- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.221
İşte göğüs ucuna bağlı, bazılarının göğüs ucu biraz büyük oluyo, çocuk kahve rengi kısmı tam alamıyo mecburen,İş uygulamaya gelince pek öyle olmuyor.kucucuk ağıza bütün kahverengi alanı veremiyorsun. Memeyi tutsunda nasıl tutarsa tutsun diyorsun. Yani çoğu şey uygulamaya gelince maalesef farklı oluyor.insallah hiçbirimiz de yara olmaz çünkü o acı başka sanki gogsun ucuna ateş tutuyorlar öyle aciyor
Eveeett ay doğsalarda giydirsekBende çok severek aldim tam yaz havası bence de. En sevdiklerimden
Sende yoğunsun anlasilan ,Hayirli olsun canimOkuyorum msjlari ama çok aktif olamıyorum. Kız kardeşimin düğün hazırlığı var. Eksiklerimiz var hala
bana bir hafta önce alt karın/kasık bölgesinden kramp tarzı ağrı girdi ve yaklaşık yarım saat sürdü. aynı şelilde masaj yaptırdım bir de magnezyum aldım. Hem doktoruma hem ebeye sordum doğumla ilgisi olmadığını söylediler.Kızlaar selamlar, hayırlı cumalar.
Dün gece baya kötü oldum, karnıma bir ağrı girdi yatarken, resmen kramp gibi sancı mıydı bilmiyorum neydi?Ama baya kötüydüm, eşim sırtımı karnımı falan ovdu baya biraz rahatladım, ayağa kalktım, wcye gittim derken kendime geldim ve uyumuşum ama dedim heralde doğuruyorum. Bunu yaşayan var mı? Şimdi hareketlerinde sorun yok ve geçti diye bir şey yapmadım ama doktora gitmeli miyim? neydi o yaniii anlam veremedim
Çok haklısın Son postayı yapamıyorum okadar sıcakki İzmir bir şekilde ütüleyip kaldırmam valiz hazırlamam lazımÜtü işini bu havalara bırakmayan aklımı seveyim
Bugün daha bir sıcak
Zaten aynalara küstüm
Maşallah minnoşaKızlar bebik 2600gr
Nst ye girdim suan 15 dk sürüyormuş
Benim kızda kesin böyle olacak ana kız yiyip şişerizBütün kış karpuz diye sayıkladığım hamileliğimden doğan bebem
Oooo her haftamı gidicenKızlar sancı gözükmüyor. 23 hazirana durur
Diyor doktor. 23 e gün verdi
Her hafta çağırdı. Şancı durumuna gore tarih degıstırırız napalım
21 hazirandan bahsetmedim aslında
Yanı 14 gün öncesi oluyor
Kızlar herkes iyi mi yine azıcık okuyabildim. 10 gün yatış verdi doktorum. WC dışında kalkmak yok dedi. Evdeyim. Kasılmalar yüzünden. İlaç kullanıyorum. Dua eder misiniz azıcık dursun bebem. Doktor çok önemli bir hafta dedi. Hepimiz sağlıkla alalım bebelerimizi zamanında olsun inşAllah. 34. Haftadayım 4 hafta daha hatta bana kalsa 5 hafta daha kalsa süper olacak
Kızlar sancı gözükmüyor. 23 hazirana durur
Hayırlısı olsun canım aramızda 2 gün var seninle benim de 8 Temmuz bugün 35 e girdim yani bende bu tarihi kendime verilmiş gibi düşüneyim yoksa benim doktordan alamıycamKızlar sancı gözükmüyor. 23 hazirana durur
14 gün öncesi oluyorHayırlısı olsun canım aramızda 2 gün var seninle benim de 8 Temmuz bugün 35 e girdim yani bende bu tarihi kendime verilmiş gibi düşüneyim yoksa benim doktordan alamıycam
Sağlıkla gelsin bütün bebişler
İnşallah canım ama durmazsa da sağlıklı ömürlü olsunlar gerisi hallolur14 gün öncesi oluyor
İnşallah dururbir sıkıntın yoksa
Senin olabilir evet
Evet, aşağı yukarı 20 -23 arası diye bakıyorum hhâlâ benAllahııım gerçekten mi ? Ben de o zamanlar doğurcam kesinÇok korkuyorum çokkk
Mesjni yeni gordum 23 ne gun vermis doktor galiba hayirli olsun :) benimde istedgm bir tarih ozellikleEvet, aşağı yukarı 20 -23 arası diye bakıyorum hhâlâ ben
Aramızda 3 gün var.Mesjni yeni gordum 23 ne gun vermis doktor galiba hayirli olsun :) benimde istedgm bir tarih ozellikleama 37+2 oluyorum ozman pek mumkun degil sanirim ogune gun almam degisme ihtmali varmi cevremde kim gidiyorsa birkere gun aliyor ogun doguruyor bende 8 haziranda 35 haftamda gidicem doktoruma gün verirmi sizce
Aksine yiyemiyorum sicaklar geldi geleliKızlar sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı duyan bir ben miyim? İştahı açılıp son dönem kilo alması hızlanan var mı
Kuzum sorun gözükmüyorsa genelde 39. haftayı beklemiyorlar mı?Kızlar sancı gözükmüyor. 23 hazirana durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?