Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bendede var aynısı özellikle sabah kalktığımda parmak eklemlerim çok ağrıyor ödemde yok bende aslında ama şiş baya bi ellerim
Benim de par.ak uclari karincalaniyor hissizlik var şişlik ve böyle gücsüzlük mevcut. Hic biseyi tam kavrayamiyorum elimle. Aksama azaliyor tamamen gecmiyor hala uclarda hissizlik var ama her sabah yine başa dönüyoruz

Ben denemek amaçlı similac yada golden goat düşünüyorum aptamili hastaneden verdiler içmedi hemşire hipp al dedi onu aldım eve gecince onuda içmedi aç kalınca mecbur emdi bebem bunda bu iki markayı deneyeceğim ucuzdan başlayıp pahalıya doğru cıkmayı planlıyorum cogunlıkla emer geceleri vereceğim uykusuz kalmak istemiyorum gergin ve sinirli oluyorum

Kızlar oğlak var mı? Kızım oğlak.
Büyüklüğünü allah bilir ama tam bir neşeli şirin, mutluluk abidesi uysal bir cocuk
Ben oğlak burcuyum Tek sorunum bir şeyi kafaya takınca, illa olmasını istemem. Mesela yeni halı alacağım gecelerdir bunu düşünüyorum, uyuyamayacak kadar takıyorum

Bugun 2 kadin buldum evin komple duvarlari camlari koltukklarimi kapilarimi silecekler 600 tl ye ve kadin diyorki duvarlar ne zaman temizlendi en son bende dedim eylülde o zaman iş cok evde desene dedi

Dedim topikteki kizlar elini vurmuyor ben eylulde silmisim en son bana diyo is cok sizlere gondereyimmi once

Aşk olsun duvarlar hariç bizde diğer işleri yapıyoruz yanlız sen dedikden sonra duvarın pervazlsrıma baktım toz içinde herhalde cidden siliniyo

Benim de par.ak uclari karincalaniyor hissizlik var şişlik ve böyle gücsüzlük mevcut. Hic biseyi tam kavrayamiyorum elimle. Aksama azaliyor tamamen gecmiyor hala uclarda hissizlik var ama her sabah yine başa dönüyoruz
Haftaya gittiğimde soracağım unutmazsam canım yazarım sana da bende de aynı şekilde.

Kızlar herkes iyi mi yine azıcık okuyabildim. 10 gün yatış verdi doktorum. WC dışında kalkmak yok dedi. Evdeyim. Kasılmalar yüzünden. İlaç kullanıyorum. Dua eder misiniz azıcık dursun bebem. Doktor çok önemli bir hafta dedi. Hepimiz sağlıkla alalım bebelerimizi zamanında olsun inşAllah. 34. Haftadayım 4 hafta daha hatta bana kalsa 5 hafta daha kalsa süper olacak

Merak ettiğim normal doğumda epidural istersek ıkınma hissi olacak mı ıkınma olmazsa çocuk nasıl çıkacak? Kesin kesi mi olacak? Kafamda deli sorular

Epidural tecrübem yok ama olanların söylediği ıkınma ihtiyacını hissedip acıyı hissetmiyormuşsun.
Amaç ağrıyı ve acıyı kesmek uyuşturmak değil epiduralde. O yüzden ıkınma için bir yoğunluk hissediliyormuş yine

Geçmiş olsun canımmmmm Dikkat et çok Allahdan büyüdü bebişler inşallah üzmez annesini bekler biraz daha

5 hafta sonra sanırım tam 40.hafta da oluyorsun :)

Ameliyatta, kafanızın altına bişi koyarsanız ağrı olmazmış, yaptırıyım ameliyat hanede ben onu

İkizler olmasındansa yengeci tercih ederim

İki burcun iki cinsini de baya tanıdım. İnşallah yengeç burcu olur benimki. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…