Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ne yaptınız? Meraktayım :)

Benim de son 1 saatim, ofiste kendimi yedim tüm gün. Neyse az kaldı :)
Ne zaman dr.kontrolüm olsa yerinde durmayan kız hiç hareket etmiyor aklım gidiyor
Birkac kez erken gittik doğru düzgün yemedim diye artık hiç erken saatlerde almıyorum randevu
Ona rağmen her kontrol gerginlik oluyor
İnş bu sefer de olmaz

Mutfağı halledicem
Yemek yapicam
Eşim pazardan gelsin onları halledicem
Akşam da kendi işine gücüne bakıcam.

Gece olunca da yatağa baygın gırıyorum
Dün ütüleri bitirdim takımları ayırdım bi kısmını hastaneye gidecek cantaya kalanları çekmeceye yerleştirdim
Yemek vardı sadece pilav yaptım
Oğlan okuldan geldi canı kurabiye istemiş kırmadım kalktım yaptım yoğurt mayaladım en son topuklarımı hissetmiyordum
Duş almasam çatlayacaktım gece de kaç defa wc ye uyandım
Sabah sil baştan işte aynı şeyler yeniden hatta fazlası ekleniyor bazen

Sen yemene içmene ağırlık verde bebiş kilo alsın sezeryan ol, ama seni düşünür bebiş merak etmeee senin istediğin gibi gelsinnn
Ahhhh vallaa allh bize şans versinde herşey kolay geçsin

Sağlıklı olsunlar organları güzel gelişsin de kilo çok mühim değil takmıyorum ama çok küçük doğarsa küveze alırlar diye korkuyorum
2500 olsun diye dua ediyorum ben de. İnan doğduktan sonra o kadar hızlı kilo alıyorlarki 1 haftanın sonunda bile çok fark ediyor. 1 aylıkken resmen tombik olmuştu oğluşlarım. Deri kemik doğup kollar boğum boğum hale gelmişti
Senin de dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi sıkıntı olmaz inşallah

Ayyyy acayip korktum yanlızzzzzz bastırmak ne yaaaa normallerde olursa sezeryanda olmaz bence
Sezaryende operasyon sırasında bastırma olabiliyor. bebeğe ulaşmada zorlandıklarında ya da çıkarmayı kolaylaştırmak için belki. Bana da bastırmışlardı. Ama bu anneyi ilgilendiren bir durum değil ki, sen yeşil örtünün diğer tarafını görmüyorsun bile. zaten uyuşuksun acı hissetmiyorsun. Sezaryenin ameliyat kısmında bir şey yok ki yaa, ameliyat sonrası biraz ağrı sızı oluyor özellikle ilk ayağa kalkışta.
Ben haziran ayına bakmıyorum, takip etmiyorum. Ama doğumda ya da sezaryende yaşanan olumsuz hikayelerin bir kaç hafta sonra doğum yapacak insanlara anlatılmasını doğru bulmuyorum. Sen zaten korkuyordun yanlış hatırlamıyorsam, niye böyle şeyler okuyup kendini geriyorsun kuzum. Ne kadar olumlu düşünürsen güzel geçme ihtimalini o kadar arttırıyorsun.

Ameliyatta bastırıyolardırda, bu olay sanırım ameliyattan 6 saat sonra fln oluyomuş gelip bastırıyolarmış pis kanı çıksın diye, aslında ordada anlatmadılar, kendi aralarımda konuşuyolardı bende sorayım dedim yaşayan varmı yokmu, acaba hastaneye özel birşey mi diye ama sanırım genel herkese yapıyolar yapmayan az herhalde ..
bende oraya doğum yapan varmı fln diye bakıyordum aynen biraz korkuyorum amaaa başımıza geliceklerdende kaçamıcaz mecbur
İnşaşlah hepimizin güzel doğumları olurrrrr sorunsuz

yok artık, ameliyat yerine basarak mı kanı akıtacaklarmıs. wc de ıkınınca olmuyor muymuş? bu sebeple yapıyorlarsa bence çok saçma.

Onu bana da yaptılar açılmam iyiydi ama ıkınmaya gücüm yetmemişti ebe kollarıyla aşağı ittirdi ama doğumdan sonra bir süre ağrısı olmuştu sanki iç organlarım ağrıyor gibi

Benim sevmeme değil tiksinti. Gebeliğin başında denedim ama çıkardım. Bir daha deneyemiyorum.
Benim de oldu kokusuna bile dayanamıyodum ama zorladım yemeye devam ettim
şimdi sıkıntı olmuyo
ama yiyemiyosan da yumurta yerine başka şeylerle açığı kapatırsın zorlama yani benim gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…