Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sen de boş olunca yiyorsan sıkıldığın için işte duygusal açlık mı acaba bizimki

Neyseki 35.haftandasın
Az kaldı dayan :)

Lansinoh cidden ise yariyor ama benden tavsiye simdiden surmeye baslayn ben oyle yapmstm hc yara olmadi göğsüm

Evet
Akşamları cok fazla yememek gerek . Aşırı gergin oluyor karın ve rahatsız oluyorsun

Benim kide yarın geliyor o kadar doluyum ki kesin patlıcam
Benimkiyle aramızda 3 sokak var. 3 4 hafta sonra dün akşam geldi. Bebek odasını gezdi Allah'a şükür iyi. Arada hepsi arızalı olabiliyor O zaman ben üste çıkarsam tamam. Ama sesim çıkmazsa yandım

Güzel şeyler geliyp a101 isteyen baksın göğüs pombasıda var hem, bende alırsam belki anne yanını alırım
Anne yani yerine bende reflü yatağı var. Arkadaşım vermişti. O olmaz mı acaba? Bunu sonra nereye koyacağız ya

Hocam bana şüşko diyorlar günaaası nedir
Şaka bir yana fotoyu yakinlastrp cektigim icin karnim buyuk cikmis kizlar oglumda bunu. İki katiydi sivri ve yukardaydi karnim cidden inanmazdm boyle seylere ama dogruymus basik ve asagida karnim yada tamamen tesadufte olabülüü

Eklentiler

• IMG_20220527_192706.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 107
Anne yani yerine bende reflü yatağı var. Arkadaşım vermişti. O olmaz mı acaba? Bunu sonra nereye koyacağız ya
Olur niye olmasınTanıdığım reflü yatağı vericekti hala bekliyorum vermedi artık isteyemiyorumda olmadı bumu alsam dedim vallaaa bende bilmiyom nereye koyarız sonradan ben iki komidini birleştirip yanıma koycam üstüne gece yatarken sırf o yızden

Ben kocayı atıp onu alırım diye düşünüyorum

Anne yani bence daha iyi:)
Ben mesela emzırdiğım icin yanımda yatırdım hep ve hiç uykusuzluk çekmedim
Ağladığı zaman direkt memeyi sokuyordum ağzına ve geri uyuyordu .

Şuan anne yani almadım cunku yatağının konumu buna uygun değildi. Yoksa alırdım anne yanını ve uzun süre kullanırdım.

34 haftaya göre küçük gibi duruyor bence. :) Kız olduğu için mi öyle dedin? Benim de kız ama spor salonunda erkek mi karnın dik demişlerdi.

Vazelini kim önerdi ?
Kimse önermedi ben ilk doğumum da göğüslerime ve göbeğime devamlı sürdüm hem yumuşacık tuttu hemde hiç çatlağım yok..göğüslerimde hiç yara olmadı..doğumdan önce vazalin sonrasında da g.pomat diye krem var onu kullandım lansinohla..inşaallah bundada öyle yapıyorum..göbeğime vazalin ve biooil sürüyorum çok şükür ikiz olmasına rağmen şimdilik çatlağım yok..göğüslerim ede başlayacam artık

Vazelin aklımdan geçmişti ama kimseden duymayınca bilemedim ama sen önce de kullanmışsın madem ben de doğuma kadar kullanayım

Ben kocayı atıp onu alırım diye düşünüyorum
Ayyy kıyamam babişkosunaaaaa daha yeni evliyz yollayamam üzülürüm
İşte bende chicco tarzı bişimiydi, yoksa benim attım o a101 tarzı bişiymişdi o anne yanın senin, benimde yanımda yer yok, oyuzden komidinleri birleştirip bunu üstüne koyıyım gece öyle bakıyım dedim olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…