Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kanama degil galiba
Gaz için yapıyorlar . Ben öyle biliyordum.

2 normal doğum yaptım, kimse karnıma bir şey bastırmadı ya, hafif hafif elleriyle masaj yaptılar sadece

Üste çıkmak mi? El ile ıttırıyorlar diye biliyorum ben onu

Ayyy gerçekden inşaşşah hepşmize allah kolay doğumlar versin Gerçi şuda bi gerçekdem, bu acılar unutulmasa kimse 2-3 ü yapmazdı
aminn inşallah:))

bence de öyle bi arkadaşım ilk doğumdan sonra öyle diyodu mesela doğum da lohusalıkta öyle zor geçti ki bi tane yeter diyodu.Ama peşine 2.kızını doğurdu çoktannn

Yaaaaaaaa offffffff haahahhahh delireceğimmmmm 1 ay hiç kk ya girmeseö direk ameliya gitsem burda herşeyi öğreniyosun , burası olmasaydı kuzu kuzu bilmeden gidicektim
Ya o anlattıkları şeyler gittikleri hastanelere göre değişiyor. Mesela benim arkadaşım yaptı sırtında iğnesi vardı ağrısı olunca basiyordu. Ama ben hatay da gördüm kıvranana kadar iğne yapmadılar.
Ya da gittikleri doktorlar acemi oluyor dikişleri iyi olmuyor ondan çok ağrıları oluyor .mesela benim görümce de sezaryen yaptı dikislerini aldırmaya gitti .Artık dikiş aldırma mi kaldı?
O yüzden herkesin deneyimledigi kendine .Hastane şehir doktor farkı çok oluyor.
En basiti verdikleri uyuşturucu miktarı bile baş ağzınızı etkiliyor .Tecrübesiz doktorlar sana dayiyor uyuşturucuyu, miktarını bilmiyor çünkü, tecrübesi az sen sürekli baş ağrısı çekiyorsun. Sonra da diyorsun ki sezaryen kötü, uyuşturucu kötü.
Bosverin böyle şeyleri. Bir arkadasim 10 tane dogururum demisti sezaryenle .bir baskasi da 10 tane normal dogumla dogurabilir .

En fazla 2 gün çekeceğiz. Bunu travma haline getirmenin mantığı yok bence

aminn inşallah:))

bence de öyle bi arkadaşım ilk doğumdan sonra öyle diyodu mesela doğum da lohusalıkta öyle zor geçti ki bi tane yeter diyodu.Ama peşine 2.kızını doğurdu çoktannn
Yaniii bunu düşünüp iyi düşünmeye çalışıyprum bende millet delimi yapsın bunları bile bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…