- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.201
Anladım canım çok sağol almak lazımBenim de annem verdi sarı al yazma kenarları boncuklu
Battaniye de ağız mendili de oluyor birer afet. Hani yeter diye düşündüm ama
Pişik için ne aldin peki canım benim elimde bi sudocrem var bi tane daha Pişik için krem alayım diyorum
Ben de ondan emin olamadım koyup koymamaya
Hmm o zaman ben de alayım da son hafta düzenli süreyim. Ben de mi lansinoh alsam acaba Pişik için de bi sudocrem almıştım bi de asıl Pişik kremi alayım diyorum hangi marka alsam bilemedim
Ben de karar veremedim valla
Bir ay sonra olacakmış canım ben her gidişte 3 kutu alıyorum 10 ar dan 30 tane yani aylık. Bi sonraki ay alışta rapor da olsa artık aile hekimine yazdirmadan alinmayacakmis eczaneye daha önce geliyor ya bu bilgi
Ben lansinoh göğüs ucu kremi aldımHangi marka aldın canım?
inş pat diye gelmezler, zamanında sağlıcakla gelirler. İlk çocuk diye fena paniğim :)Günaydın
ben de öyle hissediyorum bi kaç gündür,artık güçlendi bebişler ve yerleri daraldı ondan oluyor bence
İnşallah canıminş pat diye gelmezler, zamanında sağlıcakla gelirler. İlk çocuk diye fena paniğim :)
Evet yanlış emzirme den de oluyor benimki alamıyordu tam çok yara olmuştu ağlayarak emzirmiştim hepBen lansinoh göğüs ucu kremi aldım
Mesela kendi sütünü göğüs ucuna sürdüğünde kurumasını beklediğinde oda geçiriyomuş göğüs kalkanı bu durumda işi yarıyo herhalde. Dün gece göğüs ucu yaraları için acılan konulara baktım nir sürü şey yazmışlar hepsini denicez.
En önemliside göğüsün ucunu vermicen bebeğe, göğüsdeki kahverengi olan bütün heryeri bebeğin ağzının içinde olması gerekiyo yoksa oda yarayapıyomuş
MaşallahKızlar bebik 2600gr
Nst ye girdim suan 15 dk sürüyormuş
Aynen bizim gelinin bildiğin yarılmıştı kanıyodu, göğüs ucu yaramdan sezeryan dikişimi önemseyemedim demişti oyuzden biraz bende korkuyorum inşallah olmaz bizimEvet yanlış emzirme den de oluyor benimki alamıyordu tam çok yara olmuştu ağlayarak emzirmiştim hep
Okuyorum msjlari ama çok aktif olamıyorum. Kız kardeşimin düğün hazırlığı var. Eksiklerimiz var hala@hilalcikk @ATPazFunda44
Kizlar dogumlarimiz yaklaştı topige gelsenize, birde nasilsiniz nasil gidiyor hazirmi herşey
Arkamda bir kadın vardıMaşallahbeni 20 dk tutuyorlar hepsi farklı herhalde inşallah sonuçta iyi gelir
Benim kız kardeşlerimin biri 30, biri 31, biri 32 haftalık doğdu. Yeğenim de 34 haftalık. Dördü de gebelik şekeri yüzünden erken doğdular. Hiç bir sıkıntı yaşamadılar. Sadece yeğenim 15-20 gün kuvözdeki kaldı ama pandeminin başında doğması da etkili oldu. Kardeşlerim kuvözde kalmadılar hiç. İnşallah siz de herhangi bir sıkıntı yaşanmadan bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Arkadaşınız kaç haftalık doğum yapmıştı? Bazıları 34 hafta olduğu için cigerleri gelişmiştir gözetim için tutar diyorlar, bazıları gelişim geriliği olduğu için makinaya bağlarlar göremeyebilirsiniz bile diyor( Bakalım ne olacak...
İnşallahTeşekkür ederimmm
AminDoğumdan sonra deneyimlerimi aktarmak için buradayım kızlar, kaçırmayın
Evet eşiği geçtik ama gelişim haftası olarak geçemedik, aklım o konuda çok karışık 1700-1800 gram doğsa çok sevineceğim 1300 çok ufak geliyorİnşallah kucağıma alabilirim, size fotoğraf yollarız
Oyyy maşallah tospiğeKızlar bebik 2600gr
Nst ye girdim suan 15 dk sürüyormuş
Allah im Ankara Türkiye de değil mi ya ben donuyorum pikesiz oturamıyorum çok soğukÜtü işini bu havalara bırakmayan aklımı seveyim
Bugün daha bir sıcak
Zaten aynalara küstüm
İş uygulamaya gelince pek öyle olmuyor.kucucuk ağıza bütün kahverengi alanı veremiyorsun. Memeyi tutsunda nasıl tutarsa tutsun diyorsun. Yani çoğu şey uygulamaya gelince maalesef farklı oluyor.insallah hiçbirimiz de yara olmaz çünkü o acı başka sanki gogsun ucuna ateş tutuyorlar öyle aciyorBen lansinoh göğüs ucu kremi aldım
Mesela kendi sütünü göğüs ucuna sürdüğünde kurumasını beklediğinde oda geçiriyomuş göğüs kalkanı bu durumda işi yarıyo herhalde. Dün gece göğüs ucu yaraları için acılan konulara baktım nir sürü şey yazmışlar hepsini denicez.
En önemliside göğüsün ucunu vermicen bebeğe, göğüsdeki kahverengi olan bütün heryeri bebeğin ağzının içinde olması gerekiyo yoksa oda yarayapıyomuş
Ben bugün aldım 3 kutu. Rapora bakıp direkt verdiler bir sorun yaşamadımKizlar kan sulandirici kullananlara bilgi amaçlı yazıyorum,
Oksapar vb tüm iğneler yine eski usule dönmüş artık raporumuz olsa bile önce gidip saglik ocağına yazdırıp öyle alabilecekmişiz eczaneden . Rapor var diye direk alamıyormuşuz. Fiyat çıkıp çıkmayacağı da belli değil şuan.
Yukarıda da yazdım csnim eczaneye haber gelmiş önümüzdeki ay olacakmış öyle dedi eczacı rapor da olsa aile hekimine yazdırılması gerekecek direk eczaneden alinamayacakmisBen bugün aldım 3 kutu. Rapora bakıp direkt verdiler bir sorun yaşamadım
Merhaba kardeşinizde gebelik şekeri olduğu için doktor mu erken almak istedi yoksa şeker erken doğuma mı sebep oldu bilginiz var mıBenim kız kardeşlerimin biri 30, biri 31, biri 32 haftalık doğdu. Yeğenim de 34 haftalık. Dördü de gebelik şekeri yüzünden erken doğdular. Hiç bir sıkıntı yaşamadılar. Sadece yeğenim 15-20 gün kuvözdeki kaldı ama pandeminin başında doğması da etkili oldu. Kardeşlerim kuvözde kalmadılar hiç. İnşallah siz de herhangi bir sıkıntı yaşanmadan bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?