- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.761
Girdim valla canım.Dip köşe girebiliyosan helal vallaaaaa , yeter dinlennnnn geri kalanıda eşin halletsin
Tehliken yoksa ikizler olmaz merak etme
Öyle gerçekten. Sağlıcakla gelsinlerYok şimdilik çok şükür
Ama yoruyoruz kendimizi. Ne olur ne olmaz insan kestiremiyor. Bu bebe bir çılgın
Canım uyuşmuş gibi oluyorsa karpal tuneldir. Parmakların uyusuyorsa. Yok sadece kapatamiyorsan odemden şişmiş olabilir.tamam inşallah. Internette karpel tunel sendromu diyor ama bakalm doktor ne diyecek
Ben magvital kullanıyorum ona başladım..onu ezeli daha iyi bacak krampları olmuyor gece..Evet magnorm
Sen be kullanıyorsun ki?
Hanımlar günaydın.
Benim karın ağrım çok var.
Gece sağa yatıyorum ağrıyor sola yatıyorum ağrıyor.
Sabaha kadar dönüyorum
Pozisyon değiştiriyorum.
İlk hamilelikte böyle olmazdı.
Bu arada 5 kiloya yakın kilo aldım.
Sadece göbeğim var kalçam falan yok.
Ultrasona 20 inci haftada girdim. 12 haftadır girmedim daha.
Erkencisin maşallah kızGünaydın kızlar bugün ben de Dr dayım hadi bakalım
Randevum 10.30 da ben hep erkenden uyanıyorum ya lavaboya falan sık gittiğim içinErkencisin maşallah kızsenle aynıyız merak ettim
Günaydın bende doktordayım. Güzel haberler alalımGünaydın kızlar bugün ben de Dr dayım hadi bakalım
Kız deli misin ne 12 haftası ben 10 de bir gidiyorum bi git hemen acil gitHanımlar günaydın.
Benim karın ağrım çok var.
Gece sağa yatıyorum ağrıyor sola yatıyorum ağrıyor.
Sabaha kadar dönüyorum
Pozisyon değiştiriyorum.
İlk hamilelikte böyle olmazdı.
Bu arada 5 kiloya yakın kilo aldım.
Sadece göbeğim var kalçam falan yok.
Ultrasona 20 inci haftada girdim. 12 haftadır girmedim daha.
İnşallah canım dr dan çıkınca durumları yaz yine bakalım kaç gr olmuş kuzucuklarımızGünaydın bende doktordayım. Güzel haberler alalım
Güzel haberle gel canımRandevum 10.30 da ben hep erkenden uyanıyorum ya lavaboya falan sık gittiğim için
obursirin kaşıntın ne durumda acaba ben de bir kaç saattir kaşınıyorum bacak kol göğüs karışık kesildi kızardı kabardı hafif kolestaz mi diye korktum Allah korusun?
Sağa da yat hiç yatmazsan sorun oluyor genelde sola yat ama arada sağa yat ağrıların geçsinKızlar dün sırtımın ağrısından uyuyamadım bide yemek yemişim şişmişim oraya dönüyorum yok buraya dönüyorum yok sadece sol taraf oturdum ağladım benim ki tüp bebek inanın ilk zamanlar kanamalı geçti yattım sonra kaynana baskısı bi komşumuz vardı oraya girmiştim 6.kat o zaman kanamam olmustu beni rezil etti oraya gittin o yüzden oldu bi dünya para verdik o günden sonra ne dışarı çıktım ne bi pazar poşeti taşıdım ne bisey yaptım o kadar dolmuşum ki her zaman yatıyorum geçenlerde de bu rahim uzunluğu muhabbeti çıktı ondan yattım şimdi iyi çok şükür hep bi aksilik ya eşim işe gider ben evde yatarım sol yanım çürüdü hep özenirim böyle hamile elinde poşetler kucağın da çocuk ya onu bıraktım 8 aydır ev bile silmiyorum ben dışarı çıkınca Bile sanki insanlar üstüme yürüyor gibi geliyor dün bunların hepsi aklıma geldi öyle bi ağladım ki eşim de tamam yarın çıkalım bi yere dedi eşim öyle sıkıntılı degil kaynana duysa ben bi yere gittim aman gitmeseydin aman bisey olur ayağın taşa takılır ya bende insanım Allah rızası için ağlamasam ağlama hamilesin bisey yapsam hamilesin artık doğurduk tan sonra bağırmak istiyorum kurtuldum diye
Stres yapma ne ya o kadar para verdik ne ya dogunca ne yapacakmış bebegim evden mi çıkarmayacak Allah nasip etmiş olmus tüp yada normal sen annesinin onun sen kendini daha iyi bilirsin psikoloji daha önemli bence mutlu olursan bebende mutlu olursun 2 gündür eşime çatıyorum dün dışarı cıktım oh be dünya varmıs diyorum anneme gittim de rahatladım canın nasıl istiyorsa kendini koruyarak Dr takibinde yapabilirsin yaniKızlar dün sırtımın ağrısından uyuyamadım bide yemek yemişim şişmişim oraya dönüyorum yok buraya dönüyorum yok sadece sol taraf oturdum ağladım benim ki tüp bebek inanın ilk zamanlar kanamalı geçti yattım sonra kaynana baskısı bi komşumuz vardı oraya girmiştim 6.kat o zaman kanamam olmustu beni rezil etti oraya gittin o yüzden oldu bi dünya para verdik o günden sonra ne dışarı çıktım ne bi pazar poşeti taşıdım ne bisey yaptım o kadar dolmuşum ki her zaman yatıyorum geçenlerde de bu rahim uzunluğu muhabbeti çıktı ondan yattım şimdi iyi çok şükür hep bi aksilik ya eşim işe gider ben evde yatarım sol yanım çürüdü hep özenirim böyle hamile elinde poşetler kucağın da çocuk ya onu bıraktım 8 aydır ev bile silmiyorum ben dışarı çıkınca Bile sanki insanlar üstüme yürüyor gibi geliyor dün bunların hepsi aklıma geldi öyle bi ağladım ki eşim de tamam yarın çıkalım bi yere dedi eşim öyle sıkıntılı degil kaynana duysa ben bi yere gittim aman gitmeseydin aman bisey olur ayağın taşa takılır ya bende insanım Allah rızası için ağlamasam ağlama hamilesin bisey yapsam hamilesin artık doğurduk tan sonra bağırmak istiyorum kurtuldum diye
Onu da kullandım. Tadı gazoz gibiBen magvital kullanıyorum ona başladım..onu ezeli daha iyi bacak krampları olmuyor gece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?