- 23 Ekim 2018
- 16.270
- 37.629
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.101
Heee ondan diyorsun ben doğumdan sonra memlekete gidicem Haziran da olsa Temmuz sonu da olsaHayatım sıcak değil sorun en azından yaz için bir seylee yapmaya biraz fırsat olur, ben temmuz sonu doğuruyorum mesela
Aynenn herkesin dediğin gibi doğum anı farklı oluyordr oyuzden aetık doğum anından korkmuyorum en kötü yüürcemmm diyorum geçicek, ama bu karna bastırma olayı belki olur fln diye tedirgin oldum,Valla seni korkutmak istemediğinden susayım demisdim de acimamislar anlatmışlar hep detaylari Haziran annelerinde de burdada, kendin kasindinçünkü annem sezeryan doğum yapdi ondan biliyorum sezeryanda asıl yapiyolar o durumu normal doğumu zaten konuşmaya gerek yok onda neler vardir Allah bilir korkma yavv benimde ilk bebiş, sezeryan bile olup olmayacağım belli değil başıma neler gelecek bilmiyorum ama düşünmemeye çalışıyorum en güzeli inşallah hiç korkdugun gibi olmaz.dogum çok kişisel bişey annem beni normal kardeşimi sezeryan yapmış. Sezeryan işte ameliyat sonucta, en güzeli normal doğum derler mesela genelde, tabiki öyle ama yapabilen için öyle yani herkes bu gruba girmiyor bence.annem beni vakumla doğurmuş canı çıkmış kadının heryerim kesi doluydu oturamadim uzun zaman diyor.sezeryanda bana doğum mu yapdim ne yapdim anlamadım bile diyor mesela.kayinvalidem de tam tersi pırt diye doğurmuş ne kesi ne bişey.o yüzden hayırlısı deyip beklicez bakalım
Evrene gönder istediğin tarihiniGit burdan
Onu düşünmediğim için anlatabilirisnDua et normal dogum hikayemi anlatmıyorumDaha ne istiyon seni dusunuyorum
Cünkü benim canımın degeri yok
Yok yok doktor bildiğin kızın üstüne oturmuş. Yoksa çıkmaz demiş.
Gecen ben yzdım ya arkadaşım öyleydi ha geldi geliyor ağrım var baskı var 41.hftada bu seferde gelmiyor diye deli olduDoğuracam diye diye doguramicak bence 40 i gecirecek bu gidişle
Iyyyy onu banada yaptılar dirsekleriyle ebe bastırdı,tabi bende güc yok kusa kusa bi hal oldum nasıl ıkınıcam zavallı ben nasıl yorulduysam agzımı acıp bir kelam etmedimBen de senin gibiyim ya
Ebe benim kaburgalarımdan aşağı bastırdı sadece bebek kendini yeteri kadar ittiremiyor diye
Ben de tecrübesizim tabi doğru ıkınamıyorumdur. Sonuçta yardım gerekiyor bebek kanaldayken
Tabiri caizse ağzına s..ç.m.ş.larIyyyy onu banada yaptılar dirsekleriyle ebe bastırdı,tabi bende güc yok kusa kusa bi hal oldum nasıl ıkınıcam zavallı ben nasıl yorulduysam agzımı acıp bir kelam etmedimSonra vakumla aldılar ebemi bellediler.
Hemde nasıl direk kanalizasyonu bagladılarTabiri caizse ağzına s..ç.m.ş.lar
Boşver tedirgin olmaz napalim anlık çekeceğiz cekeceksek de işte. Benimde ümidim bebegin iri olması ona güveniyorum sezeryan olcam diyeAynenn herkesin dediğin gibi doğum anı farklı oluyordr oyuzden aetık doğum anından korkmuyorum en kötü yüürcemmm diyorum geçicek, ama bu karna bastırma olayı belki olur fln diye tedirgin oldum,hastanemde doğum yapam birisi olsa sorcamda ylk
Ama dediğim gibi bunlar gelip geçici acılı şeyler olsa kimse 2-3 ü yapmazdır herhaldeee bile bile lades unutulup geçiyor diyp kendimi motive ediyorum
Şaka bir yanaHemde nasıl direk kanalizasyonu bagladılar
Örselemişlerİncinmiş
Bnde 35+1 deim. 13.30 da kontrolüm var bakalım bebiş ne kadar büyümüş, dönmedi sanırım yine. Hissedemiyorum. Birde hep hareketli olan bebiş hissetmii gibi bu gün hareketsiz...
Kahvalti yaptim sonr abisey yemedim uyuyakalmisimAz mi yedin bugün?bu dedigim genelde sabahları oluyor bana.
Ay ne bileyim hickirmasa yok gibi karnimin ici bos sankiO ne demek kız nereye kaybolacak çocuk
AhahahahKız sen azcık pozitif olamaz Mısın? Doğuracam diye diye Doğuracan
Benim msjlar dunyanin otesine gecemiyor ben kocama zor ulasim dagliyorumOnun mesajları evrene ulasamıyor heralde
Ya boyle guluyorum ediyorum da ıcımde cok fırtınalar var be. Anlatırım bi ara cocukları almaya gidicem. Bende boyle sizinle gulerek avutuyorum kendimi bi yandanŞaka bir yana
İnşallah güzel sekilde atlatırız bu süreci
Canım çoğunuzun endişeleri varYa boyle guluyorum ediyorum da ıcımde cok fırtınalar var be. Anlatırım bi ara cocukları almaya gidicem. Bende boyle sizinle gulerek avutuyorum kendimi bi yandan
Araştırmasan bilmeyeceksin kuzum sorup duruyon sayende biz de öğrendikYaaaaaaaaoffffffff haahahhahh delireceğimmmmm 1 ay hiç kk ya girmeseö direk ameliya gitsem burda herşeyi öğreniyosun , burası olmasaydı kuzu kuzu bilmeden gidicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?