- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.781
Siz o tuhaf kaynananizi bir tarafiniza takmayın lütfen. Herkes yaşadığı kadarını biliyor. Bir de hangi anne göz göre göre bebeğini riske atar. Hiçbir şekilde muhatap dahi olmayın. Bırakın eşiniz halletsin. Zaten şunun şurasında hepimiz Allah in izniyle son duzlukteyizKızlar dün sırtımın ağrısından uyuyamadım bide yemek yemişim şişmişim oraya dönüyorum yok buraya dönüyorum yok sadece sol taraf oturdum ağladım benim ki tüp bebek inanın ilk zamanlar kanamalı geçti yattım sonra kaynana baskısı bi komşumuz vardı oraya girmiştim 6.kat o zaman kanamam olmustu beni rezil etti oraya gittin o yüzden oldu bi dünya para verdik o günden sonra ne dışarı çıktım ne bi pazar poşeti taşıdım ne bisey yaptım o kadar dolmuşum ki her zaman yatıyorum geçenlerde de bu rahim uzunluğu muhabbeti çıktı ondan yattım şimdi iyi çok şükür hep bi aksilik ya eşim işe gider ben evde yatarım sol yanım çürüdü hep özenirim böyle hamile elinde poşetler kucağın da çocuk ya onu bıraktım 8 aydır ev bile silmiyorum ben dışarı çıkınca Bile sanki insanlar üstüme yürüyor gibi geliyor dün bunların hepsi aklıma geldi öyle bi ağladım ki eşim de tamam yarın çıkalım bi yere dedi eşim öyle sıkıntılı degil kaynana duysa ben bi yere gittim aman gitmeseydin aman bisey olur ayağın taşa takılır ya bende insanım Allah rızası için ağlamasam ağlama hamilesin bisey yapsam hamilesin artık doğurduk tan sonra bağırmak istiyorum kurtuldum diye
Kim kimi zayıf görürse ezmeye çalışıyor maalesef.Kızlar dün sırtımın ağrısından uyuyamadım bide yemek yemişim şişmişim oraya dönüyorum yok buraya dönüyorum yok sadece sol taraf oturdum ağladım benim ki tüp bebek inanın ilk zamanlar kanamalı geçti yattım sonra kaynana baskısı bi komşumuz vardı oraya girmiştim 6.kat o zaman kanamam olmustu beni rezil etti oraya gittin o yüzden oldu bi dünya para verdik o günden sonra ne dışarı çıktım ne bi pazar poşeti taşıdım ne bisey yaptım o kadar dolmuşum ki her zaman yatıyorum geçenlerde de bu rahim uzunluğu muhabbeti çıktı ondan yattım şimdi iyi çok şükür hep bi aksilik ya eşim işe gider ben evde yatarım sol yanım çürüdü hep özenirim böyle hamile elinde poşetler kucağın da çocuk ya onu bıraktım 8 aydır ev bile silmiyorum ben dışarı çıkınca Bile sanki insanlar üstüme yürüyor gibi geliyor dün bunların hepsi aklıma geldi öyle bi ağladım ki eşim de tamam yarın çıkalım bi yere dedi eşim öyle sıkıntılı degil kaynana duysa ben bi yere gittim aman gitmeseydin aman bisey olur ayağın taşa takılır ya bende insanım Allah rızası için ağlamasam ağlama hamilesin bisey yapsam hamilesin artık doğurduk tan sonra bağırmak istiyorum kurtuldum diye
Olmadı heralde keyfi yerinde gibi çok hızlı vurmadı zaten ama insan korkuyor hangi çocuğuma üzüleceğimi şaşırdım o anValla benim kızım bez degiştirirken her seferinde 1 tekme atıyor kardeşini şimdiden içeriden sıkıştırıyor birsey olmadı şimdiye kadar insallah da olmaz sizinkinede birsey olmaz korkmayın
Kızlar dün sırtımın ağrısından uyuyamadım bide yemek yemişim şişmişim oraya dönüyorum yok buraya dönüyorum yok sadece sol taraf oturdum ağladım benim ki tüp bebek inanın ilk zamanlar kanamalı geçti yattım sonra kaynana baskısı bi komşumuz vardı oraya girmiştim 6.kat o zaman kanamam olmustu beni rezil etti oraya gittin o yüzden oldu bi dünya para verdik o günden sonra ne dışarı çıktım ne bi pazar poşeti taşıdım ne bisey yaptım o kadar dolmuşum ki her zaman yatıyorum geçenlerde de bu rahim uzunluğu muhabbeti çıktı ondan yattım şimdi iyi çok şükür hep bi aksilik ya eşim işe gider ben evde yatarım sol yanım çürüdü hep özenirim böyle hamile elinde poşetler kucağın da çocuk ya onu bıraktım 8 aydır ev bile silmiyorum ben dışarı çıkınca Bile sanki insanlar üstüme yürüyor gibi geliyor dün bunların hepsi aklıma geldi öyle bi ağladım ki eşim de tamam yarın çıkalım bi yere dedi eşim öyle sıkıntılı degil kaynana duysa ben bi yere gittim aman gitmeseydin aman bisey olur ayağın taşa takılır ya bende insanım Allah rızası için ağlamasam ağlama hamilesin bisey yapsam hamilesin artık doğurduk tan sonra bağırmak istiyorum kurtuldum diye
Canım ben diğer ikisinde hep gezdim eski fotolarıma bakıyorum son haftalarımda piknik park geziyormuşum ama bende bunda ağırlaştım biraz gezsem alttan baskı yapıyor merdiven çıksam nefesim kesiliyor tansiyonum çıkıyor çocuklar için katlanıyorum ben eve kapansam onlar kapanmıyor gönülleri olsun diye çekiyorum ama beni bıraksalar kapıdan burnumu çıkarmam o derece bende senin gibi doğursam çok şükür kurtuldum artık dicem yani çok sıkıldım bu kez hamilelikten. Bugün bir yere gitmem gerekiyor çocuklarla minibüse binmek ve kalan yolu yürümek gözümde büyüyor valla evine gideceğim kişi hem hamile hem çocukluyken aynı yolları hep minibüsle gitti geldi aslında ben taksi mi çağırsam diye düşünüyorum. Mahkumlar gibi gün sayıyorum evde bitsin diye az kaldı ama sanki geçmiyor Allahım Yarabbim halbuki en güzel zamanlarımız ama çoookk sıkıldım ve bunaldım.Kızlar dün sırtımın ağrısından uyuyamadım bide yemek yemişim şişmişim oraya dönüyorum yok buraya dönüyorum yok sadece sol taraf oturdum ağladım benim ki tüp bebek inanın ilk zamanlar kanamalı geçti yattım sonra kaynana baskısı bi komşumuz vardı oraya girmiştim 6.kat o zaman kanamam olmustu beni rezil etti oraya gittin o yüzden oldu bi dünya para verdik o günden sonra ne dışarı çıktım ne bi pazar poşeti taşıdım ne bisey yaptım o kadar dolmuşum ki her zaman yatıyorum geçenlerde de bu rahim uzunluğu muhabbeti çıktı ondan yattım şimdi iyi çok şükür hep bi aksilik ya eşim işe gider ben evde yatarım sol yanım çürüdü hep özenirim böyle hamile elinde poşetler kucağın da çocuk ya onu bıraktım 8 aydır ev bile silmiyorum ben dışarı çıkınca Bile sanki insanlar üstüme yürüyor gibi geliyor dün bunların hepsi aklıma geldi öyle bi ağladım ki eşim de tamam yarın çıkalım bi yere dedi eşim öyle sıkıntılı degil kaynana duysa ben bi yere gittim aman gitmeseydin aman bisey olur ayağın taşa takılır ya bende insanım Allah rızası için ağlamasam ağlama hamilesin bisey yapsam hamilesin artık doğurduk tan sonra bağırmak istiyorum kurtuldum diye
Hanımlar günaydın.
Benim karın ağrım çok var.
Gece sağa yatıyorum ağrıyor sola yatıyorum ağrıyor.
Sabaha kadar dönüyorum
Pozisyon değiştiriyorum.
İlk hamilelikte böyle olmazdı.
Bu arada 5 kiloya yakın kilo aldım.
Sadece göbeğim var kalçam falan yok.
Ultrasona 20 inci haftada girdim. 12 haftadır girmedim daha.
Ben o anıda guzel yaşadımMerak ettiğim normal doğumda epidural istersek ıkınma hissi olacak mııkınma olmazsa çocuk nasıl çıkacak? Kesin kesi mi olacak? Kafamda deli sorular
Yanlış hatırlamıyorsam zaten özele gidiyordu. Bulunduğu bölgede 2 doktor olduğunu diğerinin kötü olduğunu söylemişti. Sanırım orda usul böyle olduğundan göstermiyorlarAlmanya'da yaşıyordun dimi?
Özel kliniğe falan gitmedin mi hiç? İllaki isteyince ultrasona girmek için imkanlar vardır..
Yahu bu nasil sistem , ben olsam hareketini hissetmiyorum , sancim var vs. gibi sebepler bulur yine giderdim o zamanda gostermeyecek degil ya bu gavur tokturHanımlar günaydın.
Benim karın ağrım çok var.
Gece sağa yatıyorum ağrıyor sola yatıyorum ağrıyor.
Sabaha kadar dönüyorum
Pozisyon değiştiriyorum.
İlk hamilelikte böyle olmazdı.
Bu arada 5 kiloya yakın kilo aldım.
Sadece göbeğim var kalçam falan yok.
Ultrasona 20 inci haftada girdim. 12 haftadır girmedim daha.
Anladım canım benim gibi insanların da olması beni mutlu ediyor aynı bende öyleyim Şafak sayıyorumCanım ben diğer ikisinde hep gezdim eski fotolarıma bakıyorum son haftalarımda piknik park geziyormuşum ama bende bunda ağırlaştım biraz gezsem alttan baskı yapıyor merdiven çıksam nefesim kesiliyor tansiyonum çıkıyor çocuklar için katlanıyorum ben eve kapansam onlar kapanmıyor gönülleri olsun diye çekiyorum ama beni bıraksalar kapıdan burnumu çıkarmam o derece bende senin gibi doğursam çok şükür kurtuldum artık dicem yani çok sıkıldım bu kez hamilelikten. Bugün bir yere gitmem gerekiyor çocuklarla minibüse binmek ve kalan yolu yürümek gözümde büyüyor valla evine gideceğim kişi hem hamile hem çocukluyken aynı yolları hep minibüsle gitti geldi aslında ben taksi mi çağırsam diye düşünüyorum. Mahkumlar gibi gün sayıyorum evde bitsin diye az kaldı ama sanki geçmiyor Allahım Yarabbim halbuki en güzel zamanlarımız ama çoookk sıkıldım ve bunaldım.
Yalnız sürekli soluna yatmak zorunda değilsin sağına da dön hatta ben sırt üstü de çok rahat ediyorum ve yatıyorum da arada sırt üstü yatmaktan zarar gelmez. Zaten tamamen sola dönün de demiyor dr lar hafif sola eğimli yatın diyorlar.
Ben okurken yoruldumDün varyaa pertim çıkmış fark edemedeneminonune gttik annemle yukarı beyazita kadar falan cikdik ordan kurkcu handi havuzlu handi kapı süsü yastık vs otobüsle döndük ettik cilkim çıkmış eve gelip de yatağı bulunca anladım evde sürüyle iş beni bekliyor yıkayıp utuleyip yerleştirmistim eşyaları, cantamida hazırlamaya baslamisdim ama yeni aldığım şeyler ve hediye gelen şeyler de var yine yikama ütüleme işleri cikdi.ev işleri desen duruyor Allahım bir an önce yapmalıyım kalan şeyleri bebisde önde ne olur ne olmaz artık.
Artık onu da düşünemiyorum dediğin gibi ne yapıyorsa yapsınKuzucum bu dunyada içecek suyu varsa her türlü doğar yaşar bebisler esin senin yanındaysa hiç birseyi sorun etme o kaynananinda ağzını kapamanin bi yolunu bul çünkü sen sustukça o susmayacak değişik bi versiyonu bende vardı laflarım ile döve döve düzeldi çok sukur çünkü ne eşimi ne beni dinliyordu ben uyurken yatağa çıkıp cocuguma sut bile verme hakkını kendin de görüyordu keşke böyle olmasaydı ama bazı insanlar da saygı kavramı olmuyor bi de bunu iyilik adı altında yapınca hep deli oluyordum
Canım bilgim yok ama sen ilaç kullanıyorsun o yuzden nornal olabilirGünaydın kızlar
Sümüksü akıntı yaşayan var mı
Benim bu sabah baya bir geldi ama geceleri yatmadan progesteron koyuyorum. Ona bağlıyorum. Şeffaf, yumurtlama günlerinde olan akıntıya benziyor.
Nişan falan demeyin kafayı yerim
Keşke bizde bi gelsekLen teletabisler 35. Haftaya girdim
BennnnNaber kızlar? Bugün doktora giden var mı ne durumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?