcık okuyabildim. 10 gün yatış verdi doktorum. WC dışında kalkmak yok dedi. Evdeyim. Kasılmalar yüzünden. İlaç kullanıyorum. Dua eder misiniz azıcık dursun bebem. Doktor çok önemli bir hafta dedi. Hepimiz sağlıkla alalım bebelerimizi zamanında olsun inşAllah. 34. Haftadayım 4 hafta daha hatta bana kalsa 5 hafta daha kalsa süper olacak
5 hafta sonra sanırım tam 40.hafta da oluyorsun :)Kızlar herkes iyi mi yine azıcık okuyabildim. 10 gün yatış verdi doktorum. WC dışında kalkmak yok dedi. Evdeyim. Kasılmalar yüzünden. İlaç kullanıyorum. Dua eder misiniz azıcık dursun bebem. Doktor çok önemli bir hafta dedi. Hepimiz sağlıkla alalım bebelerimizi zamanında olsun inşAllah. 34. Haftadayım 4 hafta daha hatta bana kalsa 5 hafta daha kalsa süper olacak
Haftaya gittiğimde soracağım unutmazsam canım yazarım sana da bende de aynı şekilde.
Yengeç aşırı melankolik
İkizler baya değişik...
Ulen cocuk gün olarak arafta kalacak
Haziran 22 si tam 15 gün öncesi oluyor
Durursa bebik ki bunu bilemeyiz 23 haziran düşünebilirim elbette
Duracağını bilsem 23 ü düşünürüm
21 ya da 23 ü
Tehliken yoksa ikizler olmaz merak etmeİkizler olmasındansa yengeci tercih ederim
İki burcun iki cinsini de baya tanıdım. İnşallah yengeç burcu olur benimki. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?