Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dün varyaa pertim çıkmış fark edemeden eminonune gttik annemle yukarı beyazita kadar falan cikdik ordan kurkcu handi havuzlu handi kapı süsü yastık vs otobüsle döndük ettik cilkim çıkmış eve gelip de yatağı bulunca anladım evde sürüyle iş beni bekliyor yıkayıp utuleyip yerleştirmistim eşyaları, cantamida hazırlamaya baslamisdim ama yeni aldığım şeyler ve hediye gelen şeyler de var yine yikama ütüleme işleri cikdi.ev işleri desen duruyor Allahım bir an önce yapmalıyım kalan şeyleri bebisde önde ne olur ne olmaz artık.

Siz o tuhaf kaynananizi bir tarafiniza takmayın lütfen. Herkes yaşadığı kadarını biliyor. Bir de hangi anne göz göre göre bebeğini riske atar. Hiçbir şekilde muhatap dahi olmayın. Bırakın eşiniz halletsin. Zaten şunun şurasında hepimiz Allah in izniyle son duzlukteyiz

Kim kimi zayıf görürse ezmeye çalışıyor maalesef.

Zayıf olma! Cevap vermekten çekinme

Dün sırt üstü yatamadım hic. Sırt üstü yatmak iyi sayılmaz zaten .
Hamile yastığım var benim. Yan yatışlarda aşırı rahat oluyor. Yan yatarken karnınıızın yanına yastık koyun kızlar. Yoksa karın hafif havada kalıyor ve ağrıyor

Valla benim kızım bez degiştirirken her seferinde 1 tekme atıyor kardeşini şimdiden içeriden sıkıştırıyor birsey olmadı şimdiye kadar insallah da olmaz sizinkinede birsey olmaz korkmayın
Olmadı heralde keyfi yerinde gibi çok hızlı vurmadı zaten ama insan korkuyor hangi çocuğuma üzüleceğimi şaşırdım o an

Kuzucum bu dunyada içecek suyu varsa her türlü doğar yaşar bebisler esin senin yanındaysa hiç birseyi sorun etme o kaynananinda ağzını kapamanin bi yolunu bul çünkü sen sustukça o susmayacak değişik bi versiyonu bende vardı laflarım ile döve döve düzeldi çok sukur çünkü ne eşimi ne beni dinliyordu ben uyurken yatağa çıkıp cocuguma sut bile verme hakkını kendin de görüyordu keşke böyle olmasaydı ama bazı insanlar da saygı kavramı olmuyor bi de bunu iyilik adı altında yapınca hep deli oluyordum

Canım ben diğer ikisinde hep gezdim eski fotolarıma bakıyorum son haftalarımda piknik park geziyormuşum ama bende bunda ağırlaştım biraz gezsem alttan baskı yapıyor merdiven çıksam nefesim kesiliyor tansiyonum çıkıyor çocuklar için katlanıyorum ben eve kapansam onlar kapanmıyor gönülleri olsun diye çekiyorum ama beni bıraksalar kapıdan burnumu çıkarmam o derece bende senin gibi doğursam çok şükür kurtuldum artık dicem yani çok sıkıldım bu kez hamilelikten. Bugün bir yere gitmem gerekiyor çocuklarla minibüse binmek ve kalan yolu yürümek gözümde büyüyor valla evine gideceğim kişi hem hamile hem çocukluyken aynı yolları hep minibüsle gitti geldi aslında ben taksi mi çağırsam diye düşünüyorum. Mahkumlar gibi gün sayıyorum evde bitsin diye az kaldı ama sanki geçmiyor Allahım Yarabbim halbuki en güzel zamanlarımız ama çoookk sıkıldım ve bunaldım.
Yalnız sürekli soluna yatmak zorunda değilsin sağına da dön hatta ben sırt üstü de çok rahat ediyorum ve yatıyorum da arada sırt üstü yatmaktan zarar gelmez. Zaten tamamen sola dönün de demiyor dr lar hafif sola eğimli yatın diyorlar.

Almanya'da yaşıyordun dimi?
Özel kliniğe falan gitmedin mi hiç? İllaki isteyince ultrasona girmek için imkanlar vardır..

Merak ettiğim normal doğumda epidural istersek ıkınma hissi olacak mı ıkınma olmazsa çocuk nasıl çıkacak? Kesin kesi mi olacak? Kafamda deli sorular
Ben o anıda guzel yaşadım ne aci ne his , seni zaten o an ebe ve doktor yönlendiriyor bana derin nefes alip buyuk tuvaletin gelmis gibi ard arda ıkınmanı istiyorum dedi bende oyle yaptim destekle 5 dk icinde cikti işte hissetmedim tabi o an yine

Almanya'da yaşıyordun dimi?
Özel kliniğe falan gitmedin mi hiç? İllaki isteyince ultrasona girmek için imkanlar vardır..
Yanlış hatırlamıyorsam zaten özele gidiyordu. Bulunduğu bölgede 2 doktor olduğunu diğerinin kötü olduğunu söylemişti. Sanırım orda usul böyle olduğundan göstermiyorlar

Yahu bu nasil sistem , ben olsam hareketini hissetmiyorum , sancim var vs. gibi sebepler bulur yine giderdim o zamanda gostermeyecek degil ya bu gavur toktur

Günaydın kızlar
Sümüksü akıntı yaşayan var mı
Benim bu sabah baya bir geldi ama geceleri yatmadan progesteron koyuyorum. Ona bağlıyorum. Şeffaf, yumurtlama günlerinde olan akıntıya benziyor.
Nişan falan demeyin kafayı yerim

Anladım canım benim gibi insanların da olması beni mutlu ediyor aynı bende öyleyim Şafak sayıyorum

Ben okurken yoruldum
Bende diyorum son bı Eminönü yapsam mı ama eksiklerim yok. Bir iki şey var onları da hallederim internetten. Hadi geçmiş olsun bir an önce bitsin işler...

Artık onu da düşünemiyorum dediğin gibi ne yapıyorsa yapsın

Canım bilgim yok ama sen ilaç kullanıyorsun o yuzden nornal olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…