Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Anladım canım çok sağol almak lazım

Hangi marka aldın canım?
Ben lansinoh göğüs ucu kremi aldım
Mesela kendi sütünü göğüs ucuna sürdüğünde kurumasını beklediğinde oda geçiriyomuş göğüs kalkanı bu durumda işi yarıyo herhalde. Dün gece göğüs ucu yaraları için acılan konulara baktım nir sürü şey yazmışlar hepsini denicez.
En önemliside göğüsün ucunu vermicen bebeğe, göğüsdeki kahverengi olan bütün heryeri bebeğin ağzının içinde olması gerekiyo yoksa oda yarayapıyomuş

inş pat diye gelmezler, zamanında sağlıcakla gelirler. İlk çocuk diye fena paniğim :)
İnşallah canım
Benim de ilk ,bazen çok canım sıkılıyor çünkü neyle karşılaşıcaz nasıl olacak bu sorular yoruyor bazen
Hayırlı sağlıklı doğumlarımız olsun hepimizin

Evet yanlış emzirme den de oluyor benimki alamıyordu tam çok yara olmuştu ağlayarak emzirmiştim hep

Evet yanlış emzirme den de oluyor benimki alamıyordu tam çok yara olmuştu ağlayarak emzirmiştim hep
Aynen bizim gelinin bildiğin yarılmıştı kanıyodu, göğüs ucu yaramdan sezeryan dikişimi önemseyemedim demişti oyuzden biraz bende korkuyorum inşallah olmaz bizim

Benim kız kardeşlerimin biri 30, biri 31, biri 32 haftalık doğdu. Yeğenim de 34 haftalık. Dördü de gebelik şekeri yüzünden erken doğdular. Hiç bir sıkıntı yaşamadılar. Sadece yeğenim 15-20 gün kuvözdeki kaldı ama pandeminin başında doğması da etkili oldu. Kardeşlerim kuvözde kalmadılar hiç. İnşallah siz de herhangi bir sıkıntı yaşanmadan bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

İş uygulamaya gelince pek öyle olmuyor.kucucuk ağıza bütün kahverengi alanı veremiyorsun. Memeyi tutsunda nasıl tutarsa tutsun diyorsun. Yani çoğu şey uygulamaya gelince maalesef farklı oluyor.insallah hiçbirimiz de yara olmaz çünkü o acı başka sanki gogsun ucuna ateş tutuyorlar öyle aciyor

Ben bugün aldım 3 kutu. Rapora bakıp direkt verdiler bir sorun yaşamadım

Merhaba kardeşinizde gebelik şekeri olduğu için doktor mu erken almak istedi yoksa şeker erken doğuma mı sebep oldu bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…