Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Masallah bebişe .

Benimki de boy söylemiyor artık. Net ölçüm vermezmiş büyüdükleri icin

İnşallah dediğin gibi 2 gün cekerizzz

Bilmiyorumki bazıları yapıyo bazıları yapmıyo diyolar sanırım hastaneye farklılıkmgösteriypr gibi geldi bana
Ya aman her türlü bir şeyler çekeceğiz işte Belki çok az ,belki çok. Normal de olsa sezaryen de olsa olacak bu .Her ikisinin de taraftarı çok. Kimisi diyor ki asla sezaryen olma ameliyatlı oluyorsun ,kimisi diyor ki normal yapma deli misin Her yerinde dikiş oluyor oturamiyorsun. Çok okumuyorum. Biliyorum ki normal dogum istemiyorum .Ben böyle istiyorum. Sen normal istersin .Herkesin kendi karari

Normalde düşük doz veriliyor çünkü kasılmayı hissetmek gerekiyor ıkınmak için
Evet bir nedeni bu ama benimki sanki daha da az veriyor. Çünkü bir açıklamasını izlemiştim ben normal doğum isteyen hastalarıma daha az epidural vereceğimi söylüyorum demişti

Bu zamana kadar icerde kalanı olmamış, bizimkiler de elbet bir şekilde çıkacak

Valla seni korkutmak istemediğinden susayım demisdim de acimamislar anlatmışlar hep detaylari Haziran annelerinde de burdada, kendin kasindin çünkü annem sezeryan doğum yapdi ondan biliyorum sezeryanda asıl yapiyolar o durumunormal doğumu zaten konuşmaya gerek yok onda neler vardir Allah bilirkorkma yavv benimde ilk bebiş, sezeryan bile olup olmayacağım belli değil başıma neler gelecek bilmiyorum ama düşünmemeye çalışıyorum en güzeli inşallah hiç korkdugun gibi olmaz.dogum çok kişisel bişey annem beni normal kardeşimi sezeryan yapmış. Sezeryan işte ameliyat sonucta, en güzeli normal doğum derler mesela genelde, tabiki öyle ama yapabilen için öyle yani herkes bu gruba girmiyor bence.annem beni vakumla doğurmuş canı çıkmış kadının heryerim kesi doluydu oturamadim uzun zaman diyor.sezeryanda bana doğum mu yapdim ne yapdim anlamadım bile diyor mesela.kayinvalidem de tam tersi pırt diye doğurmuş ne kesi ne bişey.o yüzden hayırlısı deyip beklicez bakalım

Öyle gerçekten. Bünye
Şans meselesı diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…