Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kuzum sorun gözükmüyorsa genelde 39. haftayı beklemiyorlar mı?
Sanki burada öyle konuşmuştuk gibi kalmış aklımda.
Yani daha 28-30 Haziran gibi
Genelde 38.hafta da sezeryan olunuyor canim. Yani isteyen 39 da da alabilir. Suan sancı yok. Ama haftaya olmayacağı garanti degil tabii

Sezeryanda sancı, verilen tarihten önce gelirse dogumu etkiliyor diye biliyorum yoksa sen sancim gelene kadar bekliyim karnimda dursun durabildigi kadarmı diyosun yanlsmi anladm ayy ben kotulukmu yapiyorum bilmiyorum ama artk dogurmak istiyorum balli muzlu sut iciyorum bebege kilo yapicak seyler flan inanin artk cok yoruldum son bu surecte bebek dogmus gbi uyuyamiyorum zombi gbiyim gece sabahta uykumu alamadgm icin bitik durumdaym resmen cocuk dogmadan dogurmus gbiyim

Genelde 38.hafta da sezeryan olunuyor canim. Yani isteyen 39 da da alabilir. Suan sancı yok. Ama haftaya olmayacağı garanti degil tabii
Anladım canım, ben sorun yoksa illa 38i doldurmamızı istiyorlar sanıyordum.. Acil durumlar vs ayrı tabi.

Anladım canım, ben sorun yoksa illa 38i doldurmamızı istiyorlar sanıyordum.. Acil durumlar vs ayrı tabi.
Benim suan cevremde dogum yapanlr var soruyorm tam kac haftada gun verdiler 38 diyolar ama doktorlar 37 bitip + 1 olduktan sonra o haftayi 38 olarak sayiyor sanirim cnku 37+2 de yapan var suan 37+4 te doguran var tabi bebegin kilosuda onemli bir etken

Aaaaaa öylemi öyle olursa ben 22 haziranda doğum yapabilirim 37+1 oluyorum ogun

Verilen tarihten önce geldi evet . NAsıl etkiliyor canim anlamadım?

Ben tam aksi istiyorum
Verilen tarihte gideyim mis gibi doğuma alınayım. Kendi gelsin ben gideyim degil yanı.

Evet. Doktorumun tarihine uymadı
Ama 1 kez nst ye girmiştim sadece
Doktorun verdiği tarihten 3 gün önce kendi geldi.
Bunda her hafta girerim sanirim
Bana da 38 de olur dedi temmuzun ilk haftası oluyor bakalım tabi tarih için erken benim şu an hadi önce sizinkilerin hayırlı haberlerini alacağız inşallah

Bebegin kilosu iyse neden olmasin 36 hafta bitince tam 9 ay olmuyormu ay sezeryana teşvik reklami gibiyim suan
Ben zaten sezeryan istiyorummmm geçen hafta 2500 dü kilosu bakalım haftaya gidicem kaç
Kilo olucak, irü bi bebek olucak demişti zaten 32de gittğimde herşeyi 34 haftalık çıktı, vallaaaa 22 haziran olsa süper olur

Verilen tarihten önce geldi evet . NAsıl etkiliyor canim anlamadım?

Ben tam aksi istiyorum
Verilen tarihte gideyim mis gibi doğuma alınayım. Kendi gelsin ben gideyim degil yanı.
Yani şunu soylemek istedim misal sana doktor 23 dediyse o tarih ileri gitmez ancak daha erken olabilir oda sancin vs olursa bebegin kilosuda uygunsa erken olma ihtimai var ama doktor bidaha 23 ten ileri bi tarihe atmaz niye atsinki birde acikcasi erken isteme sebebim bayram tantanasi doktorlarn bayram telasi bayram izinleri donemine denk gelmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…