- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.121
Mutfağı halledicemMutfak savaş alanı bulaşık makinesi temiz ve dolu ve ben kalkamıyorum daha yemek yapcam ve ne yapcam bilmiyorum
Ne zaman dr.kontrolüm olsa yerinde durmayan kız hiç hareket etmiyor aklım gidiyorNe yaptınız? Meraktayım :)
Benim de son 1 saatim, ofiste kendimi yedim tüm gün. Neyse az kaldı :)
Dün ütüleri bitirdim takımları ayırdım bi kısmını hastaneye gidecek cantaya kalanları çekmeceye yerleştirdimMutfağı halledicem
Yemek yapicam
Eşim pazardan gelsin onları halledicem
Akşam da kendi işine gücüne bakıcam.
Gece olunca da yatağa baygın gırıyorum
Sen yemene içmene ağırlık verde bebiş kilo alsın sezeryan ol,Boşver tedirgin olmaz napalim anlık çekeceğiz cekeceksek de işte. Benimde ümidim bebegin iri olması ona güveniyorum sezeryan olcam diyeyoksa bende normalden tırsıyorum çok, annemden dolayi bende ona benzersem diye ama susturuyorum içimdeki korkuyu diyorum kızım korkma bebeğin seni kurtaracak normal doğumdan
Yani umarım
Kesinlikle yoksa nasıl yapcak millet unutmada 2 yi 3 u dediğin gibi, şansımız bol olsun
Valla araştırmıyom kızzzz karşıma çıkıyo, haziran anneleri okuyodum aralarında konuşuyolardı oralarda gördümAraştırmasan bilmeyeceksin kuzum sorup duruyon sayende biz de öğrendikaraştırma soruşturma anın tadını çıkar zamanı gelince
Ben de yaptırayım mademAşurenin çok iyi kilo yaptığını duydum..buhagta anneme yaptırcam deneyeçem
Sağlıklı olsunlar organları güzel gelişsin de kilo çok mühim değil takmıyorum ama çok küçük doğarsa küveze alırlar diye korkuyorumSeninkiyle benimki aynı gidiyor canım 32+0 da 1650 gr dı. Doktor gayet iyi dedi. Günlerimiz de yakın seninle
Benim sevmeme değil tiksinti. Gebeliğin başında denedim ama çıkardım. Bir daha deneyemiyorum.ben de normalde çok sevmem ama gebeliğin başından beri özellikle haşlama ,her sabah 1 tane yiyorum
2500 olsun diye dua ediyorum ben de. İnan doğduktan sonra o kadar hızlı kilo alıyorlarki 1 haftanın sonunda bile çok fark ediyor. 1 aylıkken resmen tombik olmuştu oğluşlarım. Deri kemik doğup kollar boğum boğum hale gelmiştiSağlıklı olsunlar organları güzel gelişsin de kilo çok mühim değil takmıyorum ama çok küçük doğarsa küveze alırlar diye korkuyorum
Sezaryende operasyon sırasında bastırma olabiliyor. bebeğe ulaşmada zorlandıklarında ya da çıkarmayı kolaylaştırmak için belki. Bana da bastırmışlardı. Ama bu anneyi ilgilendiren bir durum değil ki, sen yeşil örtünün diğer tarafını görmüyorsun bile. zaten uyuşuksun acı hissetmiyorsun. Sezaryenin ameliyat kısmında bir şey yok ki yaa, ameliyat sonrası biraz ağrı sızı oluyor özellikle ilk ayağa kalkışta.Ayyyy acayip korktum yanlızzzzzzbastırmak ne yaaaa normallerde olursa sezeryanda olmaz bence
Evet akşam haşlanmışCanım ekmekten olacağını zannetmiyorum .
Akşam tatlı bişeyler mi yedin,açlık şekerin nasıldı
Ameliyatta bastırıyolardırda, bu olay sanırım ameliyattan 6 saat sonra fln oluyomuş gelip bastırıyolarmış pis kanı çıksın diye, aslında ordada anlatmadılar, kendi aralarımda konuşuyolardı bende sorayım dedim yaşayan varmı yokmu, acaba hastaneye özel birşey mi diye ama sanırım genel herkese yapıyolar yapmayan az herhalde ..Sezaryende operasyon sırasında bastırma olabiliyor. bebeğe ulaşmada zorlandıklarında ya da çıkarmayı kolaylaştırmak için belki. Bana da bastırmışlardı. Ama bu anneyi ilgilendiren bir durum değil ki, sen yeşil örtünün diğer tarafını görmüyorsun bile. zaten uyuşuksun acı hissetmiyorsun. Sezaryenin ameliyat kısmında bir şey yok ki yaa, ameliyat sonrası biraz ağrı sızı oluyor özellikle ilk ayağa kalkışta.
Ben haziran ayına bakmıyorum, takip etmiyorum. Ama doğumda ya da sezaryende yaşanan olumsuz hikayelerin bir kaç hafta sonra doğum yapacak insanlara anlatılmasını doğru bulmuyorum. Sen zaten korkuyordun yanlış hatırlamıyorsam, niye böyle şeyler okuyup kendini geriyorsun kuzum. Ne kadar olumlu düşünürsen güzel geçme ihtimalini o kadar arttırıyorsun.
oda 15 gün tahmini doğum tarihinden çıkarıyo
yok artık, ameliyat yerine basarak mı kanı akıtacaklarmıs. wc de ıkınınca olmuyor muymuş? bu sebeple yapıyorlarsa bence çok saçma.Yok o senin dediğin doğum anı, benim deidğim doğumdan 6 saat sonra fln yapıyolar uyuşukluk gittikden sonra sondayı fln çıkartıp, dikişli yere baskı uyguluyolarmış kanaman gelsin fln diye ,
Yoksa normal doğum hikayerlrinide duymuştum bebği itmek için baskı uyguladıklarını
Ben de senin gibiyim ya
Ebe benim kaburgalarımdan aşağı bastırdı sadece bebek kendini yeteri kadar ittiremiyor diye
Ben de tecrübesizim tabi doğru ıkınamıyorumdur. Sonuçta yardım gerekiyor bebek kanaldayken
Aynen bende ona şaşırıdmmm bayaaaa zatenyok artık, ameliyat yerine basarak mı kanı akıtacaklarmıs. wc de ıkınınca olmuyor muymuş? bu sebeple yapıyorlarsa bence çok saçma.
Benim de oldu kokusuna bile dayanamıyodum ama zorladım yemeye devam ettimBenim sevmeme değil tiksinti. Gebeliğin başında denedim ama çıkardım. Bir daha deneyemiyorum.
Bende merak ettim heSoooon yarım saaaat ama zaman durdu geçmiyooor, eşimin de işi bitmedi başında onu bekliyorum ki gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?