Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ee olsun ne olacak ki .sanki normalde böyle şeyler yok mu ? Herkese mi yapıyorlarmış

Uyuşturucu hiç kötü olur mu

Var canım çardağım da havuzum da ama sular çok serin oluyor havuz işi biraz zor su kaynatıp doldurmam gerekiyor sıcak su bahçede yok yine de eğlensinler diye çekilir o çile.
Bencede
ssevilll asko ne dedi dr? Kacırdım mı naptım ya?
2500 olmuş beybito boy söylemedi, gayet iyi dedi. Her hafta gidiyorum zaten o sebepten hızlı geçiyor.
Hep aynı zamanlarda denk geldiğimiz bir hasta vardı doğuma hazırlandı gözümün önünde apar topar ay beni bir heyecan bastı o 1-2 hafta kadar büyük sanırım benden bende doğurur muyum o zamanlarda dedim hatta. İnş yengeç olur

Denize gidicez yine Bi sorayım dedim sorun yok keyfine bak bol bol gez toz tadını çıkar dedi tamam canım dedim

2 normal doğum yaptım, kimse karnıma bir şey bastırmadı ya, hafif hafif elleriyle masaj yaptılar sadece
Bak işte herkesin farklı. Mesela arkadaşıma adam masaya çıkmış bebeği ittirmek için. Sana da bunu yapmamış. Herkesin aynı olacak diye bir şey yok

İnşallah dediğin gibi 2 gün cekerizzz
Ee olsun ne olacak ki .sanki normalde böyle şeyler yok mu ? Herkese mi yapıyorlarmış
Bilmiyorumki bazıları yapıyo bazıları yapmıyo diyolar sanırım hastaneye farklılıkmgösteriypr gibi geldi bana

Masallah Tamam canım dedin mi o onemli bak

Yaniii bunu düşünüp iyi düşünmeye çalışıyprum bende millet delimi yapsın bunları bile bile
valla canım bizim ilk ya sonuçta süreç tam olarak nasıl işleyecek bilmiyoruz.
Ama akışına bırakmak lazım bu bebikler illa çıkacak bi şekilde ve kucağımıza alıcaz misler gibi inşallah:))
hiiç kötü şeyler düşünme , pozitif oluyoruz

Bak işte herkesin farklı. Mesela arkadaşıma adam masaya çıkmış bebeği ittirmek için. Sana da bunu yapmamış. Herkesin aynı olacak diye bir şey yok
Doktora, hastaneye, bebeğe, anneye göre bir sürü değişken var. Söz konusu doğumsa genelgeçer bir şey söylemek doğru değil ama biz yine de pozitif doğum hikayelerine odaklanalım. Çünkü beynimizdeki imajı yaşama ihtimalimiz daha yüksek yoncambenim

O bez ya cok sıcak olmasın. Digeri fileli havadar bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…