- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.041
Masallah bebişe .Bencede
2500 olmuş beybito boy söylemedi, gayet iyi dedi. Her hafta gidiyorum zaten o sebepten hızlı geçiyor.
Hep aynı zamanlarda denk geldiğimiz bir hasta vardı doğuma hazırlandı gözümün önünde apar topar ay beni bir heyecan bastıo 1-2 hafta kadar büyük sanırım benden bende doğurur muyum o zamanlarda dedim hatta. İnş yengeç olur
Denize gidicez yine Bi sorayım dedim sorun yok keyfine bak bol bol gez toz tadını çıkar dedi tamam canım dedim
Ya aman her türlü bir şeyler çekeceğiz işteİnşallah dediğin gibi 2 gün cekerizzz
Bilmiyorumki bazıları yapıyo bazıları yapmıyo diyolar sanırım hastaneye farklılıkmgösteriypr gibi geldi bana
Biz tam destek hep destek askoYazık be kıza ilk tecrübe sonuçta, azcık destek ol
Yazık be kıza ilk tecrübe sonuçta, azcık destek ol
Evet bir nedeni bu ama benimki sanki daha da az veriyor. Çünkü bir açıklamasını izlemiştim ben normal doğum isteyen hastalarıma daha az epidural vereceğimi söylüyorum demiştiNormalde düşük doz veriliyor çünkü kasılmayı hissetmek gerekiyor ıkınmak için
Bu zamana kadar icerde kalanı olmamış, bizimkiler de elbet bir şekilde çıkacakvalla canım bizim ilk ya sonuçta süreç tam olarak nasıl işleyecek bilmiyoruz.
Ama akışına bırakmak lazım bu bebikler illa çıkacak bi şekilde ve kucağımıza alıcaz misler gibi inşallah:))
hiiç kötü şeyler düşünme , pozitif oluyoruz
İste kız polyanayı oynamıyor neyse o
Huyum kurusun
Orayıda o dusunsunYumuşatabilir olayı
İlk zamanlar öyle yapıyordum. Baktim sürekli yeni şeylerle gelip aklımıza sokuyorYumuşatabilir olayı
Ne bileyim gittiğimde bi bakayım bi tanesineO bez ya cok sıcak olmasın. Digeri fileli havadar bisey
Sen de haklısın broİlk zamanlar öyle yapıyordum. Baktim sürekli yeni şeylerle gelip aklımıza sokuyor
Ben de artık allah ne verdiyse giriyorum.
Yani bence duramazsın onunlaNe bileyim gittiğimde bi bakayım bi tanesine
Daha önce de depend hiç kullanmadım ki aradaki farkı anlayayım
Bi bakayım yakar mı sıcakta
Valla seni korkutmak istemediğinden susayım demisdim de acimamislar anlatmışlar hep detaylari Haziran annelerinde de burdada, kendin kasindinHiç okurken bunu okucağım aklıma gelmemişti gerçi karna bastırılanlar normal doğummuşamaaa sezeryanada yapıyolar bence, offff takmasanda insnaın aklında kalıyo etkileniyosun dicidden kimse gelmesinde basmasın diye dua ederim artık ayyy inşallah güzel geçsin, şöyle gözümü açsam kapatsamda bayram bitmiş olsa çocuk yanımda olsa herşey bitmiş olsa
Öyle gerçekten. BünyeValla seni korkutmak istemediğinden susayım demisdim de acimamislar anlatmışlar hep detaylari Haziran annelerinde de burdada, kendin kasindinçünkü annem sezeryan doğum yapdi ondan biliyorum sezeryanda asıl yapiyolar o durumu normal doğumu zaten konuşmaya gerek yok onda neler vardir Allah bilir korkma yavv benimde ilk bebiş, sezeryan bile olup olmayacağım belli değil başıma neler gelecek bilmiyorum ama düşünmemeye çalışıyorum en güzeli inşallah hiç korkdugun gibi olmaz.dogum çok kişisel bişey annem beni normal kardeşimi sezeryan yapmış. Sezeryan işte ameliyat sonucta, en güzeli normal doğum derler mesela genelde, tabiki öyle ama yapabilen için öyle yani herkes bu gruba girmiyor bence.annem beni vakumla doğurmuş canı çıkmış kadının heryerim kesi doluydu oturamadim uzun zaman diyor.sezeryanda bana doğum mu yapdim ne yapdim anlamadım bile diyor mesela.kayinvalidem de tam tersi pırt diye doğurmuş ne kesi ne bişey.o yüzden hayırlısı deyip beklicez bakalım
Ahahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?