- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.181
Bu sabah migdeme bir yekme yedim migde oz suyum disari cikti resmenTekmelerin can yaktığı zamanlar başladı bende de. Ağrı yapıyor artık. Hamileliğin lale devri bitti yani
baktım şimdi hem uygun hem de yumuşak görünüyor, teşekkür ederimEvet gerçekten çok kalın hastane çıkışları, benim aldıklarım içinde en ince en hoşuma giden ebebek markası hellobaby'nin bambu serisi. İncecik yumuşacık bir kumaşı var bi bak ona lütfen ve inanılmaz uygun fiyatlı
Bende çok severek aldim tam yaz havası bence de. En sevdiklerimdenEvet gerçekten çok kalın hastane çıkışları, benim aldıklarım içinde en ince en hoşuma giden ebebek markası hellobaby'nin bambu serisi. İncecik yumuşacık bir kumaşı var bi bak ona lütfen ve inanılmaz uygun fiyatlı
Mayis çıktı işte canimBen ne edem pekidoğum 3 Eylül ama sezeryan olacağım için ağustos anası oluyorum. Kızım gibi buda 35+1 de gelirse 31 temmuz da doğururum. He bide erken doğum olmasın diye iğne kullanıyorum işe yaramazsa heran haziranda da gelebilir hepinizi okuyorum arada yazıyorum bilgi çalıp kaçıyor gibi olmasın diye
Günaydınkızlar günaydın, fena baskı var bende çıktı çıkacak gibi. Aşırı hareketli, neden böyle doğuracak gibi hissediyorum bilmiyorum ama korkutuyor.
Kız dün eşim aldı 3 kutu raporum var ücretsiz aldıKizlar kan sulandirici kullananlara bilgi amaçlı yazıyorum,
Oksapar vb tüm iğneler yine eski usule dönmüş artık raporumuz olsa bile önce gidip saglik ocağına yazdırıp öyle alabilecekmişiz eczaneden . Rapor var diye direk alamıyormuşuz. Fiyat çıkıp çıkmayacağı da belli değil şuan.
Oo başın telasliymis, hal olmus neyseki dedim burayi unuttular dogum yaklasti bizlerde haxilrik icindeyiz artik sona geldik saglikla gelsinler insallah tek tekselam canım, iyiyim. bayramda ev taşımıştık ya kendime gelemedim, yorgunluktan 1 hafta falan uyudum herhalde. hala da tam uyum sağlayamadım, yok duş akıttı, yok silikon unutmuşlar yok yağmurda su aldı... ustalarla uğraşıyoruz. koptum gitti.
bebişe aldığım kıyafetleri yıkadım geçen hafta, bir de doğum için aldığım gecelikleri. Baktım hastane çıkışı tarzında hiçbir şey yok,gidip yenidoğana uygun tek alt aldım bir kaç tane. üzerine şu önü çarpraz olan kısa zıbınlardan aldım. takım olarak hastane çıkışı da baktım bi tane olsun tam diye ama hem pahalı hem kalın kumaşlı, istediğim gibi bulamadım.
Hepşmizin başına gelmiş odaların doluluğu maşallah herkesin doğurası geliyoyoncambenim Hastane ile ben de konuştuğumda odalar dolu olduğunda öncesi için başka oda açıyoruz. Doğum olsa bile normalde yer yoksa suite alıyoruz dediler. Yani o hastanenin sorunu, bir şekilde elindeki odalardan verecek sen dert etme.
NeHepşmizin başına gelmiş odaların doluluğu maşallah herkesin doğurası geliyoEn azından herhsngi bi bok odayı veriyolarsa harika
Ben tam olarak öyle bir gece geçirdimKızlaar selamlar, hayırlı cumalar.
Dün gece baya kötü oldum, karnıma bir ağrı girdi yatarken, resmen kramp gibi sancı mıydı bilmiyorum neydi?Ama baya kötüydüm, eşim sırtımı karnımı falan ovdu baya biraz rahatladım, ayağa kalktım, wcye gittim derken kendime geldim ve uyumuşum ama dedim heralde doğuruyorum. Bunu yaşayan var mı? Şimdi hareketlerinde sorun yok ve geçti diye bir şey yapmadım ama doktora gitmeli miyim? neydi o yaniii anlam veremedim
Benim de annem verdi sarı al yazma kenarları boncukluAnam yapmış sarı yazma
Battaniye de ağız mendili de oluyor birer afet. Hani yeter diye düşündüm amaHeeee ben o hastane çıkışlarının içinde neler var bilmiyom almadım onlardan timam varsa içinde gerek yok
Pişik için ne aldin peki canım benim elimde bi sudocrem var bi tane daha Pişik için krem alayım diyorumGöğüs kremini ve pişik önleyici kremi almalısın..çünkü hemşire emzirmeden önce krem sürdürüyor tutsun diye..bana hemen eczaneden alın demişti ..sürmüştür ve o şekilde tutmuştu..ben lansinoh aldım
Ben de ondan emin olamadım koyup koymamayaPişik kremi ne işe yarıyor pekidaha doğar doğmaz
Hmm o zaman ben de alayım da son hafta düzenli süreyim. Ben de mi lansinoh alsam acaba Pişik için de bi sudocrem almıştım bi de asıl Pişik kremi alayım diyorum hangi marka alsam bilemedimBana sorarsan sürekli kullan ilk zamanlar daha yara bile olmadan. Lansinoh aldim. Gerek olursa şu kızların tavsiye ettiği pomadtan alırım dedim diğerlerinde gerekmedi ama.
Ben de karar veremedim vallaGöğüs ucu kremini sordum geçen eczacıya lansiloh mu garmastan mı alayım diye lansilohun geçiremediği yaralara garmastan veriyoruz dedi direk garmastan almak daha mantıklı olmazmı ozaman
Bir ay sonra olacakmış canım ben her gidişte 3 kutu alıyorum 10 ar dan 30 tane yani aylık. Bi sonraki ay alışta rapor da olsa artık aile hekimine yazdirmadan alinmayacakmis eczaneye daha önce geliyor ya bu bilgiKız dün eşim aldı 3 kutu raporum var ücretsiz aldı
Canım bence göğüs kremi için aynı şeyi söylemezdim. Oğlum beni ilk emdiginde göğüs ucum su taplamaya basladi. Göğüs kremine dogumdan önce başlayın derim 40 gün ne çektim sonradan kullandığım hiç birsey ise yaramadı.Göğüs kremi, göğüs pedi, göğüs kalkanı, süt sağma makinesi gibi şeyler bana göre hastanede ilk günden lazım olan şeyler değil ama sen bilirsin tabi
Ben tam olarak öyle bir gece geçirdim
Aşırı da bir baskı vardı doğuruyorum galiba dedim.
Sabah kalktım bir sey yok
Sanırım kafasını aşağı çevirdi
Hangi marka aldın canım?Canım bence göğüs kremi için aynı şeyi söylemezdim. Oğlum beni ilk emdiginde göğüs ucum su taplamaya basladi. Göğüs kremine dogumdan önce başlayın derim 40 gün ne çektim sonradan kullandığım hiç birsey ise yaramadı.
Canım 13 sene oldu hatirlamiyorum. Ama 3 farklı marka alıp denemiştim.ozman hep tavsiye edilen markalardi.en son bir eczaneden el yapımı bir ilaç aldım o iyilestirmisti. Benimki belki yapisalda olabilir ama siz şimdiden ne aldıysanız kullanın.hazirlamak gerekiyor.Hangi marka aldın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?