Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynenn herkesin dediğin gibi doğum anı farklı oluyordr oyuzden aetık doğum anından korkmuyorum en kötü yüürcemmm diyorum geçicek, ama bu karna bastırma olayı belki olur fln diye tedirgin oldum, hastanemde doğum yapam birisi olsa sorcamda ylk

Ama dediğim gibi bunlar gelip geçici acılı şeyler olsa kimse 2-3 ü yapmazdır herhaldeee bile bile lades unutulup geçiyor diyp kendimi motive ediyorum

Cünkü benim canımın degeri yok

Ben de senin gibiyim ya

Yok yok doktor bildiğin kızın üstüne oturmuş. Yoksa çıkmaz demiş.

Ebe benim kaburgalarımdan aşağı bastırdı sadece bebek kendini yeteri kadar ittiremiyor diye

Ben de tecrübesizim tabi doğru ıkınamıyorumdur. Sonuçta yardım gerekiyor bebek kanaldayken

Iyyyy onu banada yaptılar dirsekleriyle ebe bastırdı,tabi bende güc yok kusa kusa bi hal oldum nasıl ıkınıcam zavallı ben nasıl yorulduysam agzımı acıp bir kelam etmedim Sonra vakumla aldılar ebemi bellediler.

Boşver tedirgin olmaz napalim anlık çekeceğiz cekeceksek de işte. Benimde ümidim bebegin iri olması ona güveniyorum sezeryan olcam diye yoksa bende normalden tırsıyorum çok, annemden dolayi bende ona benzersem diye ama susturuyorum içimdeki korkuyu diyorum kızım korkma bebeğin seni kurtaracak normal doğumdan
Yani umarım
Kesinlikle yoksa nasıl yapcak millet unutmada 2 yi 3 u dediğin gibi, şansımız bol olsun

Bnde 35+1 deim. 13.30 da kontrolüm var bakalım bebiş ne kadar büyümüş, dönmedi sanırım yine. Hissedemiyorum. Birde hep hareketli olan bebiş hissetmii gibi bu gün hareketsiz...

Ne yaptınız? Meraktayım :)

Benim de son 1 saatim, ofiste kendimi yedim tüm gün. Neyse az kaldı :)

Az mi yedin bugün? bu dedigim genelde sabahları oluyor bana.
Kahvalti yaptim sonr abisey yemedim uyuyakalmisim
O ne demek kız nereye kaybolacak çocuk
Ay ne bileyim hickirmasa yok gibi karnimin ici bos sanki
Kız sen azcık pozitif olamaz Mısın? Doğuracam diye diye Doğuracan
Ahahahah hepimiz birgun dogurcaz
Onun mesajları evrene ulasamıyor heralde
Benim msjlar dunyanin otesine gecemiyor ben kocama zor ulasim dagliyorum

Yaaaaaaaa offffffff haahahhahh delireceğimmmmm 1 ay hiç kk ya girmeseö direk ameliya gitsem burda herşeyi öğreniyosun , burası olmasaydı kuzu kuzu bilmeden gidicektim
Araştırmasan bilmeyeceksin kuzum sorup duruyon sayende biz de öğrendik araştırma soruşturma anın tadını çıkar zamanı gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…