Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
baktım şimdi hem uygun hem de yumuşak görünüyor, teşekkür ederim

Bende çok severek aldim tam yaz havası bence de. En sevdiklerimden

Mayis çıktı işte canim hayırlısı olsun hakkımızda

Kız dün eşim aldı 3 kutu raporum var ücretsiz aldı

Oo başın telasliymis, hal olmus neyseki dedim burayi unuttular dogum yaklasti bizlerde haxilrik icindeyiz artik sona geldik saglikla gelsinler insallah tek tek

Hepşmizin başına gelmiş odaların doluluğu maşallah herkesin doğurası geliyo En azından herhsngi bi bok odayı veriyolarsa harika

Kızlaar selamlar, hayırlı cumalar.

Dün gece baya kötü oldum, karnıma bir ağrı girdi yatarken, resmen kramp gibi sancı mıydı bilmiyorum neydi? Ama baya kötüydüm, eşim sırtımı karnımı falan ovdu baya biraz rahatladım, ayağa kalktım, wcye gittim derken kendime geldim ve uyumuşum ama dedim heralde doğuruyorum. Bunu yaşayan var mı? Şimdi hareketlerinde sorun yok ve geçti diye bir şey yapmadım ama doktora gitmeli miyim? neydi o yaniii anlam veremedim

Ben tam olarak öyle bir gece geçirdim
Aşırı da bir baskı vardı doğuruyorum galiba dedim.
Sabah kalktım bir sey yok
Sanırım kafasını aşağı çevirdi

Anam yapmış sarı yazma
Benim de annem verdi sarı al yazma kenarları boncuklu
Heeee ben o hastane çıkışlarının içinde neler var bilmiyom almadım onlardan timam varsa içinde gerek yok
Battaniye de ağız mendili de oluyor birer afet. Hani yeter diye düşündüm ama
Pişik için ne aldin peki canım benim elimde bi sudocrem var bi tane daha Pişik için krem alayım diyorum
Pişik kremi ne işe yarıyor peki daha doğar doğmaz
Ben de ondan emin olamadım koyup koymamaya
Bana sorarsan sürekli kullan ilk zamanlar daha yara bile olmadan. Lansinoh aldim. Gerek olursa şu kızların tavsiye ettiği pomadtan alırım dedim diğerlerinde gerekmedi ama.
Hmm o zaman ben de alayım da son hafta düzenli süreyim. Ben de mi lansinoh alsam acaba Pişik için de bi sudocrem almıştım bi de asıl Pişik kremi alayım diyorum hangi marka alsam bilemedim
Göğüs ucu kremini sordum geçen eczacıya lansiloh mu garmastan mı alayım diye lansilohun geçiremediği yaralara garmastan veriyoruz dedi direk garmastan almak daha mantıklı olmazmı ozaman
Ben de karar veremedim valla
Kız dün eşim aldı 3 kutu raporum var ücretsiz aldı
Bir ay sonra olacakmış canım ben her gidişte 3 kutu alıyorum 10 ar dan 30 tane yani aylık. Bi sonraki ay alışta rapor da olsa artık aile hekimine yazdirmadan alinmayacakmis eczaneye daha önce geliyor ya bu bilgi

Göğüs kremi, göğüs pedi, göğüs kalkanı, süt sağma makinesi gibi şeyler bana göre hastanede ilk günden lazım olan şeyler değil ama sen bilirsin tabi
Canım bence göğüs kremi için aynı şeyi söylemezdim. Oğlum beni ilk emdiginde göğüs ucum su taplamaya basladi. Göğüs kremine dogumdan önce başlayın derim 40 gün ne çektim sonradan kullandığım hiç birsey ise yaramadı.

Ben tam olarak öyle bir gece geçirdim
Aşırı da bir baskı vardı doğuruyorum galiba dedim.
Sabah kalktım bir sey yok
Sanırım kafasını aşağı çevirdi

Benimki zaten baş aşağıda. Ama bu farklı bir şeydi resmen sancı çektim ya bi 15 dakika kadar. Sonra yürüdüm biraz gazım da varmış wcye de çıktım rahatladım sonra uyumuşum bayılıp. Ama resmen doğuruyorum heralde daha çantam hazır değil diye ağlıyordum, eşim sağolsun baya sakinleştirdi.

Hangi marka aldın canım?
Canım 13 sene oldu hatirlamiyorum. Ama 3 farklı marka alıp denemiştim.ozman hep tavsiye edilen markalardi.en son bir eczaneden el yapımı bir ilaç aldım o iyilestirmisti. Benimki belki yapisalda olabilir ama siz şimdiden ne aldıysanız kullanın.hazirlamak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…