- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.061
Sessizliğinden belliydi bısıler yaptığı
Yagmurdan kacarken doluya tutulduSessizliğinden belliydi bısıler yaptığı
Hadi o haziranda doğuracağım kesin diye yazıyor da bizim Kıza ne oluyor
Felaket tellalı gelir birazdanHadi o haziranda doğuracağım kesin diye yazıyor da bizim Kıza ne oluyor
O da korku tecrübelerini istiyor.Hadi o haziranda doğuracağım kesin diye yazıyor da bizim Kıza ne oluyor
Aynen kesinlikle katılıyorum sonbahar kış olmalıÇocuğu en güzel kışın doğurucan yazın ele avuca gelecek sürekli gezeceksin
Az mi yedin bugün?Kizlar bebem kayboldu karnim kucucuk olmus niye boyle oldu
O ne demek kız nereye kaybolacak çocukKizlar bebem kayboldu karnim kucucuk olmus niye boyle oldu
Kız sen azcık pozitif olamaz Mısın? Doğuracam diye diye DoğuracanKizlar bebem kayboldu karnim kucucuk olmus niye boyle oldu
Sen ben kaza kurşunuAynen kesinlikle katılıyorum sonbahar kış olmalı
Benim olsa popoya gitti derım deO ne demek kız nereye kaybolacak çocuk
Ahhhhh bu kızlar böyle yazınca insan pozitif olamıyo ama olucammmm mecburvalla canım bizim ilk ya sonuçta süreç tam olarak nasıl işleyecek bilmiyoruz.
Ama akışına bırakmak lazım bu bebikler illa çıkacak bi şekilde ve kucağımıza alıcaz misler gibi inşallah:))
hiiç kötü şeyler düşünme , pozitif oluyoruz
Sen yaşamışsın sana sorcam tecrübelisin , ben daha bilmiyommmOkuyup okuyup gelip aklımıza soksun.
Sonra mağduru oynasın
Ulen bunun yüzünden aklıma olmadık şeyler geliyor.
Aynen kesinlikleYa aman her türlü bir şeyler çekeceğiz işteBelki çok az ,belki çok. Normal de olsa sezaryen de olsa olacak bu .Her ikisinin de taraftarı çok. Kimisi diyor ki asla sezaryen olma ameliyatlı oluyorsun ,kimisi diyor ki normal yapma deli misin Her yerinde dikiş oluyor oturamiyorsun. Çok okumuyorum. Biliyorum ki normal dogum istemiyorum .Ben böyle istiyorum. Sen normal istersin .Herkesin kendi karari
Kötüsünüzİste kız polyanayı oynamıyor neyse o
Ah ah önceki de Haziran sonuyduSen ben kaza kurşunu
Riskli olmasına rağmen Ve nasıl da sans varsaKız sen azcık pozitif olamaz Mısın? Doğuracam diye diye Doğuracan
Doğuracam diye diye doguramicak bence 40 i gecirecek bu gidişleKız sen azcık pozitif olamaz Mısın? Doğuracam diye diye Doğuracan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?