- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.421
Sen de boş olunca yiyorsan sıkıldığın için işte duygusal açlık mı acaba bizimkiYa hiç belli olmuyor birgün sürekli karnım acıkıyor akşama kadar minik minik ağzıma sürekli bir şey atıyorum bazende canım hiç bir şey istemiyor
Genelde iş yapıyorsam oylananacak birşey varsa aklıma gelmiyor ama boşken birşey yerken bile sonraki adımda ne yerim diye düşünüyorum
Neyseki 35.haftandasınÇok sağol canım. Sana da geçmiş olsun. Ben rutin kontrole gitmiştim. Her gidişte nst ye alıyor doktorum. Bunda sancı çıktı üstelik düzenli dedi. Ben hiç anlamadım dedim. Ortada sertleşir rahim aşağıya iter bebeği dedi. Ben de rahim büyüme ağrısı dediğimiz o ilk aylardaki regli ağrısı oluyordu. Bir de yorulunca bel ağrısı. Onun dışında bişeyim yoktu.
Düğün kültürüm hiç yokturVallahi ben de istemiyorum açıkçası dengem falan bozulur diye de ne giyilir bilmiyorum ki
Lansinoh cidden ise yariyor ama benden tavsiye simdiden surmeye baslayn ben oyle yapmstm hc yara olmadi göğsümValla kızlar..göğüs kremi olarak lansinoh ve g.pomat çok iyi ben tecrübemle tekrar aldım ilk ğebeliğimde işime çokyaramıştı..pişik önleyici olarak da Bepanthol aldım..haa eğer pişik olursa o zaman sudocrem alınır..
EvetSancı değildir o. Şişkinlikten oldu büyük ihtimalle.
Son zamanlarda karnım çok şişince böyle ağrı yaşamaya başladım.
Mesela karpuz, cacık falan çok şişiriyor beni. Bu mevsimde de yeniyor mübarek
Gece uyurken bir tarafıma taş oturmuş gibi yanmalı bir ağrı oturuyor. Kalkıp ayağa dolaşmak zorunda kalıyorum
Kitle kapılarıBenmkinin birde sipalari var geldiklerinde mutlaka biseyleri kirip dokuyorlar gecen sefer geldikelrinde bi tanesi bebegin odasina girmis kapi susunu dusurup kırmış bakalim bugun neler olacak
Benimkiyle aramızda 3 sokak var. 3 4 hafta sonra dün akşam geldi. Bebek odasını gezdiBenim kide yarın geliyor o kadar doluyum ki kesin patlıcam
Anne yani yerine bende reflü yatağı var. Arkadaşım vermişti. O olmaz mı acaba? Bunu sonra nereye koyacağız yaGüzel şeyler geliyp a101 isteyen baksın göğüs pombasıda var hem, bende alırsam belki anne yanını alırım
Ben okudum birazda lansinoh kullananlar önceden başlıyormuş.ben doğumdan önce vazalin sürcem günde 1 kerekızlar bu göğüs yaralarına karşı doğumdan önce kremlemeye başlamak gerekiyor mu
Vazelini kim önerdi ?Ben okudum birazda lansinoh kullananlar önceden başlıyormuş.ben doğumdan önce vazalin sürcem günde 1 kere
Olur niye olmasınAnne yani yerine bende reflü yatağı var. Arkadaşım vermişti. O olmaz mı acaba? Bunu sonra nereye koyacağız ya
Ben kocayı atıp onu alırım diye düşünüyorumOlur niye olmasınTanıdığım reflü yatağı vericekti hala bekliyorum vermedi artık isteyemiyorumda olmadı bumu alsam dedim vallaaa bende bilmiyom nereye koyarız sonradan ben iki komidini birleştirip yanıma koycam üstüne gece yatarken sırf o yızden
Anne yani bence daha iyi:)Olur niye olmasınTanıdığım reflü yatağı vericekti hala bekliyorum vermedi artık isteyemiyorumda olmadı bumu alsam dedim vallaaa bende bilmiyom nereye koyarız sonradan ben iki komidini birleştirip yanıma koycam üstüne gece yatarken sırf o yızden
34 haftaya göre küçük gibi duruyor bence. :) Kız olduğu için mi öyle dedin? Benim de kız ama spor salonunda erkek mi karnın dik demişlerdi.Hocam bana şüşko diyorlar günaaası nedir
Şaka bir yana fotoyu yakinlastrp cektigim icin karnim buyuk cikmis kizlar oglumda bunu. İki katiydi sivri ve yukardaydi karnim cidden inanmazdm boyle seylere ama dogruymus basik ve asagida karnim yada tamamen tesadufte olabülüü
Kimse önermedi ben ilk doğumum da göğüslerime ve göbeğime devamlı sürdüm hem yumuşacık tuttu hemde hiç çatlağım yok..göğüslerimde hiç yara olmadı..doğumdan önce vazalin sonrasında da g.pomat diye krem var onu kullandım lansinohla..inşaallah bundada öyle yapıyorum..göbeğime vazalin ve biooil sürüyorum çok şükür ikiz olmasına rağmen şimdilik çatlağım yok..göğüslerim ede başlayacam artıkVazelini kim önerdi ?
Vazelin aklımdan geçmişti ama kimseden duymayınca bilemedim ama sen önce de kullanmışsın madem ben de doğuma kadar kullanayımKimse önermedi ben ilk doğumum da göğüslerime ve göbeğime devamlı sürdüm hem yumuşacık tuttu hemde hiç çatlağım yok..göğüslerimde hiç yara olmadı..doğumdan önce vazalin sonrasında da g.pomat diye krem var onu kullandım lansinohla..inşaallah bundada öyle yapıyorum..göbeğime vazalin ve biooil sürüyorum çok şükür ikiz olmasına rağmen şimdilik çatlağım yok..göğüslerim ede başlayacam artık
Ayyy kıyamam babişkosunaaaaaBen kocayı atıp onu alırım diye düşünüyorum
İşte bende chicco tarzı bişimiydi, yoksa benim attım o a101 tarzı bişiymişdi o anne yanın senin, benimde yanımda yer yok, oyuzden komidinleri birleştirip bunu üstüne koyıyım gece öyle bakıyım dedimAnne yani bence daha iyi:)
Ben mesela emzırdiğım icin yanımda yatırdım hep ve hiç uykusuzluk çekmedim
Ağladığı zaman direkt memeyi sokuyordum ağzına ve geri uyuyordu .
Şuan anne yani almadım cunku yatağının konumu buna uygun değildi. Yoksa alırdım anne yanını ve uzun süre kullanırdım.
Ben seviyorum kayınvalidemiKaynanalik kurumu yasaklansin
Ben mustela almıştım olmazsa 2 hafta önceden başlarım bendeBen okudum birazda lansinoh kullananlar önceden başlıyormuş.ben doğumdan önce vazalin sürcem günde 1 kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?