Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İşte göğüs ucuna bağlı, bazılarının göğüs ucu biraz büyük oluyo, çocuk kahve rengi kısmı tam alamıyo mecburen,
En azından bilmeyen göğüs ucu azda olsa küçük olan varsa dediğimi yapsa yine iyi, çoğu yaralar doğru tutturulmadığı için oluyor , aetık göğüs ucu için elimden ne geliyosa herşeyi yedekledim, krem, ayva çekirdeği, kendi sütümüde sürücem,
Tahinin üsüne çıkan yağıda sürersen geçrrir diyolar, rtık hepsini mecbur denicez

bana bir hafta önce alt karın/kasık bölgesinden kramp tarzı ağrı girdi ve yaklaşık yarım saat sürdü. aynı şelilde masaj yaptırdım bir de magnezyum aldım. Hem doktoruma hem ebeye sordum doğumla ilgisi olmadığını söylediler.

Ütü işini bu havalara bırakmayan aklımı seveyim
Bugün daha bir sıcak

Zaten aynalara küstüm
Çok haklısın Son postayı yapamıyorum okadar sıcakki İzmir bir şekilde ütüleyip kaldırmam valiz hazırlamam lazım
Kızlar bebik 2600gr
Nst ye girdim suan 15 dk sürüyormuş
Maşallah minnoşa
Bütün kış karpuz diye sayıkladığım hamileliğimden doğan bebem

Benim kızda kesin böyle olacak ana kız yiyip şişeriz

Oooo her haftamı gidicen hadi hayırlı olsun sende aldın randevunu

Çok geçmiş olsun, dualarımız seninle... Aramızda sadece 2 gün olması ben de dün akşam çok zor bir akşam geçirdim, karnıma ilk defa öyle bir ağrı girdi ki, resmen doğum sancısı çekiyorum sandım, eşim biraz masaj yaptı, briaz yürüdük falan derken bayılmışım uyumuşum, şimdi bir şeyim yok çok şükür. Senin neyin vardı? Hangi şikayetle gittin doktora?

Allahııım gerçekten mi ? Ben de o zamanlar doğurcam kesin Çok korkuyorum çokkk

Hayırlısı olsun canım aramızda 2 gün var seninle benim de 8 Temmuz bugün 35 e girdim yani bende bu tarihi kendime verilmiş gibi düşüneyim yoksa benim doktordan alamıycam

Sağlıkla gelsin bütün bebişler

14 gün öncesi oluyor
İnşallah durur bir sıkıntın yoksa
Senin olabilir evet

Evet, aşağı yukarı 20 -23 arası diye bakıyorum hhâlâ ben
Mesjni yeni gordum 23 ne gun vermis doktor galiba hayirli olsun :) benimde istedgm bir tarih ozellikle ama 37+2 oluyorum ozman pek mumkun degil sanirim ogune gun almam degisme ihtmali varmi cevremde kim gidiyorsa birkere gun aliyor ogun doguruyor bende 8 haziranda 35 haftamda gidicem doktoruma gün verirmi sizce

Aramızda 3 gün var.
Aslında tarihî ben sordum .hatta 22 si olabilir ama hem ikizler hem yengeç oluyor dedim.
O da 23 ü olabilir dedi. Asıstanına günü yazdırdı:) şancı durumuna gore artık hareket ederim bilemiyorum ☺

Kızlar sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı duyan bir ben miyim? İştahı açılıp son dönem kilo alması hızlanan var mı
Aksine yiyemiyorum sicaklar geldi geleli yemek pisirirken kokusuna karnim doyuyor resmen oglumda yaklasik 21 kg almstm bunda basta ilk 6 ayda 8 kg aldim hala sabit hatta 1 kilo vermisim

Kuzum sorun gözükmüyorsa genelde 39. haftayı beklemiyorlar mı?
Sanki burada öyle konuşmuştuk gibi kalmış aklımda.
Yani daha 28-30 Haziran gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…