- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.001
Benim suçum yok okuyodum ve gördümmmşu formda aklımıza kötü şeyleri sokan bir tek sen varsın
Doğurturuz biz hep bir elden merak etme kurtulusun yok
Kanama degil galibaYok o senin dediğin doğum anı, benim deidğim doğumdan 6 saat sonra fln yapıyolar uyuşukluk gittikden sonra sondayı fln çıkartıp, dikişli yere baskı uyguluyolarmış kanaman gelsin fln diye ,
Yoksa normal doğum hikayerlrinide duymuştum bebği itmek için baskı uyguladıklarını
Helalll beeeee şöyle olmak isterimCünkü benim canımın degeri yok
2 normal doğum yaptım, kimse karnıma bir şey bastırmadı ya, hafif hafif elleriyle masaj yaptılar sadeceNormal doğumda arkadaşımın üstüne doktor çıkmış. Normal daha aksiyonlu onu bi yazsalar sezaryen yaninda hic bir sey kalir .korkutmak icin soylemiyorum ama Saniyor musunuz ki instagramdaki normal dogum videolari gibi her sey .oHh orda her şey misler gibi
Sezaryen de ise bebegi çıkarmak için bastirirlar .Belki terstir bebek onu çevirirler .benim gördüğüm sezaryen videolarında eğer bebek normal pozisyondaysa 2 dakikada çıkarıyorlar.
Aaaaaa gaz için yürümen lazım fln diyolar yaaa , yürüye yürüye çıkartcakmışsın fln, gaz içinse hö gerek yok ben yaparımKanama degil galiba
Gaz için yapıyorlar . Ben öyle biliyordum.
Siz yinede benim gibi olmayınHelalll beeeee şöyle olmak isterim
Ahhhhh mikann yaaaa bu grup iyisi bak bana böyle şeyler yazın2 normal doğum yaptım, kimse karnıma bir şey bastırmadı ya, hafif hafif elleriyle masaj yaptılar sadece
Üste çıkmak mi? El ile ıttırıyorlar diye biliyorum ben onuNormal doğumda arkadaşımın üstüne doktor çıkmış. Normal daha aksiyonlu onu bi yazsalar sezaryen yaninda hic bir sey kalir .korkutmak icin soylemiyorum ama Saniyor musunuz ki instagramdaki normal dogum videolari gibi her sey .oHh orda her şey misler gibi
Sezaryen de ise bebegi çıkarmak için bastirirlar .Belki terstir bebek onu çevirirler .benim gördüğüm sezaryen videolarında eğer bebek normal pozisyondaysa 2 dakikada çıkarıyorlar.
Yaaaaaaa bugun çok güldürdün beniSiz yinede benim gibi olmayınBiliyorsunuz seytan girmis bana
Hic umursamıyorum ya cok sıkıldım ben bu hamileliktenniye öyle diyorsun len
Hiç acımam
aminn inşallah:))Ayyy gerçekden inşaşşah hepşmize allah kolay doğumlar versinGerçi şuda bi gerçekdem, bu acılar unutulmasa kimse 2-3 ü yapmazdı
Ya o anlattıkları şeyler gittikleri hastanelere göre değişiyor. Mesela benim arkadaşım yaptı sırtında iğnesi vardı ağrısı olunca basiyordu. Ama ben hatay da gördüm kıvranana kadar iğne yapmadılar.Yaaaaaaaaoffffffff haahahhahh delireceğimmmmm 1 ay hiç kk ya girmeseö direk ameliya gitsem burda herşeyi öğreniyosun , burası olmasaydı kuzu kuzu bilmeden gidicektim
Aynı zamanlara denk gelebilirizKızlar benim doğumuma 20 gün kaldı galibaartıkğeriye doğru sayarım 3 hafta ..36+0 da alacak galiba
Hiç acımam
Yaniii bunu düşünüp iyi düşünmeye çalışıyprum bende millet delimi yapsın bunları bile bileaminn inşallah:))
bence de öyle bi arkadaşım ilk doğumdan sonra öyle diyodu mesela doğum da lohusalıkta öyle zor geçti ki bi tane yeter diyodu.Ama peşine 2.kızını doğurdu çoktannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?