- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.021
Ee olsun ne olacak ki .sanki normalde böyle şeyler yok mu ? Herkese mi yapıyorlarmışYok o senin dediğin doğum anı, benim deidğim doğumdan 6 saat sonra fln yapıyolar uyuşukluk gittikden sonra sondayı fln çıkartıp, dikişli yere baskı uyguluyolarmış kanaman gelsin fln diye ,
Yoksa normal doğum hikayerlrinide duymuştum bebği itmek için baskı uyguladıklarını
Dogumlar pes pese olacak desene artıkAynı zamanlara denk gelebiliriz
Bencede
Uyuşturucu hiç kötü olur muYa o anlattıkları şeyler gittikleri hastanelere göre değişiyor. Mesela benim arkadaşım yaptı sırtında iğnesi vardı ağrısı olunca basiyordu. Ama ben hatay da gördüm kıvranana kadar iğne yapmadılar.
Ya da gittikleri doktorlar acemi oluyor dikişleri iyi olmuyor ondan çok ağrıları oluyor .mesela benim görümce de sezaryen yaptı dikislerini aldırmaya gitti .Artık dikiş aldırma mi kaldı?
O yüzden herkesin deneyimledigi kendine .Hastane şehir doktor farkı çok oluyor.
En basiti verdikleri uyuşturucu miktarı bile baş ağzınızı etkiliyor .Tecrübesiz doktorlar sana dayiyor uyuşturucuyu, miktarını bilmiyor çünkü, tecrübesi az sen sürekli baş ağrısı çekiyorsun. Sonra da diyorsun ki sezaryen kötü, uyuşturucu kötü.
Bosverin böyle şeyleri. Bir arkadasim 10 tane dogururum demisti sezaryenle .bir baskasi da 10 tane normal dogumla dogurabilir .
En fazla 2 gün çekeceğiz. Bunu travma haline getirmenin mantığı yok bence
BencedeVar canım çardağım da havuzum da ama sular çok serin oluyor havuz işi biraz zor su kaynatıp doldurmam gerekiyor sıcak su bahçede yok yine de eğlensinler diye çekilir o çile.
2500 olmuş beybito boy söylemedi, gayet iyi dedi. Her hafta gidiyorum zaten o sebepten hızlı geçiyor.ssevilll asko ne dedi dr? Kacırdım mı naptım ya?
Bak işte herkesin farklı. Mesela arkadaşıma adam masaya çıkmış bebeği ittirmek için. Sana da bunu yapmamış. Herkesin aynı olacak diye bir şey yok2 normal doğum yaptım, kimse karnıma bir şey bastırmadı ya, hafif hafif elleriyle masaj yaptılar sadece
Yok yok doktor bildiğin kızın üstüne oturmuş. Yoksa çıkmaz demiş.Üste çıkmak mi? El ile ıttırıyorlar diye biliyorum ben onu
Tövbe tövbeYok yok doktor bildiğin kızın üstüne oturmuş. Yoksa çıkmaz demiş.
İnşallah dediğin gibi 2 gün cekerizzzYa o anlattıkları şeyler gittikleri hastanelere göre değişiyor. Mesela benim arkadaşım yaptı sırtında iğnesi vardı ağrısı olunca basiyordu. Ama ben hatay da gördüm kıvranana kadar iğne yapmadılar.
Ya da gittikleri doktorlar acemi oluyor dikişleri iyi olmuyor ondan çok ağrıları oluyor .mesela benim görümce de sezaryen yaptı dikislerini aldırmaya gitti .Artık dikiş aldırma mi kaldı?
O yüzden herkesin deneyimledigi kendine .Hastane şehir doktor farkı çok oluyor.
En basiti verdikleri uyuşturucu miktarı bile baş ağzınızı etkiliyor .Tecrübesiz doktorlar sana dayiyor uyuşturucuyu, miktarını bilmiyor çünkü, tecrübesi az sen sürekli baş ağrısı çekiyorsun. Sonra da diyorsun ki sezaryen kötü, uyuşturucu kötü.
Bosverin böyle şeyleri. Bir arkadasim 10 tane dogururum demisti sezaryenle .bir baskasi da 10 tane normal dogumla dogurabilir .
En fazla 2 gün çekeceğiz. Bunu travma haline getirmenin mantığı yok bence
Bilmiyorumki bazıları yapıyo bazıları yapmıyo diyolar sanırım hastaneye farklılıkmgösteriypr gibi geldi banaEe olsun ne olacak ki .sanki normalde böyle şeyler yok mu ? Herkese mi yapıyorlarmış
MasallahBencede
2500 olmuş beybito boy söylemedi, gayet iyi dedi. Her hafta gidiyorum zaten o sebepten hızlı geçiyor.
Hep aynı zamanlarda denk geldiğimiz bir hasta vardı doğuma hazırlandı gözümün önünde apar topar ay beni bir heyecan bastıo 1-2 hafta kadar büyük sanırım benden bende doğurur muyum o zamanlarda dedim hatta. İnş yengeç olur
Denize gidicez yine Bi sorayım dedim sorun yok keyfine bak bol bol gez toz tadını çıkar dedi tamam canım dedim
Mesela benim doktorum normal doğumda çok epidural vermiyormuş. Mantigi ne diye sormadım ama öyleymişUyuşturucu hiç kötü olur mu
valla canım bizim ilk ya sonuçta süreç tam olarak nasıl işleyecek bilmiyoruz.Yaniii bunu düşünüp iyi düşünmeye çalışıyprum bende millet delimi yapsın bunları bile bile
Doktora, hastaneye, bebeğe, anneye göre bir sürü değişken var. Söz konusu doğumsa genelgeçer bir şey söylemek doğru değil ama biz yine de pozitif doğum hikayelerine odaklanalım. Çünkü beynimizdeki imajı yaşama ihtimalimiz daha yüksekBak işte herkesin farklı. Mesela arkadaşıma adam masaya çıkmış bebeği ittirmek için. Sana da bunu yapmamış. Herkesin aynı olacak diye bir şey yok
Normalde düşük doz veriliyor çünkü kasılmayı hissetmek gerekiyor ıkınmak içinMesela benim doktorum normal doğumda çok epidural vermiyormuş. Mantigi ne diye sormadım ama öyleymiş
Okuyup okuyup gelip aklımıza soksun.
O bez ya cok sıcak olmasın. Digeri fileli havadar biseyArkadaşlar birşey soracağım
Benim yaşlı anneannem var idrar kacırma sorunu olduğu için ona raporlu bezlerden veriyorlar evde dünya kadar stok var
Depend gibi giyelebilir kilot
Depend almasam da ondan 10 15 tane alsam aynı işi görür değil mi
Yazık be kıza ilk tecrübe sonuçta, azcık destek olOkuyup okuyup gelip aklımıza soksun.
Sonra mağduru oynasın
Ulen bunun yüzünden aklıma olmadık şeyler geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?